loader
Foto

Galerie foto

„Perfect Imperfect” - despre succes la Eurovision

Ilinca şi Alex Florea, câştigătorii finalei Eurovision România, au fost invitaţii Emmei Zeicescu la prima ediţie Perfect Imperfect a săptămânii. Pe 6 martie, în direct la TVR 1 şi TVR+, de la 18.35.

 

Emma Zeicescu
Perfect Imperfect

Ediția este disponibilă online pe TVR+. (Partea I)

Ediția este disponibilă online pe TVR+. (Partea a II-a)

În primele minute după anunţarea rezultatului televotingului, Ilinca aproape nu putea să vorbească. Lacrimile şi tremurul o împiedicau să rostească până şi un simplu „mulţumesc”. La rândul său, de fericire, Alex Florea a luat-o şi a purtat-o în braţe pe scenă după anunţarea câştigătorului. Ilinca şi Alex Florea sunt cei care vor duce pe scena de la Kiev „Yodel It”, melodia care a întrunit cele mai multe voturi din partea publicului în Finala Eurovision România.

(w500)

După doar câteva ore de odihnă, deţinătorii trofeului vin în platoul emisiunii Perfect Imperfect să ne povestească despre cum au primit reuşita de aseară, la ce cote au ajuns emoţiile lor, dar şi ce gânduri au legat de parcursul lor de acum înainte, în drumul spre Kiev. Câtă muncă se află în spatele unei astfel de performaţe, ce ar fi facut mai bine în prestaţia lor din finala Eurovision România sunt întrebări la care Emma Zeicescu va căuta să primească răspunsuri de la cei doi tineri.

(w882)

În finala Eurovision România s-au întrecut 10 concurenţi - Cristina Vasiu, MIHAI, Ramona Nerra, Ana Maria Mirică, Instinct, Ilinca feat. Alex Florea, Tavi Colen & Emma, Maxim, Eduard Santha şi Xandra -, iar publicul a fost singurul care a decis câştigătorii: Ilina şi Alex Florea. Melodia „Yodel It”, compusă de Mihai Alexandru, pe versurile textierei Alexandra Niculae, a fost desemnată să reprezinte România Eurovision Song Contest. Pe locul al doilea s-a clasat MIHAI cu piesa „I Won't Surrender”, urmat de Instinct, cu „Petale”, melodie care a înregistrat 3.063 de voturi.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai şi finala pe 13 mai. Reprezentanţii ţării noastre vor concura în prima parte a celei de-a doua semifinale. Alături de România, în competiţie s-au mai înscris 42 de ţări.

(w882)

Partea a doua a emisiunii Perfect Imperfect este dedicată actualităţii politice, iar invitaţii Emmei Zeicescu sunt deputaţii Tudor Ciuhodaru (PSD), Tinel Gheorghe (PNL) şi Octavian Popa (membru ALDE).

10:00 Agrostrategia

* Invitat Sorin Moise-Secretar de stat in Ministerul Agriculturii

* Rubrica Fermierii României

Cultura de cartofi-mai este rentabilă?

Producator Vlad Macovei

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
Doamna și Unicornul, sâmbătă la

Doamna și Unicornul, sâmbătă la "Teleenciclopedia"

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:59, la TVR 1, vă propunem o nouă ediție la "Teleenciclopedia".

Cine și cum răspunde pentru greșelile medicale?

Cine și cum răspunde pentru greșelile medicale?

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Un tânăr a murit din cauza unui tratament administrat greșit! O mama însărcinată pierde copilul din cauza neglijenței cadrelor medicale! Unui ...

TVR difuzează o serie de programe dedicate JO PARIS 2024

Legendele, prezentul şi viitorul olimpismului românesc se întâlnesc la TVR în seriile „#Învingătorii”, „#Eroii” și „#Speranțe”.  TVR va ...

 

#tvr1