loader
Foto

Galerie foto

Lecţii de condus pe gheaţa polară, cu Giurgea şi Bratu

Miercuri, 6 aprilie, la „Maşini, teste şi verdicte” descoperim cea mai luxoasă maşină de serie lansată ( Bentley Mulsanne facelift ) şi vedem cum se face un derapaj, chiar la Cerul Polar. De la 23:30, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru episodul 94 al emisiunii noastre v-am pregătit o prezentare pentru una dintre cele mai luxoase mașini lansate vreodată în producția de serie - Bentley Mulsanne facelift. Vă dăm apoi și primele detalii despre o nouă carte românească despre industria auto - Istoria BMW, scrisă de Alexandru Dobai. Ea poate fi descărcată gratuit din iTunes sau poate fi achiziționată fizic din librării ca exemplar de colecție.

Testele de miercuri seară sunt speciale: avem primele impresii după testul cu noua generație a lui Renault Megane pe care l-am condus în versiunea actuală de top în România, la evenimentul de lansare.

Apoi vă prezentăm cum a decurs experiența noastră în cadrul evenimentului Audi Ice Experience desfășurat la Cercul Polar. „Acolo am condus pe gheață, timp de trei zile, un Audi S5 Sportback și vă spunem ce am învățat noi despre pilotajul pe gheață al unui Audi sportiv cu tracțiune integrală”, spune Tudor Bratu.

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 miercuri, la ora 23.30 şi sâmbătă, la ora 10:30 (reluare); pe TVR HD, miercuri, la ora 23:30, şi duminică, la ora 12:30 (reluare).


***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

 

17:00 Dincolo de alb şi negru

* Emisiunea continuă seria de întâlniri cu invitaţi inspiraționali.

Programul pune accent pe acurateţea discuţiei, apelând la analize serioase ale evenimentelor şi la opinii pertinente.

Moderator Mihaela Crăciun

* Viaţa armonioasă şi sensurile ei

Invitat Cristian Rachitan-doctor, specialist in remedii naturale

Producător Ioana Mureşan

18:00 Ţară, ţară, cine eşti?

Moderator Mădălina Dobrovolschi

“Țară, țară, cine ești?” aduce în prim plan oameni care găsesc soluții funcționale pentru comunități şi prezintă soluții care, dacă ar fi multiplicate la nivelul întregii societăți, ar ameliora imaginea României.

Emisiunea propune o perspectivă inedită pe piața media din România, aceea a jurnalismului bazat pe soluții, pentru că, deși pornește de la statistici negative, în care România nu arată deloc bine, emisiunea aduce în studio oameni care construiesc și implementează soluții.

* Copiii bolnavi transportaţi de asociaţia Blondie în străinătate

Invitate: Adelina Toncean-Asociatia Blondie şi Irina Margarint, medic

Producător Ioana Mureşan

 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1