loader
Foto

Întrebări şi răspunderi, în „Săptămâna TVR”, cu Mircea Radu

Pe 29 februarie, Mircea Radu a dezbătut soarta TVR alături de Cătălin Ştefănescu, Mircea Toma, Iuliana Tudor şi Bogdan Naumovici. Emisiunea este în direct, de luni până joi, de la ora 18.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .

 

Mircea Radu

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

„Toată lumea ştie în ce moment limită se află Televiziunea, atât din punct de vedere datorii, buget, investiţii, programe, cât şi de imagine. Situaţia este catastrofală, este fără precedent, iar a modera o emisiune legată de soarta TVR, în aceste condiţii, nu e deloc o chestiune uşoară sau plăcută. M-am întrebat eu însumi dacă Televiziunea Română mai poate fi salvată”, mărturiseşte Mircea Radu, moderatorul emisiunii Întrebări şi răspunderi în „Săptămâna TVR”. Cătălin Ştefănescu şi Mircea Toma, respectiv Iuliana Tudor şi Bogdan Naumovici sunt invitaţii săi în cele două părţi ale primei ediţii, difuzată luni, 29 februarie, de la ora 18.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Cu tot amarul ce răzbate din vorbele sale, jurnalistul TVR nu-şi pierde încrederea: „Am răspuns că da, voi modera aceste ediţii speciale. Am spus da, fiindcă eu cred că Televiziunea Română poate avea un viitor bun, există resurse umane şi tehnice pentru a depăşi acest moment. Eu îi dau o şansă televiziunii publice. Fii şi tu alături de mine!”, este îndemnul său.

De-a lungul celor patru ediţii ale emisiunii, vom avea ocazia să aflăm şi părerea invitaţilor lui Mircea Radu. Pe 29 februarie, realizatorul şi moderatorul apreciatei emisiuni Garantat 100% - Cătălin Ştefănescu şi Mircea Toma - preşedintele agenţiei de monitorizare a presei ActiveWatch, sunt primii care dezbat situaţia critică a Televiziunii Române alături de moderatorul Întrebări şi răspunderi. În partea a doua a emisiunii, Iuliana Tudor, pe care ne-am obişnuit să o vedem mereu cu zâmbetul pe buze, la O dată-n viaţă, discută pe aceeaşi temă – din păcate, prea serioasă pentru un început de primăvară – împreună cu publicitarul Bogdan Naumovici şi cu gazda dezbaterii, Mircea Radu.

Pentru marţi, la a doua ediţie Întrebări şi răspunderi, Mircea Radu stă de vorbă despre situaţia TVR cu jurnaliştii Gabriel Giurgiu (TVR), Petrişor Obae (paginademedia.ro) şi Iulian Comănescu (comanescu.ro) – în partea întâi, respectiv cu Gabriel Giurgiu şi Cristina Trepcea (fost membru CNA) – în partea a doua a emisiunii.

În „Săptămâna TVR”, de luni până joi, Mircea Radu ne aşteaptă, de la ora 18.00, cu ediţii speciale Întrebări şi răspunderi, Liviu Mihaiu şi invitaţii săi pun Între bine şi rău - Televiziunea Română, de la ora 21.00, iar vineri, pe 4 martie, Marina Almăşan prezintă o ediţie Ne vedem la TVR pe aceeaşi temă, de la ora 17.00.

Aici puteţi citi mai multe despre „Săptămâna TVR”. De asemenea, sunteţi invitaţi să scrieţi întrebările şi opiniile voastre pe pagina oficială de Facebook a TVR 1.

15:00 Convieţuiri

(I)Prezentatori Teodora Drăgoi si Camelia Văcaru

DIN ACTUALITATEA MINORITATILOR NATIONALE-grupaj de stiri​

COMEMORARE GENOCIDUL ARMENILOR

Invitat: reprezentant comunitate

PESAJUL 5784

Invitat: reprezentant cultul iudaic

CAMPIONATUL NATIONAL DE FOTBAL AL SLOVACILOR DIN ROMANIA

Invitat: reprezentant UDSCR​

PREGATIRI SARBATORI PASCALE ORTODOXE

Invitat: reprezentant biserica ucraineana

​Producatori: Teodora Drăgoi şi Boris Velimirovici

Transmisiune directa/ inregistrare

15:55 Convieţuiri

(II) Prezentatori Teodora Drăgoi Si Camelia Văcaru

Producatori: Teodora Drăgoi şi Boris Velimirovici

Transmisiune directa/ inregistrare

 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1