loader
Foto

Galerie foto

Interes general din Parlamentul European

Maria Grapini, europarlamentar, Anca Pavel Nedea, preşedinte Autoritatea Naţională pentru Turism şi Ioan Mircea Paşcu, vicepreşedinte Parlamentul European, au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, la TVR 1, de la ora 17:30.

 

Sorin Burtea
Interes general

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În această ediţie, vorbim despre produse tradiţionale, turism şi despre promovarea ţării noastre dincolo de graniţe. Trebuie să facem cunoscute tradiţiile, valorile autentice, relieful bogat şi istoria acestui spaţiu milenar.

Emisiunea are ca punct de plecare evenimentul Industria Hotelieră și Produsele Tradiţionale Meşteşugăreşti - Mijloace de Dezvoltare a Turismului” , organizat la Bruxelles de europarlamentarul Maria Grapini. Pentru câteva zile, România este mai cunoscută prin bucatele româneşti, dar şi prin dansurile şi jocurile tradiţionale care nu au lipsit de la această manifestare.

Ne gândim ca pe viitor să facem această expoziţie într-un spaţiu la care să aibă acces marele public, nu doar europarlamentarii.” (Maria Grapini, europarlamentar)

(w882) interes ge

„În momentul de faţă, cel mai gustat este turismul rural, care a înregistrat creşteri exponenţiale de la an la an. România trebuie să aibă inteligenţa să prioritizeze această formă de turism” - a declarat Anca Pavel Nedea, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism.

Ioan Mircea Paşcu, vicepreşedinte Parlamentul European: „Paradoxal este că avem produse bio, dar ne ocupăm mai mult de birocraţie decât de promovarea în sine a acestor produse.”

***

Mulţumim studioului Vox Box al Parlamentului European, gazda acestei ediţii.

Aşteptăm întrebările dumneavoastră pe adresa interesgeneral@tvr.ro şi pe pagina www.facebook.com/InteresGeneralTVR1.

***

Emisiunea se difuzează în direct la TVR 1 şi poate fi urmărită online pe TVR+.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!


1:20 Războinicii (R)

(IN FULL BLOOM-SUA, Japonia)

Regia: Reza Ghassemi, Adam VillaSeñor

Cu: Tyler Wood, Yusuke Ogasawara, Sean McCracken, Hiroyuki Watanabe

Film de acţiune, dramă. Redactor Delia Clonaru

X

(Reluare)

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1