loader
Foto

Galerie foto

Parada militară de 1 Decembrie şi spectacolul Noi suntem români, preferate la TVR 1

Preţuieşte viaţa! cu Andreea Marin şi Duminca în familie cu Ramona Bădescu urmează în topul celor mai urmărite programe ale TVR 1, de Aniversarea Zilei Naţionale a României.

 

Iuliana Tudor
Andreea Marin
Ramona Bădescu
Duminica în familie

Transmisiunea în direct reflectând parada militară de 1 Decembrie s-a clasat pe primul loc în preferinţele publicului TVR 1 de ziua românilor de pretutindeni, înregistrând în intervalul 11.40 - 12.20 o audienţă medie de 1.346.000 de telespectatori (7% rating* mediu şi 18,7% cotă de piaţă** medie). TVR 1 a fost urmat ProTV şi Antena 3, pe intervalul amintit. Cu o medie de 1.178.000  de telespectatori la nivel naţional - rating mediu de 6,2% şi o cotă de piaţă medie de 16,6% - pe intervalul întregii transmisiuni în direct realizate de Ştirile TVR (10.56-12.18), TVR 1 s-a clasat pe poziţia a doua, după ProTv.

La nivel urban, transmisiunea paradei de 1 Decembrie a situat TVR 1 pe locul al treilea în topul audienţelor, cu 590.000 de telespectatori în medie (5,6% rating mediu şi 15,7% share), după Antena 3 şi ProTV.

Transmis în direct de la Sala Polivalentă din Sibiu, spectacolul extraordinar Noi suntem români, dedicat zilei de 1 Decembrie şi prezentat de Iuliana Tudor a fost pe locul al doilea în ceea ce priveşte audienţa înregistrată pe intervalul său de difuzare. Astfel, între 15.00 şi 17.00, cântecele interpretate de Nicolae Furdui Iancu, Veta Biriş, Floarea Calotă, Nicoleta Voica, Laura Lavric, Aneta Stan, grupul „Iza” din Maramureş, Mariana Anghel, precum şi soliştii ansamblului „Cindrelul – Junii Sibiului”: Nele Albu, Viorica Telcean, Alina Bîcă, Robert Târnăveanu, Daniel Rosalim (acompaniaţi de orchestra „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros, ansamblul „Ceata Junilor”, ansamblul „Cindrelul - Junii Sibiului”) au adunat în faţa micului ecran 875.000 de oameni la nivelul întregii ţări. Cu o audienţă medie de 4,6% şi o cotă de piaţă medie de 11%, Iuliana Tudor a urcat TVR 1 pe locul al doilea în clasamentul audienţelor, după ProTv.

Emoţionanta ediţie de 1 Decembrie a emisiunii Preţuieşte viaţa!, dedicată în cea mai mare parte celor care luptă sub drapelul românesc în teatrele de operaţiuni din zonele de conflict, a adunat, în medie, în faţa micilor ecrane, 620.000 de telespectatori la nivel naţional (3,3% rating şi 6,5% share medii) între 20.45 şi 23.50.Cea mai urmărită parte, dintre cele trei ale ediţiei, a fost cea de-a doua (22.00-22.50), cu o medie de 688.000 de telespectatori.

Ramona Bădescu şi invitaţii ei - Angela Similea, Sofia Vicoveanca, Fuego şi Emy Drăgoi - au dezbătut pe tema mândriei de a fi român la Duminica în familie de 1 Decembrie. Ediţia a fost urmărită de o medie de 491.000 de telespectatori (2,6% rating şi 5% cotă de piaţă medii) la nivel naţional, prima parte a Duminicii în familie (difuzată pe intervalul 17.00-17.50) atingând o medie de 555.000 de telespectatori.

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa: Kantar Media, date prelucrate de Serviciul Analiză şi Strategie Programe, Direcţia Programe, TVR

15:00 Maghiara de pe unu

(I) Ziua mondială a cărţii -târgul de carte Sepsibook 2022 (redifuzare)Redactor Nagy Enikő

Concurs de cântece populare-reportaj

Redactor Daczó Katalin

Avanpremiera emisiunilor viitoare

Redactor coordonatorKacsó Edith

Producător Szilágyi Gödri Ildikó

Transmisiune directă + înregistrare

15:55 Maghiara de pe unu

(II) Redactor coordonator Kacsó Edith

Producător Szilágyi Gödri Ildikó

Transmisiune directă + înregistrare

 
Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Doamna și Unicornul, sâmbătă la

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:59, la TVR 1, vă propunem o nouă ediție la "Teleenciclopedia".

 

#tvr1