loader
Foto

Klaus Johannis, invitat La vârf

Primarul Sibiului şi totodată prim vicepreşedintele PNL a vorbit cu Mihai Rădulescu despre strategiile pe care PNL le va aborda în perioada următoare, în talk-show-ul de miercuri, 5 februarie.

 

La vârf

UPDATE: Ediția de miercuri, 5 februarie, a emisiunii "La vârf" este disponibilă online pe TVR+

În urma celei mai recente şedinţe a conducerii PNL, Klaus Johannis, prim vicepreşedinte al partidului, vine să dezvăluie telespectatorilor TVR 1 strategiile pe care PNL le va aborda în perioada următoare, în emisiunea La vârf, moderată de Mihai Rădulescu. Talk-show-ul poate fi urmărit la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro, miercuri, 5 februarie, de la ora 18.50.

În discuţia cu invitatul său, Mihai Rădulescu va aborda şi problema eventualelor remanieri guvernamentale, în cazul miniştrilor Daniel Chiţoiu şi Ramona Mănescu. Alegerile europarlamentare care se apropie, relaţia cu PSD şi noile Coduri Penale, activitatea STS sau modificările Constituţiei se numără, de asemenea, printre temele de discuţie de La vârf.

Dacă PNL este sau nu de acord cu Legea amnistierii şi graţierii vom afla tot urmărind emisiunea moderată de Mihai Rădulescu la TVR 1. Şi tot atunci se va discuta despre candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţie, precum şi despre descentralizare şi regionalizare, subiecte pe care Klaus Johannis le va aborda din punctul de vedere al funcţiei sale de primar al Sibiului.

În talk-show-ul La vârf, subiecte din actualitatea socială, politică şi economică sunt abordate în scopul informării obiective, echilibrate şi prompte a telespectatorilor, prin analize serioase, dar nu stufoase şi plictisitoare. Invitaţii sunt „la vârf” în domeniile lor de activitate, actori ai scenei politice, sociale, economice, dar şi analişti, buni cunoscători ai subiectelor în discuţie. Timp de o oră, în fiecare miercuri, de la 18.50, Mihai Rădulescu are un invitat sau mai mulţi în studio, în fiecare ediţie abordând teme ce pornesc de la un fapt din actualitatea zilnică. Până în prezent, defrişările ilegale din România, rectificarea bugetară, violenţa împotriva copiilor, Summit-ul de la Vilnius, demiterile unor procurori DNA, pachetul de sănătate pentru toţi sau unificarea dreptei politice s-au numărat printre subiectele abordate de Mihai Rădulescu în talk-show-ul de la TVR 1 şi TVR+.

La vârf este emisiunea de miercuri din tronsonul de dezbateri programate de luni până vineri, de la 18.50, la TVR 1 în această toamnă. În aceeaşi serie de talk-show-uri pe teme sociale, politice şi economice de actualitate se regăsesc Întrebări şi răspunderi, cu Radu Preda (luni) Interes general, cu Sorin Burtea (marţi), Ora de business, cu Moise Guran (joi), respectiv Calea europeană, cu Dan Cărbunaru (vineri).

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitat Rares Nechifor-psihologia pozitiva are rol fundamental in vindecare si recuperare-mit sau realitate

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1