loader
Foto

Galerie foto

Mini-seria Napoleon, la TVR 1

Christian Clavier, Gerard Depardieu, Isabella Rossellini, John Malkovich, Anouk Aimee deţin rolurile principale în mini-seria Napoleon. S âmbătă, de la 22.00, la TVR 1.

 

Drama Napoleon ne plasează în anul 1816, când, prizonier pe insula Sf. Elena, Napoleon îi relatează unei tinere englezoaice povestea vieţii şi a carierei sale militare glorioase: victoria asupra regaliştilor din 1795, campaniile din Italia şi Egipt, lovitura de stat prin care se încoronează împărat, dar şi poveştile de iubire care i-au marcat viaţa.

(w882)

(w882)

Cu un buget impresionant, care a permis filmări şi costume care să reconstituie cât mai fidel epoca, filmul a fost recompensat cu Premiul Emmy pentru costume.

(w882)

Coproducţia Franţa-Germania-Italia-Canada, 2002, a fost filmată simultan în franceză şi engleză, astfel că există două versiuni, cu aceiaşi actori, aceleaşi filmări, doar limba în care vorbesc actorii fiind diferită pentru fiecare versiune.

Până la momentul anului 2003, miniseria Napoleon era considerată cea mai scumpă producţie europeană pentru televiziune, costurile acesteia ridicându-se la peste 46 de milione de dolari (echivalentul anului 2003).

 

5:45 Fiica regelui (R)

(THE KING'S DAUGHTER, SOO BAEK-HYANG-Coreea de Sud, 2014) Episodul 52

Regia: Lee San-yeob, Choi Joon-bae

Cu: Seo Hyun-jin, Seo Woo, Lee Jae-ryong, Jo Hyun-jae

Dramă istorică. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1