loader
Foto

Partida dintre Viitorul Constanţa şi FC Salzburg - audienţe de top pentru TVR 1

Aproape un milion de telespectatori, în momentul de vârf al partidei din play off-ul Europa League, dintre „Viitorul” lui Hagi şi FC Salzburg. Întregul meci a fost urmărit de aproape 750.000 de români, în direct la TVR 1 şi TVR HD.

 

Tânăra echipă de la malul mării a susţinut, joi seară, meciul cu FC Salzburg din play off-ul Europa League, încheiat cu victoria în deplasare a austriecilor (1-3). Întâlnirea Viitorul Constanţa – FC Salzburg, comentată de Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin, a adus o medie de aproape 750.000 de telespectatori postului TVR 1, unde partida a fost transmisă în direct.

În medie, 745.000 de români au stat cu ochii pe televizor joi seară, TVR 1 înregistrând, pe intervalul orar 21.43-23.34, un rating* mediu de 4,1% şi o cotă medie de piaţă** de 11% la nivel naţional. TVR 1 s-a situat, astfel, pe a treia poziţie în clasamentul audienţelor serii de 17 august. În ceea ce priveşte publicul din mediul urban, partida din play off-ul Europa League a fost urmărită de 405.000 de telespectatori (rating mediu 4,2%, share mediu 11,3%), dintre care 164.000 reprezintă targetul comercial (3,6% rating mediu, respectiv 11,1% cotă medie de piaţă).

Cel mai urmărit moment al meciului s-a înregistrat la ora 21.58, când 984.000 de români urmăreau transmisiunea directă a postului TVR 1 de la Ovidiu (rating 5,5%, share 13,4% la nivel naţional).

Viitorul Constanţa este a patra echipă din România care se confruntă în cupele europene cu FC Salzburg, după UTA, Steaua şi Astra. Returul va avea loc în Austria, pe 24 august.

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMA

Prelucrare: SRTv

23:45 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:20 Dosar România (R)

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)
 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1