loader
Foto

Moș Crăciun s-a pus pe vlogging! | VIDEO

Din 2 decembrie , Moșul ne așteaptă cu desaga plină cu povești, zilnic, pe canalul de YouTube al TVR  

 

Dacă deschideți calculatorul și dați nas în nas tocmai cu Moș Crăciun, nu vă neliniștiți: nu v-ați trezit după un somn lung de câteva săptămâni! Adaptându-se vremurilor noastre și ajutat de renii săi magici, Moșul și-a făcut canal de YouTube și ne așteaptă zilnic cu câte o poveste.

 

Iar pentru ca vorbele sale să ajungă la toți copiii – mari și mici, întâlnirile cu Moș Crăciun se văd și la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, în fiecare zi, în scurte episoade inserate între emisiunile postului.

(w882)

Prevăzător din fire, Moșul îi îndeamnă pe toți copiii să-și scrie din timp scrisorile, pentru ca ajutoarele sale să poată pregăti tot ce trebuie pentru seara cea mare. Iar dacă cineva se întreabă dacă micuții au fost destul de cuminți ca să merite cadourile, Moș Crăciun îi liniștește: „Daaaa, au fost cuminți! Toți copiii, în fiecare zi. Nu există copil rău, cum le mai spuneți, voi, cei mari la supărare. Toți copiii sunt buni de dimineață până seara, la masă, în parc, atunci când plâng sau când încep să țipe. Sunt buni ca îngerașii!”

În același timp, Moșul ne îndeamnă să uităm de cadourile scumpe și să ne bucurăm de adevăratul cadou pe care ni-l oferă: răgazul de a fi împreună, în tihnă, zile de pupici și îmbrățișări. Iar dacă avem jucării uitate, haine rămase mici, ele pot lumina sărbătorile altor copii. „Puneți fericire sub brad și acolo unde tristețea și-a făcut casa. Fiți ca mine! Fiți ca Moș Crăciun” ne mai spune iubitul Moș, promițându-ne că nu va lipsi nici anul acesta.

Cei care vor să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă o pot face urmărind zilnic poveștile sale, printr-o simplă abonare la „Canalul lui Moș Crăciun”!

1:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1