loader
Foto

Oameni care inspiră alţi oameni – tema ultimelor ediţii „Nadine” din 2019

Invitaţii lui Nadine își spun experienţele personale şi opiniile pe marginea acestui subiect. Vă așteptăm la ora 18.35, la TVR1 şi TVR1 HD, pe 23 și 30 decembrie.

 

Nadine

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

Oamenii care inspiră alţi oameni nu sunt super-oameni. Oamenii care inspiră alţi oameni sunt printre noi, sunt oameni pe lângă care trecem în fiecare zi, sunt oameni cu care lucrăm, cu care vorbim, cu care trăim. Sau, poate, suntem chiar noi. Cine sunt cei care i-au inspirat pe invitaţii din această săptămână la Nadine sau în ce fel au reuşit ei înşişi să fie modele inspiraţionale pentru alţi oameni aflăm în perioada 17-20 decembrie, precum şi în ediţia de luni, 23 decembrie, respectiv de luni, 30 decembrie, la TVR 1, de la ora 18.35.

Despre „Oameni care inspiră alţi oameni” ne vorbeşte, marţi, îndrăgita interpretă Irina Loghin. Pe 18 decembrie, îşi spune povestea inspiraţională actorul Vasile Calofir. Iar joi, vorbim lucruri serioase cu zâmbetul pe buze, alături de Teo, Vio şi Costel, actori de stand-up comedy. Membrii trupei 3 Sud Est vin la Nadine vineri, pe 20 decembrie, cu propriile istorii pe acest subiect.

Mircea Radu, de curând impresionat şi inspirat el însuşi de participanţii la reality-showul „Down the Road. Aventura”, pe care îl vom putea vedea la TVR 1 din 23 decembrie, încheie seria discuţiilor despre oamenii-model, despre lecţiile pe care ni le dă viaţa şi oamenii de la care le primim.

În aceeaşi ediţie Nadine de luni, 23 decembrie – ultima premieră din acest an – vine interpreta Cristina Bălan, ea însăşi mamă a doi copii cu sindrom Down, care va aduce, prin exemplul personal şi experienţele trăite, un plus de emoţie şi de autenticitate, dar şi un model inspiraţional pentru cei care au nevoie.

Pe aceeaşi temă discută Nadine şi cu violonistul Alexandru Tomescu, în ediţia de luni, 30 decembrie, a emisiunii.

Despre „Oameni care inspiră alţi oameni” se vorbeşte în ultimele ediţii Nadine din acest an, înainte de sărbători. Emisiunea se vede la TVR 1 şi TVR 1 HD, de la ora 18.35.

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1