loader
Foto

La „Ora Regelui”, am revăzut filmul documentar „Ultimul Dar”

Documentarul despre pasiunea Regelui Mihai pentru vehicule istorice şi despre drumul acestor maşini din colecţia sa înapoi în România a fost difuzat sâmbătă, 2 mai, de la ora 14.30, la TVR 1.

 

Ora Regelui

În preziua împlinirii vârstei de 96 de ani, Televiziunea Română îl onora pe Regele Mihai cu un documentar care spunea două povești.

Este vorba despre povestea pasiunii pentru vehicule istorice, care i-au ținut mintea și sufletul Suveranului într-o concentrare de care avea nevoie pentru a uita de suferința despărțirii de țară și, a doua, aceea a drumului acestor mașini, înapoi în România, pentru totdeauna.

„Regele Mihai avea să ne părăsească două luni mai târziu. Fără să bănuim, noi, realizatorii acestui film, am fost martorii unui ultim dar oferit României de Regele său” – Bogdan Şerban-Iancu, realizator Ora Regelui.

Sâmbătă, 2 mai 2020, de la ora 14.30, am putut revedea acest film, la Ora Regelui de la TVR 1.

Documentarul este programat la TVR Internaţional sâmbătă, 2 mai, de la ora 17.00 şi la TVR MOLDOVA duminică, 3 mai, de la ora 17.00.

(w882)

***

Producător: Lidia Voicu

Realizator: Bogdan Şerban-Iancu

5:45 Fiica regelui (R)

(THE KING'S DAUGHTER, SOO BAEK-HYANG-Coreea de Sud, 2014) Episodul 52

Regia: Lee San-yeob, Choi Joon-bae

Cu: Seo Hyun-jin, Seo Woo, Lee Jae-ryong, Jo Hyun-jae

Dramă istorică. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1