loader
Foto

Galerie foto

Marii actori ai comediei româneşti sunt la Gala umorului

Din 8 martie, de la ora 21.00, Eda Marcus şi Dragoş Huluba prezintă la TVR 1 şi TVR+ o emisiune menită să pună în valoare extraordinara Arhivă a Televiziunii Române.

 

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

Eda Marcus împreună cu actorul Dragoş Huluba invită telespectatorii TVR 1, cât şi pe cei care urmăresc programele Televiziunii Române online, pe www.tvrplus.ro, la Gala umorului, o emisiune care va readuce pe micul ecran imagini cu cei mai iubiţi actori ai comediei româneşti. Scenete consacrate din teatrul românesc, nume mari precum Amza Pellea, Horaţiu Mălăele, Ştefan Bănică, Toma Caragiu sau Stela Popescu ne vor aminti, în fiecare seară de sâmbătă, cum arată umorul românesc autentic.

„Totul a pornit de la o ediţie specială de sărbători care a avut un mare succes. Am decis să transformăm proiectul în unul de lungă durată, astfel încât telespectatorii Televiziunii Române să poată revedea momentele de aur ale teatrului românesc", spune Eda Marcus, prezentatoarea emisiunii.

Gala umorului este adresată publicului de orice vârstă, dar îşi propune să capteze atenţia tinerei generaţii. Momentele de arhivă vor alterna cu cele din studio, în care Eda Marcus şi Dragoş Huluba, actor al Teatrului de Comedie, vor interpreta diverse roluri de comedie.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

1917: Un an, două revoluții, la

O nouă ediție a emisiunii "Teleenciclopedia" este difuzată sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 19:00, la TVR 1.

 

#tvr1