loader
Foto

Jack Nicholson, Michael Caine, Mena Suvari şi Martin Sheen, în filme la TVR 1

„Preţul pasiunii”, „Sânge şi vin”şi „Datorie şi onoare” sunt câteva poveşti de viaţă dure surprinse în filmele pe care le vedem la TVR 1 m arţi, miercuri şi joi, de la ora 22.10.

 

Începem săptămâna cu un nou thriller - Preţul pasiunii (THE LEDGE - SUA 2011), pe care TVR 1 îl difuzează marţi, 26 februarie.

(w882)

Regizorul Matthew Chapman ne prezintă cazul delicat cu care se confruntă detectivul Hollis Lucetti: un bărbat s-a urcat pe acoperişul unei clădiri foarte înalte, hotărât să se arunce în gol. În timp ce încearcă să-l convingă să nu-şi ducă planul la îndeplinire, Lucetti află întreaga poveste a tânărului disperat din faţa lui, pe nume Gavin.

(w882)

Implicat într-o relaţie pasională cu o femeie căsătorită, Gavin e şantajat de soţul acesteia, care îşi obligă rivalul să aleagă moartea pentru a o salva pe femeia iubită. Din distribuţia filmului fac parte actorii Charlie Hunnam, Liv Tyler, Patrick Wilson, Terrence Howard.

(w882)

Miercuri, 27 februarie, de la ora 22.10, la TVR 1, Jack Nicholson, Jennifer Lopez, Michael Caine joacă în thriller-ul Sânge şi vin (BLOOD AND WINE – SUA, 1996), în regia lui Bob Rafelson.

(w882)

Alex Gates, comerciant de vinuri, are o viaţă plină de probleme: o nevastă alcoolică, un fiu cu care nu se înţelege şi o afacere în pragul falimentului. Când amanta lui cubaneză, Gabriella, care lucrează ca menajeră, îi povesteşte despre un colier cu diamante pe care l-a văzut într-o casă, lui Alex îi vine ideea să-l fure ca să scape de necazuri. Pentru ca planul să fie bine pus la punct, el apelează la un spărgător profesionist, dar lucrurile se precipită când soţia lui intervine inoportun.

(w882)

(w882)

Iar joi, 28 februarie, la aceeaşi oră, 22.10, Mena Suvari, Martin Sheen, Natasha Henstridge, Lochlyn Munro sunt prinşi între Datorie şi onoare (BADGE OF HONOR – SUA, 2014), în thriller-ul cu acelaşi nume, regizat de Agustin.

(w882)

(w882)

Proaspăt angajată la departamentul de afaceri interne al poliţiei, Jessica Dawson are de anchetat un caz grav: uciderea unui adolescent de către doi poliţişti, în timpul arestării unei reţele de traficanţi de droguri.

(w882)

(w882)

Declaraţiile celor doi detectivi de la Narcotice nu sunt convingătoare şi Jessica îi bănuieşte că ascund ceva necurat. În curând, tânăra va afla că nu poate avea încredere în propriii ei colegi, nici măcar în căpitanul secţiei de poliţie.

 

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 1

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)

6:55 Imnul României

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1