loader
Foto

Galerie foto

O dată-n viaţă, cu Viorica Macovei şi Gelu Voicu. Invitaţi speciali: Gaşca Zurli

Competiţia artistică de la „O dată-n viaţă”, arbitrată de Iuliana Tudor, s-a reluat vineri, pe 10 iunie, cu cei doi artişti îndrăgiţi şi membrii celei mai iubite trupe de animatori din ţară. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21:10.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

1 Iunie a trecut, dar Iuliana Tudor şi echipa O dată-n viaţă au decis că micii telespectatori merită mai mult decât o singură zi de bucurie şi distracţie. Sărbătorim, aşadar, Luna Copiilor, iar pe 10 iunie, Mirela Retegan şi Gaşca Zurli ne aduc copilăria în case, cu jocurile şi cântecele lor pline de voioşie. Alături de invitaţii speciali ai serii, ne aşteaptă în faţa micilor ecrane alţi artişti de folclor, puşi în situaţii inedite, poate irepetabile, trecând prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. Cu muzică, dans şi veselie, O dată-n viaţă poate fi urmărită pe 10 iunie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Viorica Macovei, una dintre cele mai cunoscute reprezentante ale noului val de interpreţi de folclor din nordul Moldovei, şi Gelu Voicu, un urmaş demn de toată lauda al lui Liviu Vasilică, vor încerca să facă faţă provocărilor O dată-n viaţă în această săptămână. Cei doi interpreţi beneficiază de suportul unor profesionişti: Nico, Provincialii şi trupa de balet Iuno Dance le vor sări în ajutor la nevoie, asigurându-ne că buna dispoziţie va fi din nou la ea acasă în platoul O dată-n viaţă.

Prezenţa Găştii Zurli în platoul TVR, în prima ediţie O dată-n viaţă a lunii iunie, nu este deloc întâmplătoare. Cu aproape trei veri în urmă, Iuliana Tudor cânta „Am o căsuţă mică” alături de Mirela Retegan şi trupa ei, la Dimineaţa Zurli, emisiune la care vedeta TVR a fost invitată împreună cu băieţelul ei. Să ne amintim cum s-a descurcat Iuliana în această ipostază în care a fost pusă... o dată-n viaţă.

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Iuliana Tudor aduce prietenilor emisiunii O dată-n viaţă, şi în acest debut de vară, apariţii originale şi întâlniri emoţionante în fiecare vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

1917: Un an, două revoluții, la

O nouă ediție a emisiunii "Teleenciclopedia" este difuzată sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 19:00, la TVR 1.

 

#tvr1