loader
Foto

Galerie foto

În Ajun, petrecem cu „Alina și picii ei” la TVR 1| VIDEO

Premiera TVR 1 din 24 decembrie, de la 16.15, este o emisiune pentru întreaga familie, realizată și prezentată de Alina Sorescu. Îi sunt alături copiii din trupa ei de muzică, Picii lu’ Soreasca, iar Paula Seling a fost invitata ediției.

 

Alina și picii ei

Cu puțin timp înainte ca Moșul să își înceapă călătoria pe la casele tuturor copiilor cuminți, pe 24 decembrie, de la 16.15, cei mici, dar și cei mari au putut alege să petreacă o oră alături de „Alina și picii ei”, la TVR 1. Premiera pe care principalul post al Televiziunii Române a propus-o în Ajun de Crăciun este o emisiune pentru întreaga familie, ce încurajează într-un mod hazliu și educativ, spontaneitatea și creativitatea copiilor, oferindu-le totodată și adulților șansa de a redescoperi farmecul copilăriei. Gazdă ne este Alina Sorescu, iar alături de ea – copiii din trupa ei de muzică „Picii lu’ Soreasca”.

(w882) alina

„’Alina și picii ei’ este formatul pe care îl visam de mult timp. Este întoarcerea mea în copilărie, dar în același timp, o încununare a muncii mele cu cei mici. Sunt pentru prima dată și realizator al unui program și pun în aplicare tot ce am învățat. Eu am crescut în Televiziunea Română, când cântam în emisiunile dedicate copiilor. Sunt fericită să reiau această tradiție și îmi propun să adun în fața micilor ecrane copii, părinți și bunici”, ne spune Alina Sorescu, entuziasmată de acest debut.

(w882) paula

La rândul ei artist încă din copilărie, Alina ne-a explicat ce vom vedea la „Alina și picii ei”: „Eu și trupa mea de copii Picii lu’ Soreasca vom cânta și vom fi gazde pentru un invitat artist. În după-amiaza de Ajun, o avem invitată pe Paula Seling. Ne-am lansat la același festival, în 1996, și ne apreciem una pe alta încă de când eram copile. Vom povesti despre Crăciun, despre amintiri din copilărie și vom sărbători și ziua ei de naștere împreună.”

(w882) alina inal

La rândul lor, picii au vor provocat-o pe Paula Seling să se pună la mintea copiilor și au încurcat-o cu întrebări haioase. „Vă invităm să veniți cu noi în lumea copilăriei, a purității și a anilor lipsiți griji”, a fost invitația Alinei Sorescu pentru după-amiaza de Ajun, de la ora 16.15, la TVR 1.

(w882) toti

Iar din 9 ianuarie, „Alina și picii ei” ne vor cânta și ne vor surprinde cu noi invitați în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, tot la TVR 1.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1