loader
Foto

Galerie foto

Noile creaţii Fiat şi Renault, în premieră la „Maşini, teste şi verdicte”

Din Spania şi până în Austria, de la Renault şi până la BMW X1, ediţia din această miercuri ne-a adus noutăţile pieţei auto internaţionale, printre care şi cea mai luxoasă limuzină a companiei Renault. De la 23:25, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru episodul 86 v-am pregătit materiale în premieră pentru televiziunea românească. Avem primele impresii după ce am condus în Italia respectiv Spania cele mai noi creații Fiat și Renault. Este vorba despre o nouă mașină accesibilă a italienilor, sedanul de clasă compactă Tipo ce va avea prețuri cuprinse între 12 și 18 mii de euro cu TVA inclus, în condițiile în care este spațios și echipat bine în standard și propulsat de motoare economice atât la exploatare cât și la impozite… practic tocmai am condus o mașină ce are șanse să devină un bestseller absolut în țara noastră în segmentul său.

În Spania, am condus noul Renault Talisman, cea mai luxoasă limuzină din istoria francezilor. Ea sosește în România în primăvară când se va lupta pentru supremație în segmentul mediu alături de modele precum Mazda6, Toyota Avensis, Skoda Superb, Ford Mondeo, Opel Insignia sau VW Passat. Talisman este construit pe o platformă complet nouă, este foarte bine dotat tehnologic și arată excelent. Vă spunem în emisiune primele impresii despre mașină iar în România va urma un test mai cuprinzător.

„Încheiem episodul cu povestea aventurii noastre în Austria, mai precis în Auskia unde Giurgea a condus noul BMW X1 și a încercat să învețe să schieze, iar la final s-a întrecut cu colegul nostru Sabadac într-o competiție în care trebuia să reușească o fotografie cu mașina mai reușită decât cea a lui Dragoș care rula pe pârtie”, spune Tudor Bratu.


Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 miercuri, la ora 23.25 şi sâmbătă, la ora 10:30 (reluare); pe TVR HD, miercuri, la ora 23:25, şi duminică, la ora 12:30 (reluare).

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)

3:15 Telejurnal (R)

Ştiri

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1