loader
Foto

„Poveste despre îngeri", în prima ediţie a noului sezon Dosar România

Din 1 octombrie, Dosar România revine la TVR 1 cu un nou sezon. Cu reportaje, documentare, anchete, dar mai ales cu poveşti care merită spuse. În fiecare luni, de la ora 22.30, aflaţi poveşti care contează.

 

Dosar România

Emisiunea de reportaje, documentare şi anchete, care pune telespectatorul faţă în faţă cu istoria cotidiană, vine cu ediţii în premieră la TVR 1 din 1 octombrie. La Dosar România, reporteri şi realizatori premiaţi relatează întâmplări în care ne regăsim cu toţii, filmează poveşti care au rămas în umbra evenimentelor zilnice, analizează implicaţii şi consecinţe ale ştirilor de moment.

Prima ediţie din seria cu numărul 10 a emisiunii Dosar România dezvăluie povestea a şase fraţi din Constanţa, cu vârste între 12 ani şi 16 ani, rămaşi orfani. Cei şase copii îşi doresc mai mult decât orice pe lume să rămână împreună cu bunica lor.

(w882)

Acum câţiva ani, în prima zi de şcoală

(w500)

În echipamente sportive

După ce şi-au pierdut ambii părinţi în decurs de 6 ani, copiii sunt acum doar în grija bunicii materne. În 2012, tatăl a murit de comoţie cerebrală, la 44 ani, iar anul acesta de Paşti, mama lor a fost răpusă de cancer.

(w500)

În 2009, o familie fericită

În prezent, copiii locuiesc cu bunica în două camere, dar asta nu-i împiedică să fie premianţi la şcoală şi medaliaţi la baschet şi gimnastică aerobică. Deşi au învăţat mult prea devreme ce înseamnă suferinţa şi nesiguranţa.

(w882)

Fratii Dascalu, de la stanga la dreapta: Cristi, Andrei, Tudor, Luca, Amelia si Marta

O poveste de viaţă tulburătoare, despre dragoste, lupta cu destinul, dar şi despre solidaritate umană – „Poveste despre îngeri", un reportaj de Cătălin Apostol. Luni, 1 octombrie, de la ora 22.30, la Dosar România de la TVR 1.

Despre Dosar România:

În fiecare luni, la ora 22.00, Alina Amza, Cristina Ţilică, Alina Grigore, Ioana Mureşan, Codruţa Angelescu, Răzvan Butaru, Cătălin Apostol, Cornel Mihalache şi Gabriel Geamănu realizează Dosar România, emisiunea care dezvăluie oameni obişnuiţi cu frânturile lor de viaţă, dar şi personaje care influenţează destine sau se află în situaţii-limită. Reportajele noului sezon Dosar România sunt la TVR 1 în fiecare luni, începând cu 1 octombrie 2018.

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

 

#tvr1