loader
Foto

Ne vedem la TVR cu Sofia Vicoveanca

Doamna folclorului românesc a fost invitata Marinei Almăşan la „rendez-vous-ul de la ora cinci”, pe 13 noiembrie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .

 

Marina Almăşan
Ne vedem la TVR

Ediţia este disponibilă online pe TVR+ (Partea I).

Ediţia este disponibilă online pe TVR+ (Partea a II-a).

Cântă, scrie poezii, joacă în filme de scurt şi lungmetraj. Este una dintre imaginile simbol ale României pe scenele internaţionale şi una dintre marile doamne ale cântecului popular românesc, căruia i-a dedicat aproape 60 de ani de activitate. O femeie de condiţie modestă, de la ţară, ale cărei eleganţă şi distincţie o alătură firesc oricărei companii cu sânge albastru. Vineri după-amiază, Sofia Vicoveanca a fost invitata Marinei Almăşan la Ne vedem la TVR, emisiune difuzată în direct, de la 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

În platoul emisiunii au venit – cu sau fără ştirea ei – oameni dragi ai interpretei, ale căror vieţi sau cariere s-au intersectat, într-un mod frumos şi neaşteptat, cu cel al Sofiei Vicoveanca: colaboratori, colegi, prieteni. Telespectatorii au descoperit, cu acest prilej, secrete din viaţa ei, au aflat care sunt pasiunile şi preocupările sale, în afara scenei. Nu au lipsit imaginile de arhivă.

Timp de două ore, săptămânal, Marina Almăşan îşi propune să ofere telespectatorilor săi „divertisment educativ”, o emisiune pe teme sociale, pornind de la probleme sistemului de sănătate, până la războiul dintre generaţii. Şi în acest sezon, este hotărâtă să aducă în studio oameni de succes ai ţării - profesori, actori, medici, sportivi etc. Faţă de celelalte sezoane Ne vedem la TVR, emisiunea are acum în plus prezenţa unui „colţ al cârcotaşilor". Trupa Andrei Tudor Band aduce culoare muzicală emisiunii, iar telespectatorii fideli au şansa de a câştiga premii oferite de sponsori, participând la concursurile lansate telefonic sau pe pagina de FaceBook Ne vedem la TVR.

(w882) Marina Alm

Emisiunea poate fi urmărită vineri, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

* Vârstnicii României: singuratate de sarbători

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Dorin Chioțea

Prof. dr. Gabriel Prada, sef catedra sef de catedra la UMF Carol Davila,

dep. geriatrie si gerontologie, Catalin Dinu, presedinte Asociatia Niciodata Singur, Mugurel Mărgărit, director executiv Fundația Regală Margareta a României

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu.

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Transmisiune directă

19:35 Jocurile Olimpice

* Eroii. Episodul 2

Producător Daniela Enăchescu

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1