loader
Foto

Julie Mayaya, Vizi Imre şi Tudor Turcu în ultima ediţie O dată-n viaţă

Cei trei artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în ediţia ce încheie sezonul 13 al emisiunii transmise în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 23 mai, de la ora 21.00.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Trei voci puternice, trei artişti ai momentului, tineri şi foarte îndrăgiţi de public, trei interpreţi care au învăţat ce înseamnă adevăratele show-uri de televiziune s-au întâlnit vineri seară, pe aceeaşi scenă, pentru a oferi românilor un spectacol inedit. Pe 23 mai, Iuliana Tudor i-a provocat să îmbrace costumul popular, în ultima ediţie O dată-n viaţă din acest sezon, difuzată în direct, la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00.

Pentru Julie Mayaya, Tudor Turcu şi Vizi Imre, concursurile nu sunt ceva neobişnuit. Însă cei trei artişti au fost puşi în faţa unei situaţii cu totul noi: aceea de a fi, pentru o seară, reprezentanţi ai folclorului românesc. Pentru ca sarcina lor să nu fie, însă, prea greu de îndeplinit, le-au venit în ajutor maeştri ai cântecului popular. Benone Sinulescu i-a stat alături Juliei Mayaya, Nicoleta Voica a făcut echipă cu Vizi Imre, iar Nineta Popa a fost susţinătoarea lui Tudor Turcu. Ansamblul Burnasul din Teleorman a fost, în această săptămână, responsabil cu dansurile pline de ritm cu care telespectatorii s-au obişnuit deja.

O dată-n viaţă păstrează reţeta care a consolidat acest format în preferinţele românilor: Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea – ne înveselesc cu momentele lor de umor. De asemenea, cei mai iubiţi interpreţi de folclor fac duete remarcabile împreună cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor.

În ediţia anterioară a emisiunii, Floarea s-a apucat de... fitness, după ce a băut, cu intermintenţe, toată apa din fântână! S-o revedem:

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

23:50 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:20 Războinicii (R)

(IN FULL BLOOM-SUA, Japonia)

Regia: Reza Ghassemi, Adam VillaSeñor

Cu: Tyler Wood, Yusuke Ogasawara, Sean McCracken, Hiroyuki Watanabe

Film de acţiune, dramă. Redactor Delia Clonaru

X

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1