loader
Foto

Leadership şi oportunităţi politice, analizate la „Foc încrucişat”

Emisiunea „Foc încrucişat”, moderată de  Roxana Zamfirescu alături de invitatul permanent  Cornel Nistorescu, a avut duminică, 4 octombrie, o nouă ediţie.

 

Foc încrucişat

Ediţia din 4 octombrie a emisiunii „Foc încrucişat” i-a avut invitaţi pe Andreea Paul, deputat şi prim-vicepreşedintele PNL, şi pe jurnalistul Ion M. Ioniţă.

Subiectele dezbătute de cei patru participanţi la discuţie au fost o noua moţiune de cenzură eşuată şi acuzaţiile la adresa lui Liviu Dragnea, din săptămâna încheiată.

Andreea Paul, deputat PNL, a declarat: „PNL-ul nu doar că are idei, dar ele sunt copiate la indigo de PSD...Ponta s-a întărit în rău în urma moţiunii”. „Dacă noi PNL-ul am fi mai puternici, am fi la putere...N-am pretenţia că după iadul PSD vine raiul PNL...Moţiunea a fost necesară, altfel PNL ar fi fost acuzat de pasivitate”, a mai spus deputatul liberal. „Ponta nu mai are nicio credibilitate în negocierile cu FMI...PSD nu vrea să facă nicio reformă majoră până după alegerile din 2016...PNL este minoritar în Parlament. Deşi PNL a propus dublarea alocaţiilor pentru copii, ea este decontată de PSD...Valul care se formeaza împotriva PSD este foarte mare”, mai consideră Andreea Paul.

Deputatul PNL a mai declarat, în emisiunea „Foc încrucişat”: „Preşedintele Iohannis discută cu toate partidele, nu doar cu PNL... Ponta şi Dragnea vor pieri pe limba lor...Dragnea nu doar că are o condamnare, dar a ratat şi proiectul de regionalizare”.

„Am fost primul politician care a venit cu un plan privind refugiaţii, dar nimeni nu m-a ascultat”. „Am depus un proiect de lege care prevede ridicarea titlurilor de doctor în cazul lucrărilor dovedite ca fiind plagiat”, a mai susţinut Andreea Paul.

În emisiunea din 4 octombrie, Ion M. Ioniţă a spus, la rândul lui, în cursul dezbaterii: ”Nu cred că a băgat cineva în seamă moţiunea PNL”...”Trebuie să fiu nebun să votez consilierii PNL dacă ei mă fură. Este valabil pentru consilierii oricărui alt partid”...”PSD-ul se apropie de un sfârşit nu prea glorios...Liviu Dragnea a fost judecat şi a primit o sentinţă. Vom vedea ce se va întâmpla dacă sentinţa va rămâne împotriva sa”...”PSD-ul va fi distrus la nivel de leadership dacă Dragnea va fi condamnat”.

Urmăriţi aici întreaga dezbatere din ediţia de duminică, 4 octombrie, a emisiunii „Foc încrucişat”.

15:00 Akzente

(I) Pregătiri de Paşti la Colegiul naţional ʺDecebalʺ din Deva. Cuvânt de învăţătură pentru Săptămâna Mare, de dr. Daniel Zikeli. Târg de Paşti la Sibiu.

Transmisiune directă +înregistrare

15:55 Akzente

(II)​ Pregătiri de Paşti la Sânpetru. Maria Rill. Noutăţi editoriale cu dr. Markus Fischer.​

Transmisiune directă +înregistrare

 
Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

 

#tvr1