loader
Foto

Galerie foto

Ne vedem la TVR... cu Loredana

Marina Almăşan a început în forţă noul sezon Ne vedem la TVR cu o ediţie cu talent, mult talent. Vineri, 11 martie, de la ora 17.00, în direct la TVR 1, Marina Almăşan ne-a dat întâlnire cu LOREDANA, diva care a redefinit showbizul românesc .

 

Marina Almăşan

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Partea I)

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Partea a II-a)


„E vineri! Azi, de la ora 5 după amiază, Ne vedem la TVR! La prima emisiune din acest sezon. Voi fi în direct alături de Agurida, invitaţi speciali şi multe surprize”, şi-a anunţat azi dimineaţă vedeta fanii pe pagina de Facebook. Echipa emisiunii Ne vedem la TVR are pregătite două ore de divertisment, bucurie, muzică live şi momente care mai de care mai neaşteptate. Marina Almăşan vă aşteaptă în direct la TVR 1 şi TVR+ de la ora 17.00.

Umple sălile la fiecare concert, orice apariţie a ei este un eveniment, lansează hit după hit şi de fiecare dată se reinvenventează şi îşi surprinde fanii cu lookuri proaspete şi muzică modernă, dă note în cel mai apreciat concurs de talente în muzică, iar recent a deschis Atelierul de voce şi muzică, unde pregăteşte muzical copiii talentaţi. Loredana este invitata Marinei Almăşan la Ne vedem la TVR de vineri, 11 martie.

(w882)

Trupa Agurida o va însoţi în emisiune pe Loredana pentru câteva momente live. Alama, cu care a lansat la sfârşitul lunii ianuarie single-ul „Vrei să mă iei”, va fi de asemenea prezent în platoul emisiunii Ne vedem la TVR. Împreună vor interpreta melodia care ne spune o poveste de dragoste neîmpărtăşită - „Vrei să mă iei” – single de pe albumul Imaginarium, lansat de Loredana anul trecut.

(w882)

Semifinalistul ei din ultimul sezon Vocea României – Fabrizzio – vine de asemenea să o însoţească la emisiune, unde Loredana va fi înconjurată şi de grupul de copii de la şcoala de muzică pe care o conduce – Atelierul de voce şi muzică.

Interpretul şi compozitorul Mihai Mărgineanu şi cel cu care Loredana a susţinut unul dintre cele mai emoţionante duete pe scena Sălii Palatului în concertul Imaginarium de la finalul anului trecut vin în studioul Ne vedem la TVR să povestească amintiri dragi care îi leagă de Loredana.

(w882)

Ne vedem la TVR este „ancora pe care am aruncat-o întotdeauna în viaţa de zi cu zi a omului de rând”, îşi descrie Marina Almăşan emisiunea, mizând, şi în acest sezon, pe publicul care preferă divertismentul de calitate. Emisiunea poate fi urmărită vineri, de la ora 17.00, la TVR 1 şi pe TVR+.

(w500)

 

5:45 Fiica regelui (R)

(THE KING'S DAUGHTER, SOO BAEK-HYANG-Coreea de Sud, 2014) Episodul 37

Regia: Lee San-yeob, Choi Joon-bae

Cu: Seo Hyun-jin, Seo Woo, Lee Jae-ryong, Jo Hyun-jae

Dramă istorică. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1