loader
Foto

Galerie foto

Olteanca, folclorul și picii – sâmbătă, la „Alina și picii ei” | VIDEO

Interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu a fost invitata Alinei Sorescu în ultima ediție din acest sezon al emisiunii pe care o realizează la TVR 1. Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 11.00.  

 

Alina și picii ei

Considerată una dintre cele mai frumoase și talentate interprete de muzică populară, Claudia Ghițulescu a fost invitata săptămânii la „Alina și picii ei”, pentru o sâmbătă dimineață cu cântec, joc și... joacă. De la ora 11.00, pe 6 februarie, Alina Sorescu și gașca ei veselă ne-au dat întâlnire la TVR 1, pentru ultima ediție a acestui sezon al emisiunii.

(w882) ac

 

Poate și faptul că vine dintr-o familie cu verișoare talentate precum Mariana Ionescu Căpitanescu și Marcela Fota a ajutat-o să ajungă rapid la sufletul multor iubitori ai muzicii populare. Însă talentul și carisma sunt cartea de vizită a oltencei care a acceptat invitația Alinei Sorescu la joacă în această săptămână. Claudia Ghițulescu a crescut cu muzica populară în familie și a fost înconjurată și încurajată mereu de persoane care iubesc muzica. Ea le va povesti celor mici despre folclor, pe înțelesul lor, le va cânta și îi va învăța o mulțime de lucruri interesante despre portul popular.

Picii o vor întreba câte-n lună și-n stele, întrebările lor inocente făcând, ca de obicei, deliciul emisiunii.

(w882)

(w882) a

„Am gândit acest format ca o încununare a tot ce am învățat de când eram mică și participam la emisiunile pentru copii ale Televiziunii Române și până în prezent. Este o emisiune în care povestim despre experiențele copilăriei, despre jocuri și vise, despre trucuri de a reuși pe drumul pe care ți-l dorești”, ne spune gazda noastră, Alina Sorescu.

(w882) alina

(w882)

Cu „Alina și picii ei” nu dăm greș, dacă ne dorim un început de weekend plăcut, în familie. Alina Sorescu și copiii din trupa sa Picii lu' Soreasca ne cântă, ne vorbesc despre bucuria muzicii și află de la invitați cât de important este să-ți urmezi visul. „Alina și picii ei” ne așteaptă în fața micilor ecrane, alături de Claudia Ghițulescu, sâmbătă, 6 februarie, de la ora 11.00, la TVR 1.

 

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 1

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)

6:55 Imnul României

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1