loader
Foto

Galerie foto

În premieră, Giurgea şi Bratu ne prezintă noua limuzină de la Mercedes

Miercuri, 13 aprilie, am ajuns în Lisabona şi am condus noua limuzină a celor de la Mercedes Benz: Clasa E. De la ora 23:30, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Pentru episodul din această seară am pregătit teste și materiale de prezentare cu unele din cele mai spectaculoase mașini din Lume. Primul material l-am realizat la Lisabona unde am fost să conducem în premieră absolută noua limuzină de clasă mare de la Mercedes-Benz - Clasa E.

Noul E este o creație spectaculoasă a celor de la Mercedes-Benz, este echipată cu un motor diesel complet nou de doi litri, are cutie automată cu 9 trepte, suspensie pneumatică și poate rula în regim semi-autonom mai mult decât orice altă mașină de serie din lume, la ora actuală.

„Noul E este prima mașină de serie mare din lumea care a primit acceptul autorităților din Nevada să înceapă testele de rulare autonomă acolo. Da, dacă ai renunța la toate constrângerile electronice datorate legislației, probabil că mașina asta ar putea rula autonom complet pe distanțe foarte lungi. Impresionant. La fel de impresionant este și faptul că acum, ea rulează chiar și în condiții de serie minute bune singură pe autostradă”, adaugă Tudor Bratu.

Al doilea test al emisiunii Maşini, teste şi verdicte l-am realizat cu SUV-ul de top Volvo, XC90, echipat cu un motor pe benzină de 320 CP. „Vă spunem cum se simte la drum, cât consumă în lumea reală și ce primiți în banii pe care i-ați cheltui pe el”, spune Tudor Bratu.

Încheiem episodul 95 al emisiunii noastre cu prezentări cu SEAT Leon ST FR, Mazda MX-5 RF, Porsche 911 R, Audi R8 Spyder, Nissan GT-R facelift.

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 miercuri, la ora 23.30 şi sâmbătă, la ora 10:30 (reluare); pe TVR HD, miercuri, la ora 23:30, şi duminică, la ora 12:30 (reluare).

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

 

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1