loader
Foto

Galerie foto

Lecţii de condus pe gheaţă, cu Giurgea şi Bratu, direct de la Cercul Polar

Miercuri, 17 februarie,  la „Maşini, teste şi verdicte”  am descoperit cea mai rapidă maşină compactă de serie din lume, ne-am dat cu Porsche pe gheaţa finlandezilor şi am testat anduranţa MINI-ului. De la ora 23:25, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Pentru episodul 88 al emisiunii Maşini, teste şi verdicte am pregătit două materiale cu mașini sport și două cu mașinile noastre de anduranță. În primul rând, vă prezentăm un test cu Mercedes-AMG A 45 4MATIC, cea mai puternică și rapidă mașină compactă de serie din lume, la ora actuală. Are 381 CP și este extrem de rapidă și am condus-o atât pe drumuri publice cât și pe circuit.

Mai departe, vă prezentăm un material pentru care am călătorit aproape de Polul Nord, la Cercul Polar… În Finlanda, la Kittilä, din noiembrie până în martie, se desfășoară Porsche Driving Experience Winter, un program fantastic în timpul căruia ai șansa de a conduce modele sport Porsche în condiții finlandeze de curse: pe gheață și zăpadă.

Toate mașinile sunt echipate corespunzător, cu anvelope cu ținte și aș spune că Porsche Driving Experience este o experiență de trăit măcar o dată-n viață. Sper ca materialul nostru să vă transmită cât de impresionantă este călătoria în Finlanda la cursurile de pilotaj Porsche.

„Încheiem emisia din săptămâna aceasta cu un material special cu MINI-ul nostru de anduranță pe care l-am comparat cu un model similar ca motorizare, condus în test lung de colegii noștri din presă de la automarket.ro. Nu în ultimul rând, cât am fost plecat la o filmare peste hotare, i-am lăsat vorbă lui Giurgea să filmeze niște lucruri cu mașina noastră accesibilă Opel Corsa. Ce a ieșit, vedeți miercuri sau sâmbătă doar pe TVR1, în Mașini, Teste și Verdicte, spune Tudor Bratu.

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 miercuri, la ora 23.25 şi sâmbătă, la ora 10:30 (reluare); pe TVR HD, miercuri, la ora 23:25, şi duminică, la ora 14:30 (reluare).

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

10:00 Exclusiv în România (R)

/

Prezentator Cristian Tabără

Producători: Cristina Magearu, Marin Găbudean

(Reluare)

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
„M-am făcut actriță ca să scap de plictiseală”! Cerasela Iosifescu e invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne”

Dezarmant de sinceră. Şi talentată. Şi rebelă. Actriţa Teatrului Nottara, Cerasela Iosifescu, vine la „Noctune”, pe TVR 1. Despre iubiri pe ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

 

#tvr1