loader
Foto

Laura Codruţa Kövesi, astăzi, la „Perfect Imperfect”

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a venit la o ediţie specială a emisiunii moderate de Emma Zeicescu pe 19 ianuarie, de la ora 18.35, în direct la TVR 1 şi pe TVR+.

 

Emma Zeicescu
Perfect Imperfect

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Lupta împotriva corupţiei scoate din nou oameni în stradă. „Laura, nu uita, noi suntem de partea ta!" - a fost unul dintre mesajele scandate miercuri seară de cei aproximativ 4000 de bucureşteni ieşiţi să protesteze faţă de proiectele elaborate de Guvern privind graţierea unor pedepse şi modificarea Codului Penal. De la discuţiile aprinse privind controversatul proiect de Ordonanţă de Urgenţă propus de ministrul Justiţiei, până la cele privind urmărirea lui Sebastian Ghiţă şi dosarele în care acesta este cercetat, procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kövesi este unul dintre oamenii momentului în România.

Joi, 19 ianuarie, de la ora 18.35, Laura Codruţa Kövesi a venit la TVR 1 cu răspunsuri pentru subiectele arzătoare ale zilei, într-o discuţie cu Emma Zeicescu, la Perfect Imperfect. Emisiunea a fost şi online, pe TVR+.

Aşa cum au anunţat la începutul acestui sezon, jurnalista Emma Zeicescu şi echipa Perfect Impefect aduc o nouă abordare: emisiunea pune accentul pe nevoile, probleme şi dorinţele oamenilor obişnuiţi. Subiectele sociale se regăsesc în prima parte a programului, iar opiniile telespectatorilor sunt prezentate în direct, pe măsură ce acestea sunt exprimate pe pagina de Facebook a emisiunii.

Emisiunea Perfect Imperfect a debutat la TVR 1 în octombrie 2016 şi a devenit în scurt timp una dintre cele mai vizionate producţii de actualitate de la postul public. Emma Zeicescu lucrează de 16 ani în media, colaborând de-a lungul timpului cu posturile Naţional TV, Digi 24 şi Realitatea TV. La TVR, Emma face echipă cu producătorul Septimiu Sărăţeanu, jurnalist cu o experienţă de televiziune de 20 de ani.

5:10 Tezaur folcloric (R)

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Producător Roxana Pletea Popuşoi

(Reluare)

6:00 Teleshopping

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1