loader
Foto

Galerie foto

O vasluiancă în vârstă de 20 de ani, a doua semifinalistă Vedeta populară

„Te poţi duce oriunde şi poţi face orice în viaţă, dar ai grijă să nu te faci de râs!”, i-a spus tatăl ei R alucăi Radu , iar ea respectă acest lucru cu sfinţenie. Vasluianca Raluca Radu a trecut în semifinal a concursului Vedeta populară .

 

Iuliana Tudor
Vedeta populară

A fost cea mai bună dintre cei cinci concurenţi ai serii şi a reuşit să impresioneze juriul şi publicul la Vedeta populară. Raluca Radu, tânăra în vârstă de 20 de ani, din Vaslui, este cea de-a doua câştigătoare şi semifinalistă la Vedeta populară, sezonul 3. Concursul de talente din muzica populară românească, prezentat de Iuliana Tudor, este în fiecare duminică, de la ora 21.00, la TVR 1.

(w882)

Când era la grădiniţă, cânta în copaci, se prefăcea că acolo e scena şi că ea oferă un spectacol. Unchiul ei a observat-o şi i-a făcut atenţi pe părinţii ei la talentul pe care-l avea. Au trecut 15 ani de atunci şi Raluca speră în continuare să cucerească o scenă. A reuşit duminică, 21 octombrie, când a devenit a doua finalist a noului sezon Vedeta populară.

La 10 ani, Raluca a intrat într-un cor, cu care a călătorit în toată Europa, din Spania până în Ucraina. A cunoscut oameni diverşi, a simţit diferenţele culturale şi a făcut cunoscut folclorul românesc peste tot. Singurul lucru pe care a încercat mereu să-l respecte a fost ce i-a spus tatăl ei: „te poţi duce oriunde şi poţi face orice în viaţă, dar ai grijă să nu te faci de râs.” Raluca e la început de drum şi vrea să descopere care e calea ei. A venit la Vedeta Populară pentru că vrea să câştige, dar şi pentru că vrea să ştie cine este cu adevărat.

(w882)

E îndrăgostită de teatru, muzică şi dans, de la care spune că primeşte o energie pe care nu o poate descrie în cuvinte. Iniţial şi-a dorit să facă medicină, dar în clasa a 11-a a schimbat orientarea şi a devenit studentă la Etnologie în Bucureşti.

La prima probă, Raluca a interpretat doina „Şi-am zis verde trei granate”, iar pentru proba a doua, duetul cu artistul preferat, Raluca Radu le-a avut invitate, din Republica Moldova, pe surorile Oşoianu (Ileana, Iulia, Valentina, Romela și Maria).

Momentul interpretării doinei de către Raluca Radu – mai jos:

TVR 1 este locul unde îşi dau întâlnire cei mai talentaţi tineri interpreţi de muzică populară decişi să fie Vedeta populară, cel mai important show de folclor din România. Dintre sutele de interpreţi de folclor amatori care au venit la preselecţiile desfăşurate în toată ţara, au fost aleşi cei mai buni 45 de concurenţi din Muntenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal, Oltenia, Banat şi Bucovina. În fiecare seară de duminică vom cunoaşte câte cinci. Dintre ei, doar unul se va califica în semifinală. Iuliana Tudor ne dă întâlnire la a treia ediţie Vedeta populară duminică, 28 octombrie, de la ora 21.00.

Şi în acest sezon juriul este format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe – artist, doctor în muzică şi profesor la Facultatea de Muzică din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu, cu toţii gata să evalueze prestaţiile noilor concurenţi, interpreţi amatori din folclorul românesc.

(w882)

Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Captalei, susţinută de Creart rămâne alături de concurenţi în intepretările live din show şi în sezonul trei, în timp ce actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în show, încearcă să le tempereze emoţiile şi să afle mai multe despre ei.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1