loader
Foto

O dată-n viaţă: Mariana Anghel şi Alexandru Pugna la duel

Cei doi artişti au fost invitaţii Iulianei Tudor în competiţia artistică de la O dată-n viaţă vineri, pe 22 aprilie. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

Şi în acest sfârşit de săptămână, Iuliana Tudor ne aşteaptă în faţa micilor ecrane, la o nouă întâlnire cu artişti de folclor care sunt puşi în situaţii inedite, poate irepetabile, trecând prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. Cu muzică, dans şi veselie, O dată-n viaţă poate fi urmărită şi înainte de Florii, pe 22 aprilie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Doi artişti apreciaţi vor încerca, şi în această ediţie, să facă faţă provocărilor O dată-n viaţă: hunedoreanca Mariana Anghel şi Alexandru Pugna, unul dintre cei mai mândri năsăudeni. Cei doi interpreţi beneficiază de suportul unor echipe de profesionişti: Orchestra şi Ansamblul Cindrelul Junii Sibiului întăresc echipa Marianei Anghel, iar lui Alexandru Pugna i se alătură Orchestra şi Ansamblul Dor Românesc. Invitaţii speciali a serii sunt Ileana Şipoteanu şi Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, asigurându-ne că vom asculta, şi astă seară, muzică bună la O dată-n viaţă.

Cei care au ratat ediţia anterioară a emisiunii vor dori, cu siguranţă, să urmărească un moment absolut inedit cu Angela Buciu, care a interpretat în faţa spectatorilor din platoul O dată-n viaţă şi a telespectatorilor TVR o melodie din folclorul... chinezesc.

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Iuliana Tudor aduce prietenilor emisiunii O dată-n viaţă, şi în această primăvară, apariţii originale şi întâlniri emoţionante în fiecare vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

3:25 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:15 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă (R)

...cu Eugenia Vodă Talk-show cultural

Emisiune de Eugenia Vodă

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1