loader
Foto

Moş Crăciun e procuror la Starea naţiei

Dragoş Pătraru nu s-a abţinut şi a venit la TVR 1 cu o ediţie specială miercuri, 24 decembrie, de la ora 23.00, la TVR 1 și online pe TVR+.

 

Dragoș Pătraru
Starea naţiei

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Aho, aho, Moş Crăciun e procuror la Starea naţiei şi în loc să vină cu multe şi minunate cadouri, aduce... dosare unul şi unul – de la celebrul Microsoft până la dosare de transferuri din sport, chiar şi dosarul alegerilor libere din 1990, niciunul nu scapă de analiza Moşului.

„Aşteptaţi pe altcineva? Un moş care-i chiar bătrân, cu barbă albă, adus de spate, cărând un sac plin cu jucării?

E, ştiu că aţi fi preferat asta, şi eu mi-aş fi dorit multe la viaţa mea, dar nu se poate! Nu mai merge! Eu sunt noul vostru moş!

Sunt moşul pe care-l meritaţi! Moşul Procuror! Anul ăsta am făcut un parteneriat cu DNA-ul şi vă dau alte chestii. Multe alte chestii, toate fără suspendare. Mă şi ajută parteneriatul cu DNA...” semnează Moş Procuror, Dragoş Pătraru.

***

Emisiunea Starea naţiei poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

22:00 Lili Marleen

Telecinemateca * Lili Marleen ( Germania, 1981)

Prezintă Radu F. Alexandru. Realizator Ioana Constantin-5’

Regia Rainer Werner Fassbinder

Cu: Hanna Schygulla, Giancarlo Giannini, Mel Ferrer

* Dramă. În 1938, Willie, o cântăreaţă germană dornică de afirmare, se îndrăgosteşte de Robert, un tânăr dirijor evreu. Cei doi îşi trăiesc idila în Elveţia, unde familia înstărită a lui Robert face parte dintr-o reţea antinazistă care ajută evrei să fugă din Germania. Temându-se că relaţia cu Willie i-ar putea dăuna fiului său, tatăl lui Robert aranjează deportarea tinerei. Întoarsă în Germania, Willie ajunge sub protecţia unui ofiţer nazist care o ajută să-şi lanseze cariera muzicală. Cântecul ei "Lili Marleen", preferatul soldaţilor germani, o face bogată şi celebră. Robert, pe care ea nu l-a uitat, intră clandestin în Germania şi încearcă s-o recruteze în reţeaua lui, dar este prins de Gestapo, punându-i pe amândoi într-o situaţie disperată. Redactor Cristina Crăciun

X

0:15 Jocurile Olimpice

* Speranţe. Episodul 2

Producător Daniela Enăchescu

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1