loader
Foto

Galerie foto

„Ani de liceu”, cântată în prezenţa juratei Stela Enache la „Provocarea starurilor”

În semifinala „Provocarea starurilor” de la TVR 1, cei patru concurenţi vor fi jurizaţi de Marcel Pavel, Stela Enache, dar și de Narcisa Suciu. Doar trei dintre concurenţi rămân să lupte apoi în finala „Provocarea starurilor”.

 

Provocarea starurilor

4 concurenţi au rezistat timp de 9 săptămâni în maratonul muzical Provocarea starurilor de la TVR 1. Ana, din echipa lui Ştefan Stan, a părăsit competiţia la ediţia 8, astfel că sâmbătă seară, luptă pentru un loc în finala Provocarea starurilor:

(w882)

Isabela şi Paul, antrenaţi de Mihai Alexandru

(w882)

şi Raluca şi Stelian, concurenţii Sandei Ladoşi. Ştefan Stan, rămas fără concurenţi, alege să susţină una dintre cele două echipe coordonate de ceilalţi doi mentori. Vedem pe 22 decembrie, de la ora 21.30, la Provocarea starurilor, ce echipă alege să susţină Stefan Stan.

(w882)

La ediţia a noua Provocarea starurilor, cei patru concurenţi rămaşi trebuie să facă faţă exigenţelor noului juriu, format din noi mari nume ale muzicii româneşti: Narcisa Suciu, Stela Enache şi Marcel Pavel. Andreea Bănică ne dă întâlnire la TVR 1 sâmbătă, 22 decembrie, de la 21.30, la Provocarea starurilor.

(w882)

Una dintre cele mai cunoscute voci ale adolescenţei noastre, cu care toţi am fredonat “Ani de liceu cu emoţii la română/Scumpii ani de liceu, când la mate dai de greu...”, vine să aleagă cei mai buni trei concurenţi pentru finala Provocarea starurilor. Una dintre concurente chiar va interpreteza în concurs celebra compoziţie a lui Florin Bogardo. De altfel, ediţia a noua Provocarea starurilor va surprinde publicul cu un playlist considerat “impecabil” de juriu, în care se regăsesc melodii ale Margaretei Pâslaru, Angelei Similea, ale lui Gică Petrescu, dar şi din repertoriul celor doi trei juraţi. “Mociriţa”, în varianta uneia dintre concurentele ediţiei, a rupt inimile tuturor.

Al doilea membru al juriului s-ar putea să le facă probleme concurenţilor ediţiei, pentru că el cântă nu doar muzică uşoară, ci şi operă şi-atunci exigenţele sunt pe măsură. Este vorba despre artistul care a lansat hitul „Frumoasa mea”), Marcel Pavel. Vedem cum notează Marcel Pavel concurenţii ediţiei sâmbătă, 22 decembrie, la Provocarea starurilor. De la ora 21.30, la TVR 1.

Cel de-al treilea membru al juriului a venit la emisiunea de la TVR 1 tocmai din Finlanda, de unde vine şi Moş Crăciun… Narcisa Suciu este şi ea o voce greu de imitat, cu piese nu foarte uşor de interpretat. Vom asculta şi dintre melodiile ei sâmbătă seară. Narcisa Suciu a venit temeinic pregătită pentru emisiune: a văzut toate ediţiile de la început până acum şi îi cunoştea pe semifinalişti.

(w500)

Concurenţii lui Mihai Alexandru, Isabela şi Paul

(w500)

Concurenţii Sandei Ladoşi, Raluca şi Stelian

Din 8 decembrie, Provocarea starurilor a intrat în etapa de foc, ce va dura până la finală, eliminările fiind individuale, nu pe echipe. Adică, la finalul semifinalei, pe 22 decembrie, din cei 4 concurenţi care vor evolua pe scenă, rămân 3...  Cei trei vor lupta pentru premiul de 10.000 de euro în finala de pe 29 decembrie.

Despre Provocarea starurilor

(w500)

Din 27 octombrie 2018, la TVR 1 a început cea mai nouă competiţie muzicală, în care vedeta e muzica românească. Provocarea starurilor dezvăluie publicului viitoare staruri ale muzicii româneşti, care sunt validate de marii interpreţi ai muzicii noastre din ultimii 40 de ani.

1:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1