loader
Foto

Galerie foto

Noile modele Ford şi Seat, prezentate la „Maşini, teste şi verdicte”

Miercuri, 23 martie, Giurgea şi Bratu ne-au adus alte noutăţi de la Salon Auto de la Geneva, iar pentru această săptămână, ne-au pregătit un test în premieră cu SEAT Leon Cupra break. De la ora 23:35, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

De săptămâna aceasta, Mașini, Teste și Verdicte revine. Am pregătit episodul 92 cu impresiile noastre despre noul monovolum de clasă mare Ford-S-MAX dar și prezentarea versiunii sale de top Vignale pe care am văzut-o la Geneva. Pe lângă acest material, avem test în premieră cu noul SEAT Leon Cupra break de 290 CP, mașină pe care am condus-o în Spania.

„Primul model al noii game Vignale, pe lângă Mondeo, care ajunge pe piață este monovolumul de clasă mare S-MAX. A fost prezentat la Geneva în două stilizări spectaculoase cu un exterior Vignale Milano Grigio și unul Vignale White Premium. S-MAX a primit jantele cele mai spectaculoase de la Vignale, polișate, cu diametrul de 19 inch. La interior, tapițeria din piele este spectaculoasă – este folosită piele de cea mai bună calitate Windsor, cu o cusătură specială cu fir gros”, scrie Tudor Bratu.

Închidem emisiunea cu prezentări ale unora dintre cele mai noi lansări de la Salonul Auto de la Geneva: Mercedes-Benz Clasa C Cabriolet, Jaguar F-Type SVR și conceptul VW T-Cross Breeze.

„VW intră și el în lumea SUV-urilor mici. Adică vom vedea curând un model VW, bazat pe Polo și care se va lupta cu Honda HR-V, Toyota C-HR, Mazda CX-3, Opel Mokka, Renault Captur, Peugeot 2008, Nissan Juke… cu toată lumea, practic. Prefigurat mai demult de Taigun, acest SUV mic are acum un nou concept care ne arată formele sale de serie – T-Cross Breeze, proaspăt lansat la Geneva. Nu săriți, modelul de serie nu va fi un cabriolet precum conceptul, cel puțin într-o primă fază. Platforma tehnică va fi cea a viitoarei generații de Polo iar designul va păstra în mare liniile lui T-Cross”, adaugă Bratu.


Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 miercuri, la ora 23.33 şi sâmbătă, la ora 10:30 (reluare); pe TVR HD, miercuri, la ora 23:30, şi duminică, la ora 12:30 (reluare).

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

15:00 Akzente

(I) Pregătiri de Paşti la Colegiul naţional ʺDecebalʺ din Deva. Cuvânt de învăţătură pentru Săptămâna Mare, de dr. Daniel Zikeli. Târg de Paşti la Sibiu.

Transmisiune directă +înregistrare

15:55 Akzente

(II)​ Pregătiri de Paşti la Sânpetru. Maria Rill. Noutăţi editoriale cu dr. Markus Fischer.​

Transmisiune directă +înregistrare

 
Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

 

#tvr1