7202 MIRCEA DINESCU TVR 1
MIRCEA DINESCU
Născut pe 11 noiembrie 1950, la Slobozia, este poet, publicist, producător de vin, proprietarul restaurantului „Lacrimi şi sfinţi” din centrul Bucureştiului şi om de televiziune.

A publicat, din 1971 şi până în prezent, zeci de volume în ţară şi în străinătate, poeziile sale putând fi citite în Germania, Ungaria, Olanda, Suedia, Franţa, Bulgaria sau Serbia. Activitatea literară i-a adus numeroase premii şi distincţii naţionale şi internaţionale, cum ar fi premiul Academiei Române sau Premiul Herder.

Intrat în istorie ca primul om care a anunţat o revoluţie la televizor, Mircea Dinescu a fost preşedintele Uniunii Scriitorilor între 1990 şi 1993, a înfiinţat revistele de satiră politică „Academia Caţavencu” (1990), „Plai cu boi” (2001) şi „Aspirina săracului” (2003) şi a fost membru al Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), din 2006 până în 2012. În prezent editează, împreună cu Doru Buşcu, revista „Caţavencii”.

Una dintre personalităţile cunoscute ale societăţii civile, Mircea Dinescu are constante intervenţii critice, televizate şi publicistice, remarcându-se prin stilul nonconformist, acid, uneori brutal de sincer. Pe lângă apariţiile sale în calitate de invitat la diferite talk-show-uri televizate, Mircea Dinescu a şi realizat şi moderat, la Realitatea TV, emisiuni precum Politică şi delicateţuri sau Tănase şi Dinescu (la aceasta din urmă participând în calitate de invitat permanent).

Arhiva articole
Reţeta lu’ Dinescu: Pui în culori | VIDEO
vineri, 22 ianuarie 2021
Pe 24 ianuarie, în ultima ediţie „Politică şi delicateţuri” a sezonului 13, Mircea Dinescu a gătit împreună cu Andreea Berecleanu pulpe de pui cu legume.
La final de sezon: fermecat de invitata lui, Dinescu a ars vinetele... | VIDEO
joi, 21 ianuarie 2021
Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România. L-a impresionat pe poet recitându-i versurile și i-a dat idei cum să iasă din încurcătură şi să termine preparatul. Pe 24 ianuarie, ora 14.30, la „Politică și delicatețuri”.
Reteța lu' Dinescu: Afumături cu varză | VIDEO
duminică, 17 ianuarie 2021
Pe 17 ianuarie, la masa de la „Politică și delicatețuri" am avut varză acră și dulce, gătită cu diverse afumături.
„Dar tu când o să apari la televizor?” – Mihai Rait, la TVR 1| VIDEO
joi, 14 ianuarie 2021
Era eterna întrebare a părinţilor lui. De atunci a trecut ceva timp, iar Dorel, personajul său, celebru în Fierbinţi, e unul dintre cele mai iubite de telespectatori. Cum a ajuns pe tv am aflat pe 17 ianuarie, de la ora 14.30.
Reţeta lu’ Dinescu – Finețuri de scoici și raci | VIDEO
duminică, 10 ianuarie 2021
Fragment din ediția „Politică și delicatețuri”, difuzată duminică, 10 ianuarie, la TVR 1 , în care invitata lui Mircea Dinescu a fost Anca Dinicu.
„O floare crescută în aerul libertăţii” ne înveseleşte la „Politică și delicatețuri”
vineri, 08 ianuarie 2021
O actriţă născută cu câteva zile înainte de Revoluţie ne molipsește cu tinereţea, umorul şi veselia ei. Anca Dinicu a fost invitata lui Mircea Dinescu la TVR 1, într-o nouă ediţie „Politică şi delicateţuri”, duminică, 10 ianuarie, de la 14.30. | VIDEO
Reţeta lu’ Dinescu – Petale de pui cu piure | VIDEO
luni, 04 ianuarie 2021
Fragment din ediţia Politică şi delicateţuri, difuzată duminică, 3 ianuarie, la #TVR1 , în care invitatul lui Mircea #Dinescu a fost Connect-R.
„Operaţie pe suflet deschis”, în prima ediţie „Politică și delicatețuri” din 2021
duminică, 03 ianuarie 2021
Are diplomă de tinichigiu și vopsitor auto și a început să muncească de la 16 ani. Azi este unul dintre cei mai prolifici şi de succes cantautori. Connect-R a fost invitatul lui Mircea Dinescu la TVR 1 pe 3 ianuarie, de la 14.30. | VIDEO
Competiţie pe final de an între matinalii TVR 1, la grătarul lui Dinescu | VIDEO
marţi, 22 decembrie 2020
Se amestecă energia, umorul și buna dispoziție a matinalilor de la „Cu capu-n zori” cu inventivitatea culinară a lui Mircea Dinescu și cu muzica lui Constantin Lătărețu. O ediție specială „Politică şi delicateţuri” în 27 decembrie, de la ora 14.30.
Reţeta lu’ Dinescu: Chifteluţe de ştiucă | VIDEO
luni, 21 decembrie 2020
Fragment din ediţia emisiunii "Politică şi delicateţuri", difuzată duminică, 20 decembrie, la #TVR1 , în care invitata lui Mircea #Dinescu a fost actriţa Mirela Zeţa.
Actrița Mirela Zeţa a dat proba de foc în bucătăria lui Dinescu | VIDEO
marţi, 15 decembrie 2020
O actriță talentată, frumoasă și pricepută în ale bucătăriei a fost cooptată de Mircea Dinescu pentru a găti o masă pentru cei mai pretenţioşi gurmanzi. „Politică și delicatețuri”,  la TVR 1, pe 20 decembrie, de la ora 14.30.
Rețeta lui Dinescu: Pui pe pătuț de mazăre | VIDEO
duminică, 13 decembrie 2020
Fragment din ediţia emisiunii "Politică şi delicateţuri", difuzată duminică, 13 decembrie, la #TVR1 , în care invitatul lui Mircea #Dinescu a fost Marcel Pavel.
Politică și delicatețuri: Marcel Pavel și Mircea Dinescu au trecut peste prejudecăți
sâmbătă, 12 decembrie 2020
Artistul a fost invitat în bucătăria poetului în ediția din 13 decembrie a emisiunii. „Politică și delicatețuri” s-a văzut la TVR 1, de la ora 14.30. | VIDEO  
Reţeta lu’ Dinescu: Coşuleţ de limbă cu castraveţi | VIDEO
marţi, 08 decembrie 2020
Fragment din ediţia Politică şi delicateţuri, difuzată duminică, 6 decembrie, la #TVR1 , când invitata lui Mircea #Dinescu a fost actriţa Paula Chirilă.
În duminica alegerilor, Dinescu o alege pe... Paula Chirilă| VIDEO
joi, 03 decembrie 2020
Actrița Paula Chirilă a fost ajutorul de nădejde al poetului în bucătăria sa, la „Politică și delicatețuri”, pe 6 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 1. De Sfântul Nicolae și meniul a fost unul de sărbătoare.  
Reţeta lu’ Dinescu – Chifteluţe în 4 culori | VIDEO
duminică, 29 noiembrie 2020
Fragment din ediţia emisiunii Politică şi delicateţuri, difuzată duminică, 29 noiembrie, la #TVR1 , în care invitatul lui Mircea #Dinescu a fost muzicianul Zoli Toth.
„Poţi să cânţi Mozart la butoi?” - Zoli Toth, la „Politică şi delicateţuri” | VIDEO
duminică, 29 noiembrie 2020
Curios ce se întâmplă în bucătăria unui poet, muzicianul Zoli Toth a fost la „Politică şi delicateţuri”, de la TVR 1. Cu ce meniu îl tentează Mircea Dinescu, am văzut duminică, 29 noiembrie, de la ora 14.30.
Banciu a intrat în Lumea lui Dinescu | VIDEO
joi, 19 noiembrie 2020
Pe 22 noiembrie, Radu Banciu l-a urmărit pe Mircea Dinescu în acțiune, la bucătărie. În meniu – o rețetă specială de ciolan cu fasole. Puteți vedea, în articolul de mai jos, ediția „Politică și delicatețuri” de la TVR 1.
Reţeta lu’ Dinescu: tocăniţă ca la Dinescu acasă | VIDEO
luni, 16 noiembrie 2020
Mircea Dinescu a creat duminică, 15 noiembrie, o reţetă inedită de sezon, din ce are românul prin grădină. Ajutor de bucătar a fost actorul Alex Bogdan.  
Actorul Alex Bogdan, cooptat în misiunea „Tocăniţă ca la Dinescu acasă” | VIDEO
joi, 12 noiembrie 2020
„Aş face un film despre viaţa lui, are o biografie uimitoare”, Mircea Dinescu despre invitatul care, pe lângă actorie, a făcut atletism de performanţă şi are un record naţional la octatlon. „Politică şi delicateţuri” - TVR 1, 15 noiembrie, ora 14.45.
Mircea Dinescu, în încurcătură la debutul sezonului 13 „Politică şi delicateţuri”
duminică, 08 noiembrie 2020
„O fată blondă cu aer adolescentin, luminoasă şi senină” cântă în deschiderea noului sezon „Politică şi delicateţuri”. Duminică, 8 noiembrie, Elena Gheorghe a dat peste cap planurile poetului, de la ora 14.30, la TVR 1. | VIDEO
Best of „Politică şi delicateţuri”: Dinescu şi Baniciu, la înfăşurat clătite
marţi, 08 septembrie 2020
Ce au făcut doi artiști când s-au întâlnit pe malul Dunării ? Au întors clătite! Mircea Dinescu şi  Mircea Baniciu au stat de vorbă la „Politică şi delicateţuri”, iar ediția Best of poate fi revăzută pe 13 septembrie, de la ora 14:30, la TVR 1 și pe TVR+.
Best of
marţi, 01 septembrie 2020
Revedem, pe 6 septembrie, o ediție Best of a emisiunii "Politică și delicatețuri". Marius Manole i-a dat o mână de ajutor lui Mircea Dinescu. Cum au colaborat cei doi în bucătărie, aflăm la TVR 1 şi pe TVR+ pe 6 septembrie, de la ora 14:30.
Adi Mutu și Mircea Dinescu, într-o reîntâlnire cu meniu de frigărui
luni, 24 august 2020
Fostul vârf al Naţionalei de fotbal a României a fost invitatul lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”, într-o redifuzare Best of, pe 30 august, de la ora 14:30, la TVR 1 şi online pe TVR+.
Mircea Dinescu pregătește o pulpă de viţel pentru Tora Vasilescu | VIDEO
joi, 20 august 2020
Duminică, 23 august, de la ora 14:30, la TVR 1 și online pe TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție "Politică și delicatețuri" filmată la Cetate, unde Mircea Dinescu a gătit împreună cu actrița Tora Vasilescu.
Maria Dragomiroiu cântă și gătește la „Politică şi delicateţuri” | VIDEO
sâmbătă, 15 august 2020
Mircea Dinescu a pregătit în prezența Mariei Dragomiroiu vinete umplute cu legume, ornate cu bucăţi de carne şi ochiuri româneşti, duminică, 16 august, de la ora 14:30, la TVR 1 și online pe TVR+.
Magitot, la „Politică și delicatețuri” | VIDEO
joi, 06 august 2020
Duminică, 9 august, de la ora 14:30, am avut magie în bucătărie, la TVR 1 și online pe TVR+.
„Politică şi delicateţuri”: La gătit în aer liber cu actorul Claudiu Bleonț | VIDEO
joi, 30 iulie 2020
Alături de Mircea Dinescu și actorul Claudiu Bleonț, duminică, 2 august, de la ora 14:30, ne-am oprit la Cetate și am luat parte la o masă copioasă.
Duminică îl revedeți pe Cabral la „Politică şi delicateţuri”
vineri, 24 iulie 2020
Duminică, 26 iulie, de la ora 14.30, la TVR 1 HD, revedeți ediția cu numărul 100 a emisiunii „Politică şi delicateţuri” filmată acum doi ani și al cărei protagonist a fost prezentatorul TV Cabral Ibacka.
Dinescu aude „voci” în bucătărie. Mihai Bisericanu, la „Politică și delicatețuri”
joi, 16 iulie 2020
Duminică, 19 iulie, de la ora 14.30, la „Politică și delicatețuri” l-ați putut revedea pe Mihai Bisericanu, actor de teatru și film, dar și voce pentru desene animate, într-o aventură în bucătărie filmată acum doi ani.
Cove, „degustător de lucruri fine” în bucătăria lui Dinescu
joi, 02 iulie 2020
Duminică, 5 iulie, de la ora 14.30, îl revedeți, la TVR 1, la Politică și delicatețuri pe Cove la cratiță - o ediție filmată în mai 2017.
Politică şi delicateţuri: Marius Rizea, invitat la o plăcintă călugărească | VIDEO
marţi, 05 mai 2020
Pe 10 mai, de la ora 14:30, la TVR 1 și pe TVR+, ați putut revedea ediția „Politică şi delicateţuri” în care actorul Marius Rizea a fost invitatul lui Mircea Dinescu.
Politică şi delicateţuri: Masterchef Patrizia, „Pe tocuri în bucătărie”
miercuri, 29 aprilie 2020
O italiancă născută în Bahamas, invitata lui Mircea Dinescu: duminică, 3 mai, de la ora 14:30, am revăzut ediția și meniul preparat de poet pentru simpatica italiancă stabilită în România.
O băimăreancă din Finlanda, invitată la „Politică şi delicateţuri”
vineri, 24 aprilie 2020
Narcisa Suciu a acceptat invitaţia lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”. Duminică, 26 aprilie, la ora 14.30, la TVR 1 revedem ediția în care poetul a gătit pentru interpreta originară din Maramureș.
O familie de artişti, de Paşte, la
marţi, 14 aprilie 2020
Mircea Dinescu a deschis porţile de la Cetate pentru Matilda Pascal-Cojocăriţa şi Ştefan Cigu, în ediţia de Paşte din 2019. Am revăzut întâlnirea muzical-culinară duminică, 19 aprilie, de la ora 14.30, la TVR1.
Floriile pe malul Dunării, cu Mircea Dinescu și invitații săi
vineri, 10 aprilie 2020
Monica Davidescu, Aurelian Temişan şi fiica lor, Dora, au fost invitaţii lui Mircea Dinescu în ediţia de Florii a emisiunii " Politică şi delicateţuri", duminică, 12 aprilie, de la ora 14.30, la TVR 1.
La TVR1, îl revedem pe Mircea Dinescu, artist în lumea modei | VIDEO
joi, 02 aprilie 2020
Pe 5 aprilie,  la TVR1 și pe TVR+ de la ora 14:30 a fost redifuzată o ediție "Politică și delicatețuri" în care invitata lui Mircea Dinescu a fost Adina Buzatu. Meniul a inclus chiftele de pui cu măcriș.
Un mentalist şi un „mentalist al tigăii” au făcut magie în bucătărie | VIDEO
marţi, 24 martie 2020
Vlad Grigorescu, unul dintre puţinii mentalişti din România, a fost invitat în bucătăria lui Mircea Dinescu. Am urmărit redifuzarea acestei ediții pe 29 martie, la ora 14.30, la TVR1.
Poveşti moldoveneşti cu cântec în bucătăria lui Dinescu | VIDEO
joi, 19 martie 2020
Cu farmec şi voie bună, Daniela Condurache i s-a alăturat poetului la „Politică şi delicateţuri”, în ediţia din 8 decembrie 2019 a emisiunii. A fost redifuzată duminică, 22 martie, de la ora 14.30, la TVR 1 HD.
Rețeta lu' Dinescu: Plăcintă ieșită din comun | VIDEO
duminică, 26 ianuarie 2020
O masă bună se încheie cu un desert, iar sezonul nostru la "Politică și delicatețuri" s-a terminat, pe 26 ianuarie, cu o plăcintă. Vă recomandăm rețeta și vă așteptăm cu noi ediții, în curând, în grila de primăvară 2020.
Rețeta lu' Dinescu: Un altfel de drob | VIDEO
vineri, 17 ianuarie 2020
Patrizia Paglieri, invitata lui Mircea Dinescu în ediția "Politică și delicatețuri" din 19 ianuarie, a fost servită de maestru cu un drob special.
Reţeta lu’ Dinescu: Pui pe pătuț de mazăre | VIDEO
duminică, 12 ianuarie 2020
Mircea Dinescu a surprins-o pe Narcisa Suciu cu trucurile folosite în prepararea puiului, în ediția din 12 ianuarie.  
Reţeta lu’ Dinescu: Chifteluţe în tendinţe | VIDEO
luni, 06 ianuarie 2020
Duminică, 5 ianuarie, la "Politică şi delicateţuri", difuzată la TVR 1 și TVR 1 HD,  Mircea Dinescu și Adina Buzatu au pregătit "chifteluțe în tendințe".
Întrecere de preparate... fierbinţi, la Politică şi delicateţuri | VIDEO
marţi, 24 decembrie 2019
Bobonete, Diţă, Văncică şi Rait s-au întrecut în talent culinar cu Mircea Dinescu, în ultima ediţie a anului. Duminică, 29 decembrie, la ora 14.30, la TVR 1 HD şi TVR+.
Rețeta lu' Dinescu: tort parfumat cu legume | VIDEO
duminică, 22 decembrie 2019
Pe 22 decembrie, Mircea Dinescu a gătit pentru invitatul său Paul Cozighian tort cu blat din lipie înmuiată în lapte și parfumat cu legume.
Cum s-a trăit Revoluţia română, cu Mircea Dinescu şi Paul Cozighian | VIDEO
marţi, 17 decembrie 2019
Pe 22 decembrie, la „Politică şi delicateţuri”, Mircea Dinescu şi invitatul său au rememorat zilele care ne-au schimbat destinul, în emisiunea de la TVR 1 HD şi pe TVR+.
Rețeta lu' Dinescu: măcriș în coșuleț de lipie | VIDEO
luni, 16 decembrie 2019
În ediția din 15 decembrie, Mircea Dinescu i-a gătit invitatului său, mentalistul Vlad Grigorescu, măcriş cu ouă româneşti şi i-a dat câteva ponturi despre cum să prepari o mâncare gustoasă, chiar și fără carne.
Rețeta lu' Dinescu: finețuri cu năut | VIDEO
sâmbătă, 07 decembrie 2019
În ediţia din 8 decembrie, Mircea Dinescu a gătit o mâncare delicioasă cu năut pentru Daniela Condurache.
Reţeta lu’ Dinescu: Iahnie de fasole înnobilată | VIDEO
luni, 02 decembrie 2019
De Ziua Naţională a Românilor, la „Politică şi delicateţuri”, Mircea Dinescu i-a preparat lui Theodor Paleologu o iahnie de fasole.
Istorie, politică şi... delicateţuri autohtone, cu Paleologu şi Dinescu | VIDEO
miercuri, 27 noiembrie 2019
De Ziua Naţională a Românilor, la „Politică şi delicateţuri”, Mircea Dinescu şi Theodor Paleologu au împărțit, din „patriotism culinar”, o strachină de iahnie. Emisiunea a putut fi văzută pe 1 Decembrie, de la ora 16.00, la TVR 1 HD şi TVR+.
Reţeta lu' Dinescu:
duminică, 24 noiembrie 2019
În emisiunea „Politică şi delicateţuri” de duminică, 24 noiembrie, de la TVR 1 și TVR 1 HD, Mircea Dinescu a gătit pentru Dorina Chiriac "macrou pictat în doi".
Dorina Chiriac, o prezenţă delicată în bucătăria lui Mircea Dinescu |VIDEO
joi, 21 noiembrie 2019
Actriţa a fost invitată în cea mai recentă ediţie „Politică şi delicateţuri”. Emisiunea s-a difuzat pe 24 noiembrie, de la ora 15.00, la TVR 1 HD şi online, pe TVR+.
Reţeta lu' Dinescu:
duminică, 17 noiembrie 2019
În emisiunea „Politică şi delicateţuri” de duminică, 17 noiembrie, de la TVR 1 și TVR 1 HD, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu CRBL, bunătăţi pe grătar .
CRBL a venit la „Politică şi delicateţuri” | VIDEO
joi, 14 noiembrie 2019
„Este foarte simpatic, mi-a plăcut foarte mult de el”, a declarat Mircea Dinescu la finalul întâlnirii de la Cetate cu CRBL. Cântăreţul, dansatorul, coregraful şi prezentatorul CRBL a fost invitat la TVR1 duminică, 17 noiembrie, la ora 14.30.
Reţeta lu' Dinescu:
luni, 11 noiembrie 2019
În emisiunea „Politică şi delicateţuri” de duminică, 10 noiembrie, de la TVR 1 și TVR 1 HD, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Nadine,  raci în coșuleț de legume.
Nadine a gătit cu Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri” | VIDEO
joi, 07 noiembrie 2019
În ediţia din 10 noiembrie a emisiunii Politică şi delicateţuri , Nadine l-a secondat pe Mircea Dinescu în bucătărie, la gătit raci. Doar că racii din castron sunt vii.
Rețeta lu' Dinescu: delicatețuri în hăinuță de varză | VIDEO
duminică, 03 noiembrie 2019
Prima duminică de noiembrie i-a găsit pe Mircea Dinescu și pe  actorul Valentin Teodosiu , pe malul Dunării, la Cetate. Sub un soare blând, Dinescu a încins grătarul, a turnat vin în pahare şi s-a apucat de gătit o nouă rețetă specială.
Întâlnire la Cetate, cu „Un clovn pentru eternitate” | VIDEO
joi, 31 octombrie 2019
A jucat în 86 de filme şi şi-a pus viaţa pe tavă în cartea „Un clovn pentru eternitate”. Duminică, 3 noiembrie, Valentin Teodosiu a fost invitatul lui Mircea Dinescu, într-o ediţie de neuitat „Politică şi delicateţuri”.
Rețeta lu' Dinescu: Cocoș ghiftuit cu de toate
duminică, 27 octombrie 2019
Sezon nou, loc nou de filmare, zi de sărbătoare - toate motivele să ne ospătăm cu o nouă rețetă à la Dinescu. Duminică, 27 octombrie, Mircea Dinescu a gătit pentru invitatul său Ionuț Dolănescu un cocoș ghiftuit cu de toate.
A început un nou sezon „Politică şi delicateţuri” la TVR 1
miercuri, 23 octombrie 2019
Pentru noul sezon „Politică şi delicaţeturi”, Mircea Dinescu are o surpriză: un nou loc de filmare - restaurantul care poartă numele emisiunii, aflat într-o superbă clădire istorică din Bucureşti şi un invitat de seamă – interpretul Ionuţ Dolănescu.
Rețeta lui Dinescu: Colier de friptură cu legume
vineri, 14 iunie 2019
Magicianul Magitot a fost  invitatul lui Mircea Dinescu, duminică, 16 iunie, de la ora 14.30, la TVR 1.
Magie în bucătărie, la „Politică și delicatețuri”
vineri, 14 iunie 2019
Partenerul de discuții și de gătit al lui Mircea Dinescu, la ultima ediţie a sezonului, a fost magicianul Magitot, pe care românii l-au descoperit în show-urile de divertisment tv. Pe 16 iunie, de la 14.30,  la TVR 1.
Reţeta lui Dinescu: Pui ţigănesc
vineri, 07 iunie 2019
Duminică, 9 iunie, Mircea Dinescu a gătit cu actrița Anca Sigartău.
Ancăi Sigartău nu-i place să gătească, dar l-a ajutat pe Dinescu la bucătărie
joi, 06 iunie 2019
Copiii îi cunosc vocea din desene animate, adulţii merg să o vadă pe scenele de teatru. Duminică, 9 iunie, la ora 14.30, actriţa Anca Sigartău a fost invitata lui Mircea Dinescu şi nu doar a stat de vorbă cu poetul, ci l-a și ajutat în bucătărie.
Reţeta lui Dinescu: Pui pe pătuţ de linte
duminică, 26 mai 2019
Medicul Radu Zamfir, invitatul lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”, a gătit, alături de gazda noastră, o mâncare uşoară la care s-a adăugat un vin bun şi o vorbă frumoasă.
Medicul Radu Zamfir, invitatul lui Mircea Dinescu, la „Politică şi delicateţuri”
joi, 23 mai 2019
O personalitate a lumii medicale, directorul executiv al Agenției Naționale de Transplant, a venit la ultima ediţie „Politică şi delicateţuri” din luna mai.
Rețeta lui Dinescu: Iepure tupilat printre legume
duminică, 19 mai 2019
La TVR 1, duminică, 19 mai, Mircea Dinescu i-a pregătit, cu tot dichisul, lui Andrei Duban ”iepure tupilat printre legume”.
Rețeta lui Dinescu: Pui îmbătat cu rom cubanez
duminică, 12 mai 2019
Mihai Rădulescu a fost poftit de Mircea Dinescu la masă. În ediţia din 12 mai a emisiunii ”Politică și delicatețuri”, aflăm rețeta pregătită de gazdă invitatului său.
Pui cu rom şi suc de portocale pentru Mihai Rădulescu, la „Politică şi delicateţuri”
joi, 09 mai 2019
Jurnalistul ș i prezentatorul de ştiri Mihai Rădulescu a fost duminică, la „Politică şi delicateţuri”, de la TVR 1. Pe lângă reţeta preparată, am văzut o discuţie captivantă despre politică şi despre „biografia romanţată” a invitatului.
Reţeta lu’ Dinescu: Fineţuri de ied în prapur
joi, 02 mai 2019
Fragment din ediţia specială de Paşti a sezonului 11 Politică şi delicateţuri, difuzată pe 28 aprilie la TVR1, în care invitaţii lui Mircea Dinescu au fost Matilda Pascal Cojocărița şi Ştefan Cigu.
Rețeta lu' Dinescu: Urzici botezate în lapte
duminică, 07 aprilie 2019
Pe 7 aprilie, Mirela Boureanu Vaida a fost invitata lui Mircea Dinescu în emisiunea "Politică și delicatețuri". Maestrul i-a pregătit un meniu de primăvară, ușor, sănătos și savuros.
Dinescu găteşte urzici botezate în lapte pentru o moldoveancă aprigă
miercuri, 03 aprilie 2019
În deschiderea sezonului cu numărul 11 „Politică şi delicateţuri”, poetul Mircea Dinescu încearcă să o impresioneze pe Mirela Boureanu Vaida, cu „urzici botezate în lapte”. Vedem dacă reuşeste duminică, 7 aprilie, ora 15.30, la TVR 1 şi online pe TVR+.
Scamatorie culinară cu rațe dolofane la “Politică și delicatețuri”
joi, 27 decembrie 2018
Duminică, 30 decembrie, de la 15:30, la TVR1 și TVR HD, ultima ediție din acest an a emisiunii “Politică și delicatețuri” îl găsește pe Mircea Dinescu la Cetate pus pe șotii și pe gătit bunătăți, împreună cu actorii Adriana Trandafir și Marian Râlea.
Florica Zaha şi Mircea Dinescu, doi gurmanzi în bucătărie
joi, 20 decembrie 2018
Cum și-a obișnuit telespectatorii în cele zece sezoane ale "Politicii și delicatețurilor", Mircea Dinescu pregătește și de această dată o emisiune specială în preajma Crăciunului.
Luminița Anghel și Mircea Dinescu - doi artiști, o singură pasiune: gătitul
joi, 06 decembrie 2018
Mircea Dinescu a invitat-o în bucătăria sa, duminică, 9 decembrie, pe una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, care este, totodată, și o pasionată a artei culinare, Luminița Anghel.
Reţeta lui Dinescu: Cartofi cu Sos Papacioacă
luni, 03 decembrie 2018
Mircea Dinescu şi actorul Costi Diță au preparat duminică, 2 decembrie, o mâncare de post, simplă și gustoasă. Aveţi mai jos secretul reţetei “furate” de la un călugăr.
Pică Giani la testul bucătăriei lui Mircea Dinescu? Aflaţi la TVR 1!
miercuri, 28 noiembrie 2018
Mircea Dinescu are, la a sa “Politică și delicatețuri” de duminică, 2 decembrie, un invitat celebru și foarte iubit, actorul Costi Diță, interpretul nu mai puțin celebrului Giani din “Las Fierbinți”. De la ora 15.30.
Reţeta lu' Dinescu: biban de mare umplut
luni, 26 noiembrie 2018
În ediţia din 25 noiembrie, Mircea Dinescu i-a gătit lui Bogdan Naumovici un biban de mare umplut cu un amestec de ciuperci, piept de rață afumat și frunze de ridichi, scăldat în zeamă de portocală și prăjit în tigaie. Găsiţi mai jos reţeta.
Doi profesioniști ai conversației, față în față în bucătărie, la Politică și delicatețuri
vineri, 23 noiembrie 2018
În ultima duminică din noiembrie, de la ora 15.30, la TVR 1 și TVR HD, Mircea Dinescu l-a adus în bucătăria și crama sa pe cel care a fost desemnat cel mai bun profesionist al deceniului în publicitate - Bogdan Naumovici.
Rețeta lu' Dinescu: un alt fel de musaca
luni, 19 noiembrie 2018
În ediția din 18 noiembrie, Mircea Dinescu a pregătit o rețetă proprie pentru Mirela Oprișor, ceva ce se aseamănă cu o pizza sau cu un sandwich sau chiar cu o musaca.. Găsiți mai jos rețeta.
Dinescu şi Aspirina în bucătărie. La „Politică şi delicateţuri”, de la TVR 1
joi, 15 noiembrie 2018
Pe cât e Aspirina de dezinvoltă, pe atât e de retrasă, ba chiar timidă actriţa care o interpretează. Pe 18 noiembrie, am descoperit-o la „Politică şi delicateţuri” pe actriţa care dă viaţă personajului Aspirina din Las Fierbinţi .
Rețeta lu' Dinescu: Rață pictată
duminică, 11 noiembrie 2018
În ediția din 11 noiembrie, ziua sa de naștere, Mircea Dinescu l-a invitat la masă pe Cătălin Crișan. Meniul de la "Politică și delicatețuri" a avut ca piesă de rezistență Rața Pictată.
joi, 08 noiembrie 2018
Mircea Dinescu și-a sărbătorit, pe 11 noiembrie, ziua de naștere, așa cum îi place cel mai mult, jucându-se cu diverse ingrediente și ascultând muzică lăutărească, alături de Cătălin Crișan. Duminică, de la ora 15.30, la TVR 1 şi TVR HD.
Reţeta lu’ Dinescu: Crap turmentat
luni, 05 noiembrie 2018
Fragment din ediţia emisiunii Politică şi delicateţuri, difuzată duminică, 4 noiembrie, de la ora 15:30, la  #TVR1 , în care invitatul lui Mircea Dinescu a fost actorul Răzvan Vasilescu.
Rețeta lui Dinescu: pui adormit pe turtă caldă
sâmbătă, 27 octombrie 2018
Duminică, 28 octombrie, Mircea Dinescu a pregătit pentru Șerban Huidu două rețete delicioase: pui adormit pe turtă caldă și pui îmbătat de miresme. Găsiți mai jos ingredientele.
Mircea Dinescu încinge tigaia cu cocoșel pentru gurmandul Șerban Huidu
joi, 25 octombrie 2018
Duminică, 28 octombrie, de la 15.30, nu ratați o ediție “Politică și delicatețuri” cu Șerban Huidu invitat și cu rețete delicioase reinventate de amfitrionul poet, la TVR1 și TVR HD.
La Cetate, Dinescu găteşte cu şi pentru actorul Lucian Ghimişi
joi, 18 octombrie 2018
Pe 21 octombrie, la „Politică şi delicateţuri”, glume, râsete şi frigărui speciale, într-o ediţie deranjată poate doar de multe viespi şi albine atrase de strugurii copţi de la crama lui Dinescu. Invitat - actorul Lucian Ghimişi.
Reţeta lui Dinescu:Tocăniţă pentru oameni deştepţi
joi, 18 octombrie 2018
În emisiunea „Politică şi delicateţuri” de duminică, 14 octombrie, de la TVR 1 şi TVR HD, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Bogdan Stelea,  tocăniţă pentru oameni deştepţi.
Reţeta lu’ Dinescu: Şniţele vesele
vineri, 12 octombrie 2018
Vă prezentăm meniul din ediţia emisiunii "Politică şi delicateţuri", difuzată duminică, 7 octombrie, de la ora 15:30, la TVR1, în care Tora Vasilescu a fost invitata lui Mircea Dinescu.
Bogdan Stelea, invitatul lui Mircea Dinescu la Politică și delicatețuri
joi, 11 octombrie 2018
În a doua ediție din sezonul 10 “Politică și delicatețuri”, Mircea Dinescu l-a primit cu bucurie, în bucătăria sa, pe unul dintre cei mai mari fotbaliști români, Bogdan Stelea. Duminică, 14 octombrie, de la ora 15.30, la TVR 1 și TVR HD.
Tora Vasilescu, invitata lui Mircea Dinescu la
joi, 04 octombrie 2018
Duminică, 7 octombrie, de la ora 15.30, la TVR1 şi TVR HD, Mircea Dinescu a pus pe masă tulburelul, a adus legume proaspete din grădină şi a pregătit o pulpă de viţel ca la carte pentru Tora Vasilescu.
Ultima ediţie Politică şi delicateţuri a sezonului. Natanticu, invitat la Cetate
vineri, 08 iunie 2018
Pe 10 iunie, în ultima ediţie a sezonului 9 „Politică şi delicateţuri”, Mircea Dinescu îl întâmpină pe Cosmin Natanticu într-un cadru de poveste. Poetul îi prepară comediantului „un fel de paella românească, din Oltenia” - duminică, de la 15.30, la TVR 1 şi TVR+.
Reţeta lu’ Dinescu: Mazăre săltăreaţă
luni, 04 iunie 2018
Fragment din ediţia emisiunii Politică şi delicateţuri, difuzată duminică, 20 mai, de la ora 15:30, la TVR1, în care invitatul lui Mircea Dinescu a fost Daniel Iordăchioae.
Cornelia şi Lupu Rednic, invitaţii lui Mircea Dinescu la Cetate
joi, 31 mai 2018
Vine vara şi pe malul Dunării! La Cetate se încinge o petrecere unde Mircea Dinescu a invitat doi maramureşeni vestiţi. Poftiţi la ospăţ pe 3 iunie, de la ora 15.30,  într-o nouă ediţie "Politică şi delicateţuri", la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+!
Reţeta lu’ Dinescu: Varză à la Dinescu şi varză à la Strunilă
joi, 31 mai 2018
În ediţia din 27 mai,  înarmat cu patru copane de raţă şi două verze, una roşie şi una albă, Mircea Dinescu l-a invitat în bucătărie pe actorul Octavian Strunilă.
Strunilă şi Dinescu s-au întrecut la gătit raţă pe varză
marţi, 22 mai 2018
Pe 27 mai, la „Politică şi delicateţuri”, am văzut care dintre cei doi – gazda Mircea Dinescu sau invitatul, actorul Octavian Strunilă – găteşte cea mai bună raţă pe varză. Duminică, de la 15.30, la TVR 1, TVR HD și online pe TVR+.
Reţeta lui Dinescu: Ostropelul ostropelurilor
vineri, 18 mai 2018
Cabral, îndrăgitul prezentator TV, a fost invitatul lui Mircea Dinescu la ediţia aniversară, cu numărul 100, a emisiunii „Politică şi delicateţuri”, din 13 mai.
Dinescu a gătit şi a cântat cu Daniel Iordăchioae la „Politică şi delicateţuri”
vineri, 18 mai 2018
Duminică, 20 mai, Daniel Iordăchioae a venit la „Politică şi delicateţuri”. De la 15.30, la TVR 1 şi TVR HD, Mircea Dinescu i-a preparat invitatului o mâncare de mazăre aromată, evident după o reţetă proprie.
Reţeta lui Dinescu: măcriş ascuns în vânătă
joi, 10 mai 2018
Mircea Dinescu a invitat-o  în „laboratorul său de creaţie”, adică în bucătăria sa, pe una dintre cele mai frumoase cântăreţe de muzică populară - Maria Dragomiroiu, duminică, 6 mai.
Cabral, invitat la ediţia cu numărul 100 „Politică şi delicateţuri”
miercuri, 09 mai 2018
Duminică, 13 mai, de la 15.30, la TVR 1 urmărim ediţia cu numărul 100 a emisiunii „Politică şi delicateţuri”. Simpaticul prezentator TV Cabral Ibacka se încumetă să îl secondeze pe Mircea Dinescu la bucătărit, dar nu fără a ţine cu fermitate la picior un extinctor.
Maria Dragomiroiu, în duet cu Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”
vineri, 04 mai 2018
Frumoasa interpretă de muzică populară cântă şi găteşte în bucătăria lui Mircea Dinescu. Poetul îi cere ajutorul la prepararea unor vinete umplute cu legume, ornate cu bucăţi de carne şi ochiuri româneşti. „Politică şi delicateţuri” este la TVR 1, TVR HD şi TVR+ duminică, 6 mai, de la 15.30.
Reţeta lui Dinescu: “de-a v-aţi ascunselea sub prapur de miel”
vineri, 04 mai 2018
Mai în joacă, mai în serios, Cătălin Ştefănescu a gătit împreună cu Mircea Dinescu un savuros „de-a v-aţi ascunselea sub prapur  de miel”.
Un fin intelectual de la TVR, în bucătăria lui Dinescu
miercuri, 25 aprilie 2018
Are invitaţi garantat 100% interesanţi în emisiunile sale. De data aceasta, Cătălin Ştefănescu a trecut în postura de invitat. Şi nu oriunde, ci în bucătăria lui Mircea Dinescu, în ediţia „Politică şi delicateţuri” de duminică, 29 aprilie, ora 15.30, de la TVR 1 şi TVR+.
Reţeta lui Dinescu: Iepuraş iţit după fasole
miercuri, 25 aprilie 2018
Mihai Bisericanu, actor de teatru și film, dar și voce pentru desene animate, a fost la „Politică şi delicateţuri”, unde a gătit împreună cu Mircea Dinescu iepure de casă.
Dinescu aude „voci” în bucătărie. Mihai Bisericanu, la „Politică și delicatețuri”
joi, 19 aprilie 2018
Un actor de teatru și film, dar și voce pentru desene animate, vine la „Politică și delicatețuri” de la TVR 1. Duminică, Mircea Dinescu îi gătește iepure de casă musafirului său, actorul Mihai Bisericanu. Vedem rezultatul la TVR 1, pe 22 aprilie, de la 15.30.
Reţeta lui Dinescu: Raţă în flăcări
miercuri, 18 aprilie 2018
Moment din ediţia emisiunii Politică şi delicateţuri difuzată pe 15 aprilie la TVR1, în care invitatul lui Mircea Dinescu a fost Ionuţ Lupescu.
Politică și delicatețuri: Raţă mută de la Cetate, pentru un campion
joi, 12 aprilie 2018
Duminică, 15 aprilie, Mircea Dinescu are invitat la "Politică și delicatețuri" un mare nume al fotbalului românesc, pe Ionuț Lupescu. De la ora 15.30 la TVR 1, TVR HD şi pe online pe TVR+.
Reţeta lui Dinescu: Miel pentru oameni fini şi chiftele în voal de mireasă
miercuri, 11 aprilie 2018
Mircea Dinescu şi Monica Anghel au petrecut după-amiaza zilei de Paşti la „Politică şi delicateţuri”, cu masa plină de bucate.
De Paşti, Monica Anghel, invitată la Politică şi delicateţuri
miercuri, 04 aprilie 2018
Mircea Dinescu şi Monica Anghel petrec după-amiaza zilei de Paşti la „Politică şi delicateţuri”. Cu pulpă de miel la cuptor şi ouă roşii, chiftele speciale învelite în prapur de miel. Duminică, 8 aprilie, ora 17.20, la TVR 1 şi TVR+.
Reţeta lui Dinescu:
luni, 02 aprilie 2018
Moment din ediţia emisiunii Politică şi delicateţuri difuzată pe 1 aprilie la TVR1 și TVR+, în care invitatul lui Mircea Dinescu a fost celebrul stand-up comedian Dan Badea .  
Rețeta lui Dinescu: File de șalău pictat
sâmbătă, 24 martie 2018
Moment din ediţia emisiunii Politică şi delicateţuri difuzată pe 25 martie la TVR1 și TVR+, în care invitatul lui Mircea Dinescu a fost maestul bucătar Joseph Hadad.
La un „şalău pictat”: Un artist într-ale gătitului, în bucătăria lui Dinescu
luni, 19 martie 2018
În deschiderea sezonului cu numărul 9 „Politică şi delicateţuri”, poetul Mircea Dinescu vrea să-şi impresioneze invitatul, pe maestul bucătar Joseph Hadad, cu un „şalău pictat”. Vedem dacă reuşeste duminică, ora 15.30, la „Politică şi delicateţuri”, la TVR 1 şi online pe TVR+. De la ora 16.30 la TVR HD.
Reţeta lui Dinescu: Chifteluțe marinate a la George Ivașcu
luni, 15 ianuarie 2018
Actorul George Ivașcu a fost invitatul lui Mircea Dinescu în ediţia din 14 ianuarie a emisiunii "Politică şi delicateţuri".
Reţeta lu’ Dinescu: Rulouri a la Dinescu
luni, 08 ianuarie 2018
În prima ediţie din 2018 a emisiunii Politică şi delicateţuri, difuzată pe 7 ianuarie la TVR1 şi TVR+,  invitatul lui Mircea Dinescu a fost Paul Surugiu (Fuego).
Reţeta lui Dinescu: Sarmale în ţeavă de şorici
vineri, 29 decembrie 2017
În seara de Ajun, Mircea Dinescu şi Grigore Leşe au luat masa împreună, la “Politică şi delicateţuri”, la TVR 1.
Dinescu găteşte pentru actorul Silviu Petcu la „Politică şi delicateţuri”
miercuri, 27 decembrie 2017
O salată "boeuf, fără boeuf", dar cu raci, frigărui cu fudulii de răţ oi, avocado ș i… mămăligă sunt câteva dintre p reparatele de Revelion, gătite de masterchef Dinescu pentru invitatul său. Vedem ultima ediţie „Politică şi delicateţuri” a anului la TVR 1, pe 31 decembrie, de la 15.30.
Dinescu şi Leşe, concurenţi la sarmale, la „Politică şi delicateţuri”
marţi, 19 decembrie 2017
Sarmale în ţeavă de şorici, asta găteşte Mircea Dinescu pentru invitatul său, rapsodul Grigore Leşe, la ediţia Politică şi delicateţuri din Ajunul Crăciunului. Pe 24 decembrie, ora 15.30, la TVR 1 şi TVR HD, cei doi poeţi, unul al slovelor, celălalt al muzicii, ne reamintesc tradiţiile şi obiceiurile din această periodă a anului.
Reţeta lui Dinescu: Tăiţei de raţă
duminică, 03 decembrie 2017
Pe 3 decembrie, la TVR 1, Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, cunoscut pentru numerele sale de stand-up comedy şi pentru rolul din serialul „Băieţi de oraş”, a fost invitat la masă de maestrul Mircea Dinescu, în emisiunea "Politică şi delicateţuri".
Micutzu, „băiat de oraş”, a gătit cu Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”
miercuri, 29 noiembrie 2017
Actorul Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, cunoscut pentru numerele sale de stand-up comedy şi pentru rolul din serialul „Băieţi de oraş” s-a lăsat impresionat, la „Politică şi delicateţuri”, de experimentele culinare ale poetului masterchef Dinescu.
Reţeta lui Dinescu: Clătite cu fasole şi măcriş
marţi, 28 noiembrie 2017
Mircea Dinescu şi  Mircea Baniciu au luat masa duminică, 26 noiembrie, pe TVR 1, la „Politică şi delicateţuri”.
Reţeta lui Dinescu: Tocană fără frontiere
duminică, 19 noiembrie 2017
La "Politică şi delicateţuri", poetul Mircea Dinescu şi actorul Marius Manole au gătit "o tocană fără frontiere", la TVR 1 şi pe TVR+, duminică, 19 noiembrie.
Reţeta lui Dinescu: Crap la carton
vineri, 10 noiembrie 2017
Actorul care ne-a adus de atâtea ori zâmbetul pe buze interpretându-l pe Ion Iliescu în spectacolele Divertis, Cristi Greţcu, a fost invitatul lui Mircea Dinescu la "Politică şi delicateţuri" în ediţia din 12 noiembrie.
Cristi Greţcu, prins în sinergia faptelor, la „Politică şi delicateţuri”
joi, 09 noiembrie 2017
Dinescu a preparat celebrul „crap la carton” pentru actorul care ne aduce zâmbetul pe buze ori de câte ori interpretează rolul Ion Iliescu. Întâlnirea dintre cei doi, dintr-o superbă şi însorită zi de toamnă, a avut loc la Cetate. Am difuzat-o la TVR 1 şi TVR+ pe 12 noiembrie, de la 15.30.
Rețeta lui Dinescu: Limbă cu măsline și salată cu limbă şi creier de viţel
duminică, 05 noiembrie 2017
Invitata lui Mircea Dinescu, la Politică și delicatețuri, a fost actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner.
De pe Coasta de Azur, în bucătăria lui Dinescu
miercuri, 01 noiembrie 2017
Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner a povestit cu sinceritate despre viaţa ei artistică şi cea personală, în timp ce Mircea Dinescu a sedus-o cu rafinamentul său în bucătărie.
Reţeta lui Dinescu - spectacol de toamnă
vineri, 27 octombrie 2017
Pentru ultima duminică din octombrie, Mircea Dinescu a pregătit împreună cu Adrian Enache, sub un soare care nu se îndură să îşi ia încă la revedere de la vară, legume pe grătar, unele dintre ele umplute cu brânză de capră şi jambon.
Duet Adrian Enache - Mambo Siria pentru masterchef Dinescu
joi, 26 octombrie 2017
Plin de vervă şi poftă de viaţă, Adrian Enache a dat o fugă la Cetate. Interpretul a compus o piesă împreună cu celebrul taraf din zonă pentru a-l impresiona pe Mircea Dinescu. Am ascultat melodia la „Politică şi delicateţuri”de duminică, 29 octombrie, ora 15.00, la TVR 1.
Mugur Mihăescu, un oltean veritabil, în bucătăria lui Mircea Dinescu
joi, 19 octombrie 2017
Gazda l-a întâmpinat cum se cuvine: cu o legătură de praz. Este doar începutul pentru pomana gâştii, la care am fost invitaţi în noua ediţie „Politică şi delicateţuri”. Duminică, 22 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR+, iar de la 19.00, pe TVR HD.
Rețeta lui Dinescu: Vrăbioară pitulată după legume
sâmbătă, 14 octombrie 2017
Iuliana Tudor a deschis noul sezon de la „Politică şi delicateţuri”, duminică, 15 octombrie, la TVR 1 și online pe TVR+, de la ora 15:00.
Iuliana Tudor,
miercuri, 11 octombrie 2017
Înainte de startul noii sale emisiuni, Iuliana Tudor a deschis noul sezon de la „Politică şi delicateţuri”, duminică, 15 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR+. Emisiunea poate fi urmărită și la TVR HD, de la 22.05.
Rețeta lui Dinescu, la final de sezon: pârjoale geniale
duminică, 11 iunie 2017
Actorul Claudiu Bleonţ a asistat la un fenomen inexplicabil, alături de Mircea Dinescu, duminică, 11 iunie, la „Politică şi delicateţuri”.
Minune la Cetate, în final de sezon „Politică şi delicateţuri”
joi, 08 iunie 2017
Actorul Claudiu Bleonţ a asistat la un fenomen inexplicabil, alături de Mircea Dinescu, duminică, la „Politică şi delicateţuri”. Emisiunea poate fi văzută pe 11 iunie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR+, iar de la 20.00, pe TVR HD.
Reţeta lu’ Dinescu: fasole verde şi pui la tigaie
luni, 05 iunie 2017
Moment din ediţia emisiunii Politică şi delicateţuri, difuzată pe 4 iunie la TVR1, în care invitatul lui Mircea Dinescu a fost Marian Drăgulescu.
Rețeta lui Dinescu: Crap ca la Cetate
sâmbătă, 27 mai 2017
Ultima duminică de mai și apropierea verii au inspirat echipa emisiunii "Politică și delicatețuri" să pregătească o masă pe malul Dunării, la Cetate. Maestrul Mircea Dinescu l-a avut invitat pe Nicu Alifantis.
Muzica: Nicu Alifantis; versurile: Mircea Dinescu
joi, 25 mai 2017
Compozitorul şi interpretul Nicu Alifantis este invitatul lui Mircea Dinescu duminica aceasta, la „Politică şi delicateţuri”. Emisiunea poate fi văzută pe 28 mai, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR+, iar de la 20.00, pe TVR HD.
Rețeta lui Dinescu: mușchiuleț de vițel cu pere și vânătă înfășată
duminică, 21 mai 2017
Mircea Dinescu a gătit, în ediția sărbătorească din 21 mai, două feluri din care nu au lipsit perele, roșiile ori ardeii. Spre bucuria invitatului Cove.
Cove, „degustător de lucruri fine” în bucătăria lui Dinescu
vineri, 19 mai 2017
Simpaticul actor şi om de televiziune a fost invitatul lui Mircea Dinescu duminica aceasta, la „Politică şi delicateţuri”. Emisiunea s-a difuzat pe 21 mai, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR+, iar de la 20.00, la TVR HD.
Reţeta lui Dinescu: Ou în cuib de vânătă şi rulou de viţel îndrăgostit de vânătă
vineri, 12 mai 2017
Adriana Săftoiu este cea care i-a trecut pragul bucătăriei lui Mircea Dinescu, în ediţia din 14 mai a emisiunii „Politică şi delicateţuri”.
Delicateţuri şi doar un strop de politică pentru Adriana Săftoiu
joi, 11 mai 2017
Deputatul PNL a intrat în bucătăria lui Mircea Dinescu, duminica aceasta, la „Politică şi delicateţuri”.
Reţeta lui Dinescu: Limbă cu maioneză şi limbă cu castraveţi muraţi
duminică, 07 mai 2017
Ionuţ Cristache, mo deratorul talk-showului „România 9” de la TVR 1, a fost invitatul lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”, în ediţia din 7 mai.
Ionuţ Cristache a dat proba la limbă cu Mircea Dinescu
joi, 04 mai 2017
Moderatorul talk-showului „România 9” de la TVR 1 a fost invitatul lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”. Emisiunea se vede pe 7 mai, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR+, iar de la 20.10, pe TVR HD.
Rețeta lui Dinescu: pulpă de ied la cuptor și frigărui à la Dinescu
duminică, 30 aprilie 2017
Adrian Mutu a fost invitat și servit, duminică, 30 aprilie, în bucătăria lui Mircea Dinescu, cu o porție de "Politică și delicatețuri".
Rețeta lui Dinescu: Sushi românesc și cotlet de berbecuț
duminică, 23 aprilie 2017
Mircea Dinescu a avut-o invitată pe actriţa Diana Cavallioti în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 23 aprilie.
De pe podiumul de la Berlin, în bucătăria lui Dinescu
vineri, 21 aprilie 2017
Actriţa Diana Cavallioti a gustat un „sushi autohton” duminică, 23 aprilie, la „Politică şi delicateţuri”.
Reţeta lui Dinescu: sarmale de sărbătoare
duminică, 16 aprilie 2017
Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.
Ianţu şi Dinescu la cratiţa... cu sarmale de sărbătoare
marţi, 11 aprilie 2017
După ce degustă bucatele preparate de masterchef Dinescu, Virgil Ianţu s-a ridicat de la masă, a împrumutat vioara unuia dintre lăutari şi a cântat împreună cu taraful lui George Ness. În duminica de Paşti, „Politică şi delicateţuri” a fost la TVR 1, TVR HD şi TVR+, tot la ora 15.00.
Rețeta lui Dinescu: Salată de linte și paste păcălite cu legume
sâmbătă, 08 aprilie 2017
În Duminica Floriilor, Mircea Dinescu l-a invitat la masă pe Raed Arafat.
112: Raed Arafat, de urgenţă în bucătăria lui Dinescu
vineri, 07 aprilie 2017
Paste păcălite cu legume, în meniul pregătit de Florii pentru Raed Arafat. Medicul este invitatul lui Mircea Dinescu, la „Politică şi delicateţuri”. Emisiunea se vede la TVR 1, TVR HD şi TVR+, duminică, 9 aprilie, la ora 15.00.
Rețeta lui Dinescu: Ochiuri românești cu ștevie și tocăniță de post
duminică, 02 aprilie 2017
Clotilde Armand a fost invitata lui Mircea Dinescu la o masă cu meniu de primăvară, în ediția "Politică și delicatețuri" de la TVR1, din prima duminică de aprilie.
Ochiuri româneşti pentru o franţuzoaică... de Bucureşti
joi, 30 martie 2017
Clotilde Armand a fost invitata lui Mircea Dinescu duminică, 2 aprilie, la „Politică şi delicateţuri”. Emisiunea s-a difuzat de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Reţeta lui Dinescu: Plăcintă cu praz şi plăcintă la minut
luni, 27 martie 2017
Mircea Dinescu l-a invitat pe prietenul său Ion Caramitru în ediţia de debut a noului sezon, în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 26 martie.
Dinescu şi Caramitru fac revoluţie în bucătărie!
joi, 23 martie 2017
Duminică, 26 martie, Mircea Dinescu a lansat sezonul 7 al emisiunii „Politică şi delicateţuri”, alături de un prieten vechi, actorul şi regizorul Ion Caramitru. Emisiunea s-a difuzat de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
miercuri, 22 februarie 2017
Salata rusească " bună la mahmureală " - pentru Delia și mama ei, invitatele speciale ale lui Mircea Dinescu duminică, de la 15.00, la TVR 1, TVR HD și TVR+.
Rețeta lui Dinescu: Salată Sankt Petersburg și murături pane
joi, 29 decembrie 2016
Mircea Dinescu a început anul bine - înconjurat de doamne, cu muzică bună și chef de gătit și petrecut. Chiar pe 1 ianuarie, masterchef Dinescu a avut-o invitată în bucătărie pe frumoasa și talentata Delia, care a fost însoțită de către mama ei.
Rețeta lui Dinescu: Lebăr și caltaboș
duminică, 25 decembrie 2016
Ce a gătit Mircea Dinescu pentru masa de Crăciun? Nu puteau lipsi lebărul și caltaboșul! Să vedem care sunt ingredientele și cum le-a pus maestrul să fie împreună:
Programe de Crăciun, la TVR 1
joi, 22 decembrie 2016
TVR 1 a pregătit telespectatorilor săi concerte tradiţionale de colinde, dar şi ale unor vedete internaţionale, ediţii speciale ale emisiunilor postului iubite de public, întâlniri cu vedetele preferate, reportaje şi documentare în premieră.
Reţeta lui Dinescu: varză împănată
vineri, 16 decembrie 2016
Mircea Dinescu a intrat cu bormașina în bucătărie. Dar și cu slănină, varză și celebra sa dulceață de ardei iute. Mai multe detalii despre rețeta din 18 decembrie, pregătită pentru invitatul Dan Capatos, în rândurile de mai jos.
Capatos nu le-a văzut chiar pe toate. Încă.
joi, 15 decembrie 2016
Sătul de politică, dar amator de delicateţuri, Dan Capatos asistă uimit şi amuzat la o nouă premieră culinară marca Mircea Dinescu. Totul se întâmplă pe 18 decembrie de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Reţeta lui Dinescu: cârnaţi inteligenţi à la Dinescu şi cârnaţi de gâscă şi raţă
luni, 12 decembrie 2016
Mircea Dinescu a creat duminică, 11 decembrie, reţete inedite de cârnaţi, din ce are românul prin bătătură şi îi e drag să pună pe masă.
Din poiana lu‘ Dinescu: „Zi măreaţă, zi măreaţă, România e în ceaţă!”
joi, 08 decembrie 2016
Un portret de ţară pentru România conturează Mircea Dinescu la ediţia specială Politică şi delicateţuri , care duminică, 11 decembrie, a fost programată mai devreme: de la ora 13.00 , la TVR 1 şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: jigou împănat și legume umplute cu brânză prăjită
sâmbătă, 03 decembrie 2016
Mircea Dinescu a pregătit duminică, 4 decembrie, jigou de berbecuț și legume umplute cu brânză prăjită pentru actriţa Cezara Dafinescu.
Rețeta lui Dinescu: jumări de gâscă, șurubele românești și file de somn
sâmbătă, 26 noiembrie 2016
Mircea Dinescu i-a pregătit lui Gică Popescu duminică, 27 noiembrie, un meniu bogat și gustos, ca la mama acasă.
Gică Popescu,
vineri, 25 noiembrie 2016
Pastele tricolore româneşti şi somnul de Dunăre fac parte din meniul pentru f ostul căpitan al echipei FC Barcelona, care a fost invitatul ediţiei din 27 noiembrie a emisiunii Politică şi delicateţuri . De la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: copan împănat și mazăre veselă
sâmbătă, 19 noiembrie 2016
Mircea Dinescu i-a demonstrat invitatei din 20 noiembrie a emisiunii "Politică și delicatețuri" care sunt efectele untului și ale vinului asupra boabelor de mazăre, care au însoțit niște copane împănate.
Ana Ularu, între Tom Hanks şi Mircea Dinescu
miercuri, 16 noiembrie 2016
Actriţa care a cucerit Hollywood-ul este invitata ediţiei din 20 noiembrie a emisiunii Politică şi delicateţuri , difuzată de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: ardei copți umpluți
duminică, 13 noiembrie 2016
La TVR 1 și pe TVR +, ați putut afla duminică, 13 noiembrie, o nouă rețetă din colecția inedită a lui Mircea Dinescu. Preparatul s-a aflat în meniul întâlnirii cu Gabi Szabo, la "Politică și delicatețuri".
Gabi Szabo aleargă după gustul perfect la „Politică şi delicateţuri”
joi, 10 noiembrie 2016
A cucerit o planetă întreagă. Acum, şi pe Mircea Dinescu. Cea mai bună atletă a lumii (desemnată în 1999) a fost invitata ediţiei din 13 noiembrie a emisiunii, difuzată de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: dovleac prăjit și rulouri de ștevie
sâmbătă, 05 noiembrie 2016
În prima ediţie Politică şi delicateţuri a lunii noiembrie, Mircea Dinescu a gătit feluri de mâncare inedite, pe bază de dovleac, alături de Toni Grecu.
Toni Grecu, speriat cu dovleacul, la „Politică şi delicateţuri”
miercuri, 02 noiembrie 2016
Mircea Dinescu ne-a invitat să râdem cu poftă alături de cel mai „sobru” membru al grupului Divertis, pe 6 noiembrie , de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
„Firicel” de toamnă, la Cetate
joi, 27 octombrie 2016
Actorul Cuzin Toma a petrecut o după-amiază de octombrie cu aromă de tulburel, pe malul Dunării, alături de Mircea Dinescu, poet şi masterchef. „Politică şi delicateţuri” se vede la TVR 1, TVR HD şi TVR+ duminică, 30 octombrie, de la ora 15.00.
Rețeta lui Dinescu: Ceapă umplută
duminică, 23 octombrie 2016
Paula Seling l-a inspirat pe Mircea Dinescu să compună o rețetă fină, simplă și parfumată. Ediția din 23 octombrie a emisiunii "Politică și delicatețuri" a pus din nou în farfurii un fel inedit.
Paula Seling, prinţesă în bucătăria lui Dinescu
miercuri, 19 octombrie 2016
Artista arată că poate face „ miracole” nu doar pe scenă, ci şi în bucătărie, în a doua ediţie „Politică şi delicateţuri” din acest sezon, difuzată duminică, 23 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: Rață pe varză la grătar
duminică, 16 octombrie 2016
În prima ediție din noul sezon „Politică și delicatețuri”, gazda Mircea Dinescu i-a gătit lui Mihai Găinușă o delicioasă rață la grătar. Cum se prepară? În rândurile de mai jos.
Dinescu şi Găinuşă, ca între colegi, la „Politică şi delicateţuri”
marţi, 11 octombrie 2016
Ediţi a de debut de sezon a emisiunii realizate de Mircea Dinescu a putut fi urmărită duminică, 16 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: crenvurști ca la mama lor
duminică, 12 iunie 2016
Cum se fac niște crenvurști buni, gustoși și lipsiți de chimicale? Ne arată Mircea Dinescu, în noua rețetă pe care i-a pregătit-o și invitatului său, Mircea Radu.
Mezeluri ca la carte pentru Mircea Radu, la „Politică şi delicateţuri”
miercuri, 08 iunie 2016
Ediţia de final de sezon a emisiunii realizate de Mircea Dinescu a putut fi urmărită duminică, 12 iunie, de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețetele lui Dinescu: fasole verde cu cotlete de berbecuț și șnițel de varză
duminică, 05 iunie 2016
Duminica aceasta, Mircea Dinescu a avut parte de „ o întâlnire între vechi prieteni care nu s-au mai văzut de 40 de ani, deşi e prima dată când ne întâlnim”. Ce-au gătit cei doi? Aflați în rândurile de mai jos.
Politică şi delicateţuri, cu Sofia Vicoveanca
vineri, 03 iunie 2016
Fasole verde şi cotlete de berbecuţ, dar şi „şniţel de varză” a gătit Mircea Dinescu pentru o moldoveancă aprigă: Sofia Vicoveanca. Am aflat ce gospodină este invitata, duminică, 5 iunie, de la 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: Legume umplute ca la Cetate
duminică, 29 mai 2016
Sorin Cîrţu, „un poet rătăcit în lumea fotbalului”, a fost invitatul lui Mircea Dinescu la Cetate, duminică, 29 mai. Ce-au gătit cei doi? Aflați în rândurile de mai jos.
Politică şi delicateţuri, ca de la poet la... poet
joi, 26 mai 2016
Sorin Cîrţu, „un poet rătăcit în lumea fotbalului”, a fost invitatul lui Mircea Dinescu la Cetate, duminică, 29 mai, la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu din 22 mai: curcan la cuptor și bulgur cu legume
duminică, 22 mai 2016
Mircea Dinescu l-a avut invitat în ediția din 22 mai pe fostul preşedinte al Televiziunii Române, Stelian Tănase. Preparatele din această duminică au fost curcan la cuptor și bulgur cu legume.
Filosofie în bucătărie, cu Stelian Tănase, la Politică şi delicateţuri
joi, 19 mai 2016
Mircea Dinescu l-a servit pe fostul preşedinte al Televiziunii Române cu un curcan injectat cu... coniac. Savuroasa întâlnire a celor doi vechi prieteni – pe 22 mai, la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
„Singurul lucru pe care ştiu să îl fac în bucătărie e ceaiul” - Ovidiu Ioaniţoaia
joi, 12 mai 2016
As în gazetărie, dar novice în bucătărie, celebrul cronicar sportiv este invitatul lui Mircea Dinescu în ediţia din 15 mai a emisiunii Politică şi delicateţuri, difuzată la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR HD. În meniu: muşchi Wellington şi plăcintă cu ştevie
Rețeta lui Dinescu: varză îndopată
duminică, 08 mai 2016
Pe 8 mai, în bucătăria lui Dinescu a ajuns Dragoș Pătraru, gazda cunoscutei emisiuni de la ceas de seară, Starea Nației. Cum se pregătește varza îndopată? Aflați în rândurile de mai jos.
Pătraru, „îmblânzit” cu „varză îndopată”, la Politică şi delicateţuri
vineri, 06 mai 2016
Mircea Dinescu l-a ospătat pe realizatorul emisiunii „Starea naţiei” în ediţia din 8 mai, difuzată la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Din meniu - porc de ţară şi o mâncare de varză gătită în premieră.
Rețeta lui Dinescu: drob de ied și pulpă împănată la cuptor
duminică, 01 mai 2016
De Paşti, Mircea Dinescu a ciocnit un ou roşu cu... Cezar Ouatu. Ca pentru o adevărată zi de Paşti, Dinescu a pregătit două feluri de mâncare delicioase  şi bogate. Cum se prepară? În rândurile de mai jos.
Mircea Dinescu ciocneşte un ou roşu cu... Cezar Ouatu
marţi, 26 aprilie 2016
Ediţia specială de Paşti a emisiunii Politică şi delicateţuri a putut fi văzută duminică, 1 mai, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR HD sau online, pe TVR+
Rețeta lui Dinescu: Fruct de mare de apă dulce
duminică, 24 aprilie 2016
În ediţia de Florii a emisiunii Politică şi delicateţuri, invitatul lui Mircea Dinescu a fost  bănăţeanul Dan Negru, „spaima blondelor din România”, cum l-a numit cu umor poetul. Ce-au gătit cei doi? Aflați în rândurile de mai jos.
„Politică şi delicateţuri” cu umor negru. Dan Negru.
joi, 21 aprilie 2016
Mircea Dinescu l-a ospătat pe simpaticul prezentator tv în emisiunea din 24 aprilie, difuzată la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. În meniu: „fruct de mare de apă dulce”.
Rețeta lui Dinescu: colțunași de primăvară
duminică, 17 aprilie 2016
Duminică, 17 aprilie, Mircea Dinescu l-a așteptat pe Marius Tucă în bucătăria restaurantului „Lacrimi si Sfinţi”, unde i-a gătit două tipuri de colțunași. Rețeta? În rândurile de mai jos.
Colţunaşi cu... poezie, la „Politică şi delicateţuri”
joi, 14 aprilie 2016
...sau «Drumul aluatului - de la „Tăcerea mieilor”, la „Apocalipsă în cerul gurii”, cu Marius Tucă».  Jurnalistul a fost invitatul lui Mircea Dinescu în emisiunea din 17 aprilie, difuzată la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: ostropel de cocoș și sushi de ștevie
sâmbătă, 09 aprilie 2016
Ce gătim? Noi idei, pentru rețete simple și gustoase, am primit de la maestrul Mircea Dinescu. Poetul l-a invitat la masă, în ediția din 10 aprilie a emisiunii "Politică și delicatețuri", pe Horia Brenciu.
Brenciu la cratiţă, duminică la „Politică şi delicateţuri”
joi, 07 aprilie 2016
„Dinescu a reuşit ceea ce soţia mea nu a reuşit încă: să mă pună să gătesc” , mărturiseşte Horia Brenciu în emisiunea din 10 aprilie, difuzată la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: Deliciile Mării Negre
duminică, 03 aprilie 2016
„Deliciile” pregătite de Mircea Dinescu nu sunt o metaforă gastronomică, ci o rețetă delicioasă din trei pești cegă și alte ingrediente delicioase. Rețeta completă o găsiți în rândurile de mai jos.
„Deliciile Mării Negre” pentru Gheorghe, la „Politică şi delicateţuri”
joi, 31 martie 2016
„Fac ouă prăjite, cafea, ceai şi masaj”, mărturiseşte omul de radio şi televiziune, invitatul lui Mircea Dinescu în emisiunea din 3 aprilie, difuzată la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu din 27 martie
duminică, 27 martie 2016
În prima ediție din noul sezon "Politică și delicatețuri", Mircea Dinescu a gătit împreună cu Loredana Groza cocoș ca la Cetate și chiftelele săracului pe gustul bogatului.
Loredana deschide noul sezon „Politică şi delicateţuri”
miercuri, 23 martie 2016
Un cocoş umplut, dar şi „chiftelele săracului” stau pe masa pregătită de Mircea Dinescu şi invitata sa în emisiunea din 27 martie, de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
De Crăciun, Dinescu şi Smiley tăiau... ştiuca
marţi, 01 martie 2016
Smiley: „N-am văzut în viaţa mea aşa ceva!” . Poetul şi invitatul său la Politică şi delicateţuri au întors ştiuca pe dos în ediţia de final de decembrie 2015. Ea a putut fi revăzută pe 6 martie, de la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Politică şi delicateţuri cu Bebe Cotimanis, actor şi... voce
vineri, 26 februarie 2016
Mircea Dinescu și-a răsfăţat invitatul cu un crap de Dunăre şi carne de raţă.
Dezlegare la peşte în Politică şi delicateţuri, cu Gianina Corondan
joi, 18 februarie 2016
Mircea Dinescu şi-a servit invitata cu trei feluri de peşte, dar şi cu zeamă de varză. Ediţia a putut fi revăzută pe 21 februarie, de la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Mihai Stoichiţă dă la peşte... pe grătar, în Politică şi delicateţuri
joi, 11 februarie 2016
Duminică, 14 februarie, am revăzut o ediţie de colecţie cu Mircea Dinescu şi fostul antrenor Stoichiţă. Ce au degustat pe malul Dunării? De la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
„Un actor comic şi tragic”, în Politică şi delicateţuri
vineri, 05 februarie 2016
Marius Florea Vizante a gustat o „vânătă balcanică” à la Mircea Dinescu, în această toamnă. Ediţia ce îl are ca invitat a putut fi revăzută duminică, 7 februarie, de la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Pavel Bartoş, savuros la Politică şi delicateţuri
vineri, 29 ianuarie 2016
Mircea Dinescu şi invitatul său au gătit pe malul Dunării la Politică şi delicateţuri. Emisiunea a putut fi revăzută duminică, 31 ianuarie, de la ora 16.00, la TVR 1 și TVR+.
Rețeta lui Dinescu: ostropel de pui și limbă cu castraveți în sos de vin
vineri, 22 ianuarie 2016
Duminică, 24 ianuarie, în ultima ediţie din acest sezon, Mircea Dinescu l-a avut invitat pe Andi Moisescu. Care-s reţetele pe care cei doi le-au făcut? Aflaţi în rândurile de mai jos.
Andi Moisescu, o „tânără speranţă” în bucătăria lui Mircea Dinescu
miercuri, 20 ianuarie 2016
Îndrăgitul „căutător de talente” dă proba propriei îndemânări în ultima ediţie Politică şi delicateţuri a sezonului, difuzată pe 24 ianuarie, de la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: ochiuri românești cu măcriș și tort mănăstiresc
duminică, 10 ianuarie 2016
Jurnalistul Ştirilor TVR Adelin Petrişor a fost invitatul lui Mircea Dinescu la ediţia din 10 ianuarie a emisiunii Politică şi delicateţuri . Ce-au gătit cei doi? Aflați în rândurile de mai jos.
„Tort ca-n Afganistan” pentru Adelin Petrişor, la Politică şi delicateţuri
vineri, 08 ianuarie 2016
Ouă româneşti cu mămăliguţă, amestec de măcriş cu ştevie , dar şi un tort mănăstiresc – în meniul pe care Mircea Dinescu l-a pregătit pentru jurnalistul TVR Adelin Petrişor la Politică şi delicateţuri din 10 ianuarie, ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: borș ucrainean altoit cu borș rusesc
duminică, 03 ianuarie 2016
După sărbători, merită să ne dregem cu o ciorbă de trezire, cum numeşte Mircea Dinescu borşul ucrainean „altoit” cu borş rusesc, pe care îl găteşte invitatei sale Maria Buză. Cum se pregătește? Aflați în rândurile de mai jos.
Ciorbă de trezire, de la Dinescu pentru Maria Buză
miercuri, 30 decembrie 2015
În prima ediţie a anului 2016, poetul şi-a ademenit invitata cu un borş ucrainean "altoit" cu borş rusesc , dar şi cu o falsă dulceaţă de caise. Maria Buză a venit la Politică şi delicateţuri din 3 ianuarie , ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețetele lui Dinescu: Plăcintă de Sărbători și Știucă umplută
duminică, 27 decembrie 2015
În ediția specială de Crăciun a emisiunii "Politică și delicatețuri", Mircea Dinescu ne-a preparat o plăcintă cu varză murată şi cartofi fierţi, dar și o știucă umplută.    
Rețeta lui Dinescu: pui capitalist cu cartofi rupți
vineri, 18 decembrie 2015
Ce se întâmplă când se întâlnesc doi meseriaşi ai cuvântului şi literei? Se pune de-un pui rumenit special şi se gustă un rosé de la Cetate. Reţeta ediţiei din 20 decembrie o găsiţi mai jos.
Un artist... fără buletin, la Politică şi delicateţuri
joi, 17 decembrie 2015
Hip-hopper-ul DOC a fost invitatul lui Mircea Dinescu în ediţia din 20 decembrie a emisiunii, difuzată de la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Reţeta lui Dinescu: crap la cuptor şi raţă mută cu măsline
vineri, 11 decembrie 2015
Duminică, 13 decembrie, Mircea Dinescu l-a aşteptat pe Bebe Cotimanis cu un veritabil „recital culinar”. Cum se pregătesc cele două feluri de mâncare? Găsiţi reţetele în rândurile de mai jos.
Rețeta lui Dinescu: ciorbă vârtoasă de pește si tuzlama din burtă de somn
duminică, 06 decembrie 2015
De Moş Nicolae, Mircea Dinescu a avut-o invitată pe Gianina Corondan, alături de care a pregătit trei feluri de mâncare delicioasă din peşte. Reţetele ediţiei din 6 decembrie le găsiţi în acest articol.
Rețeta lui Dinescu: turtițe de toamnă târzie și șalău cu legume
luni, 30 noiembrie 2015
Duminică, 29 noiembrie, Mircea Dinescu l-a avut invitat la malul Dunării pe fostul antrenor Mihai Stoichiță. Ce-au gătit cei doi? Aflați rețetele în articolul de mai jos.
Rețeta lui Dinescu: vânătă balcanică și rasol de vițel la cuptor
vineri, 20 noiembrie 2015
Duminică, 22 noiembrie, „un actor comic şi tragic” a ajuns în bucătăria „poetului tragic”. Ce i-a gătit Mircea Dinescu lui Marius Florea Vizante? Aflaţi în rândurile de mai jos.
Rețeta lui Dinescu: varză împănată cu stafide și fructe de pădure
duminică, 15 noiembrie 2015
Duminică, 15 noiembrie, la „Politică și delicatețuri”, Mircea Dinescu a avut-o invitată pe Andreea Marin. Ce-au gătit în bucătăria restaurantului „Lacrimi și Sfinți”? Aflați în rândurile de mai jos.
Andreea Marin face Politică şi delicateţuri cu Mircea Dinescu
joi, 12 noiembrie 2015
Poetul „salvează” o clătită specială, în a doua ediţie Politică şi delicateţuri din sezonul IV, difuzată duminică, 15 noiembrie, de la ora 16.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Dinescu: Frigăruie de organe de miel și salată de toamnă
duminică, 08 noiembrie 2015
Mircea Dinescu a început noul sezon alături de carismaticul actor Pavel Bartoș. Invitat la Cetate, pe malul Dunării, el a fost servit cu frigăruie de miel și salată de toamnă.
Rețetele lui Dinescu: Salată de fasole verde și capac de vițel împănat
duminică, 14 iunie 2015
În ultima ediție din acest sezon, din 14 iunie, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu simpaticul berbecuț Vasile, salată de fasole verde și capac de vițel împănat.
Final de sezon Politică şi delicateţuri, pe malul Dunării
vineri, 12 iunie 2015
Mircea Dinescu ne-a propus pentru duminică, 14 iunie, o ediţie atipică a emisiunii sale, în care vedeta a fost... berbecuţul Vasilică.
Reţetele lui Dinescu: Macrou împăturit în vânătă coaptă și scrob ca la Armeniș
duminică, 07 iunie 2015
Duminică, 7 iunie, Mircea Dinescu l-a avut invitat pe cunoscutul dirijor Ion Marin, căruia i-a pregătit un proaspăt macrou împăturit în vânătă coaptă și scrob ca la Armeniș.
Mircea Dinescu, oaspete în propria-i bucătărie
vineri, 05 iunie 2015
Dirijorul Ion Marin a gătit în ediţia Politică şi delicateţuri de duminică, 7 iunie.
Alexandru Arşinel găteşte raţă pe varză la
joi, 28 mai 2015
Actorul Alexandru Arşinel a fost invitatul lui Mircea Dinescu în ediţia de duminică, 31 mai, a emisiunii "Politică şi delicateţuri", ce a putut fi urmărită de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Reţeta lui Dinescu: somn cu ştevie şi cârnăciori înfăşaţi în varză
duminică, 24 mai 2015
La„Politică şi delicateţuri”, în ediţia de duminică, 24 mai, Mircea Dinescu a gătit pentru fostul arbitru internaţional Ion Crăciunesc,  somn cu ştevie şi cârnăciori înfăşaţi în varză.  
Politică şi delicateţuri la centrul... mesei, cu fostul arbitru Ion Crăciunescu
joi, 21 mai 2015
Ritmurile îndrăcite ale Tarafului din Vărbilău îl molipsesc pe fostul arbitru, care joacă o sârbă, spre deliciul lui Mircea Dinescu - în ediţia de duminică, 24 mai, a emisiunii ce poate fi urmărită de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Reţeta lui Dinescu: Cremă de ciuperci şi dovlecei
duminică, 17 mai 2015
În emisiunea „Politică şi delicateţuri” de duminică, 17 mai, de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Alexandru Tomescu,  sandvişuri de primăvară şi cremă de ciuperci şi dovlecei.
Politică şi delicateţuri... vegetariene, pentru Alexandru Tomescu
joi, 14 mai 2015
Violonistul a fost invitatul lui Mircea Dinescu în ediţia de duminică, 17 mai, a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Rețeta lui Mircea Dinescu din 3 mai
duminică, 03 mai 2015
Mircea Dinescu a gătit o ciorbă „de trezire” din cap de somn pentru Gabriel Cotabiţă, după o noapte... albastră, și jumări din gușă de curcan, în ediția din 3 mai, la „Politică și delicatețuri”.
O ciorbă „de trezire” pentru Cotabiţă, după o noapte... albastră
joi, 30 aprilie 2015
Interpretul a fost invitatul lui Mircea Dinescu la Politică şi delicateţuri , duminică, 3 mai.
Reţetele lui Dinescu - şalău
duminică, 26 aprilie 2015
La emisiunea „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Florin Călinescu, şălău "bonne femme" şi o mâncare de primăvară cu ştevie şi leurdă.  
Florin Călinescu face show în bucătăria lui Dinescu
joi, 23 aprilie 2015
Poetul îşi tratează prietenul cu „bonne femme” şi şalău „în cămăşuţă” în a doua ediţie Politică şi delicateţuri a primăverii, difuzată pe 26 aprilie, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 15.00.
De Paşti, Dinescu îi găteşte Stelei Popescu, la Politică şi delicateţuri
miercuri, 08 aprilie 2015
În Duminica Paştelui, la ora 15.00, Mircea Dinescu revine la TVR 1 cu un nou sezon  Politică şi delicateţuri. Poetul pregăteşte un prânz festiv pentru invitata sa, actriţa Stela Popescu.
 Analia Selis, la Politică și delicatețuri
joi, 25 decembrie 2014
În 28 decembrie, de la 15.00, Mircea Dinescu o are invitată la  Politică şi delicateţuri, la TVR 1 şi TVR HD, pe cântăreaţa argentiniană Analia Selis, căreia îi pregăteşte mâncare de urzici şi un iepure de câmp împănat.
Rețeta lui Dinescu din 21 decembrie
duminică, 21 decembrie 2014
Duminică, 21 decembrie, Mircea Dinescu i-a gătit lui Mihai Bendeac cappuccino de hribi și mâncare de măcriș. Dacă vreți să încercați și voi rețetele, iată ce vă trebuie!
Bendeac îl joacă pe Dinescu la Politică şi delicateţuri
miercuri, 17 decembrie 2014
În contrapartidă, poetul îi serveşte actorului un... „cappuccino de hribi” în ediţia din 21 decembrie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, difuzată de la ora 15.25.
Reţeta lui Dinescu din 15 decembrie
duminică, 14 decembrie 2014
La emisiunea „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Cristian Popescu “Piedone”, plăcintă verde cu gâscă şi viţel şi plăcintă verde cu brânză.
Cel mai bucătar primar mănâncă „Plăcintă verde” la Politică şi delicateţuri
vineri, 12 decembrie 2014
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu „Piedone” este invitatul lui Mircea Dinescu în ediţia din 14 decembrie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, difuzată de la ora 15.00.
Rețeta lui Dinescu din 7 decembrie
duminică, 07 decembrie 2014
Mircea Dinescu a gătit împreună cu fostul fotbalist Gabi Balint, la Politică și delicatețuri, șalău bonne femme și cotlet de porc în sos picant.
Gabi Balint şi şalăul „bonne femme”, la Politică şi delicateţuri
joi, 04 decembrie 2014
Fostul fotbalist a fost invitatul lui Mircea Dinescu în ediţia din 7 decembrie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, difuzată de la ora 15.00.
Rețetele lui Dinescu - 30 noiembrie
duminică, 30 noiembrie 2014
Iată ce bunătăți au pregătit Mircea Dinescu și Horia Moculescu în emisiunea „Politică și delicatețuri”, la ediția din 30 noiembrie:
Istorie şi scoici, cu Moculescu, la Politică şi delicateţuri
joi, 27 noiembrie 2014
Compozitorul Horia Moculescu este invitatul lui Mircea Dinescu în ediţia din 30 noiembrie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, difuzată de la ora 15.00.
Reţeta lui Dinescu din 23 noiembrie
duminică, 23 noiembrie 2014
La emisiunea „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu actorul Mihai Bobonete, cocktail cu cozi de raci şi cap de porc la cuptor, cu legume.
Bobonete gustă raci şi un porc „vesel” la Politică şi delicateţuri
joi, 20 noiembrie 2014
Actorul a fost invitatul lui Mircea Dinescu în ediţia din 23 noiembrie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, difuzată de la ora 15.00.
Ediţie specială Politică şi delicateţuri, de la Londra
joi, 13 noiembrie 2014
Mircea Dinescu a gătit pentru Baroneasa Emma Nicholson şi invitaţii fundaţiei acesteia, în cadrul unui eveniment caritabil. Ediţia specială a fost difuzată pe 16 noiembrie, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.
Reţeta lui Dinescu din 9 noiembrie
duminică, 09 noiembrie 2014
La emisiunea „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu spaniolul Joaquin Gonzalez, pulpă de capră împănată şi muşchi de viţel în foietaj.
Un spaniol adoptat de România face Politică şi delicateţuri cu Dinescu
vineri, 07 noiembrie 2014
Mircea Dinescu şi Joaquin Gonzalez au discutat despre carnea de capră şi despre fascinaţia României pentru un spaniol, în ediţia din 9 noiembrie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 15.00.
Dinescu l-a facut „K.O.” pe Doroftei... cu preparatele sale, la Politică şi delicateţuri
vineri, 31 octombrie 2014
Mircea Dinescu i-a pregătit fostului campion mondial musaca de vinete, şunculiţă afumată şi cârnaţi „marmoraţi”, în ediţia din 2 noiembrie.
Reţeta lui Dinescu din 26 octombrie
duminică, 26 octombrie 2014
La emisiunea „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Maia Morgenstern, frigărui asortate şi salată de toamnă.
La masă cu Maia Morgenstern, duminică, la Politică şi delicateţuri
joi, 23 octombrie 2014
Mircea Dinescu i-a pregătit actriţei frigărui asortate şi o salată inedită de toamnă, în ediţia din 26 octombrie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 14.35.
Rețeta lui Mircea Dinescu din 19 octombrie
duminică, 19 octombrie 2014
În ediția de duminică, gazda emisiunii a gătit – împreună cu  arheologul Ion Stângă – saramură oltenească de pui.
Incursiune în trecutul Olteniei, la Politică şi delicateţuri
joi, 16 octombrie 2014
Mircea Dinescu i-a pregătit arheologului Ion Stângă o reţetă tradiţională din zona Olteniei, în ediţia din 19 octombrie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 14.35.
Rețetele lui Mircea Dinescu din 12 octombrie
duminică, 12 octombrie 2014
Acestea sunt rețetele pe care gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” și Dan Bittman le-au pregătit în ediţia din 12 octombrie, la TVR 1.
Dan Bittman degustă un iepure împănat, la Politică şi delicateţuri
joi, 09 octombrie 2014
Artistul a fost invitatul lui Mircea Dinescu în ediţia a doua din noul sezon al emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, la ora 14.35.
Rețetele lui Mircea Dinescu din 5 octombrie
duminică, 05 octombrie 2014
Acestea sunt rețetele pe care gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” și Doru Stănculescu  le-au pregătit în ediţia din 5 octombrie, la TVR 1.
Folk şi pastramă cu Doru Stănculescu, la Politică şi delicateţuri
joi, 02 octombrie 2014
Doru Stănculescu a făcut  Politică şi delicateţuri cu Mircea Dinescu în prima ediţie din noul sezon al emisiunii.
Rețetele lui Mircea Dinescu din 15 iunie
duminică, 15 iunie 2014
Ce a gătit gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” împreună cu Elena Udrea în ediţia din 15 iunie, la TVR 1.
Mircea Dinescu o cucereşte pe Elena Udrea cu un buchet de... salate
joi, 12 iunie 2014
Rolul femeii în viaţa politică a fost dezbătut în ultima ediţie a emisiunii  Politică şi delicateţuri din acest sezon, duminică, 15 iunie, la ora 16.45, la TVR 1.
Rețetele lui Mircea Dinescu din 8 iunie
duminică, 08 iunie 2014
Ce a gătit gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” împreună cu Mihai Răzvan Ungureanu în ediţia din 8 iunie, la TVR 1.
Mircea Dinescu a gătit vită românească pentru Mihai Răzvan Ungureanu
joi, 05 iunie 2014
Fostul premier a făcut Politică şi delicateţuri cu Mircea Dinescu în ediţia din 8 iunie a emisiunii de la TVR 1, la ora 14.30.
Dinescu şi Mărgineanu, muzică şi bucătărie „sălbatică” la Cetate
vineri, 16 mai 2014
Mihai Mărgineanu a făcut Politică şi delicateţuri cu Mircea Dinescu în ediţia din 18 mai a emisiunii de la TVR 1 şi TVR+, la ora 14.30.
Rețetele lui Mircea Dinescu din 18 mai
joi, 15 mai 2014
Ce a gătit gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” împreună cu artistul Mihai Mărgineanu duminică, 18 mai, la TVR 1.
Rețetele lui Mircea Dinescu din 4 mai
duminică, 04 mai 2014
Ce-a gătit gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” împreună cu omul de afaceri Andreas Friedmann duminică, 4 mai, la TVR 1.
Politică şi delicateţuri
miercuri, 30 aprilie 2014
O emisiune plină de savoare, marca Mircea Dinescu. Duminica de la ora 14:30, pe TVR 1 și TVR 1 HD.
Rețetele lui Mircea Dinescu din 27 aprilie
duminică, 27 aprilie 2014
Gazda a pregătit, împreună cu actriţa Dorotheea Petre, sarmale de gâscă, vițel și jambon de țară și prune uscate.
Dorotheea Petre se pricepe şi la Politică şi delicateţuri
joi, 24 aprilie 2014
Actriţa premiată la Cannes a fost invitata lui Mircea Dinescu în ediţia din 27 aprilie a emisiunii de la TVR 1, TVR HD, TVRi şi TVR+, la ora 14.30.
Rețetele lui Dinescu din ediția de Paște
luni, 21 aprilie 2014
În ediţia specială de Paşte, Mircea Dinescu l-a avut ca invitat pe Antonio Passarelli. Împreună au gătit paste umplute la cuptor, calcan la cuptor și miel la proțap.
Poetul bucătar faţă în faţă cu bucătarul psiholog, la Politică şi delicateţuri
miercuri, 16 aprilie 2014
În ediţia specială de Paşte, Mircea Dinescu l-a avut ca invitat pe Antonio Passarelli. Emisiunea s-a difuzat la TVR 1, TVR HD, TVRi şi TVR+, duminică, 20 aprilie, la 14.30.
Rețeta lui Mircea Dinescu din 13 aprilie
duminică, 13 aprilie 2014
Ce-a gătit gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” împreună cu Mircea Geoană duminică, 13 aprilie, pe TVR 1.
Cu Mircea Geoană în bucătărie, la Politică şi delicateţuri
vineri, 11 aprilie 2014
De Florii, Mircea Dinescu îl are ca invitat pe senatorul social-democrat la emisiunea difuzată la TVR 1, TVR HD, TVRi şi TVR+, la ora 14.30.
Reţeta lui Mircea Dinescu din 6 aprilie
duminică, 06 aprilie 2014
În ediţia de duminică, 6 aprilie, poetul a gătit, împreună cu Ivan Patzaichin, sushi de scrumbie de Dunăre şi lapţi de crap cu stufat de ştevie.
Ivan Patzaichin a mâncat sushi autohton la Politică şi delicateţuri
vineri, 04 aprilie 2014
Mircea Dinescu i-a propus invitatului său „fineţuri de primăvară”, în emisiunea difuzată la TVR 1, TVR HD, TVRi şi TVR+, duminică, 6 aprilie, la 14.30.
Reţeta lui Mircea Dinescu de duminică, 30 martie
luni, 31 martie 2014
Gazda a pregătit, împreună cu actorul Mihai Constantin, praz cu măsline, mâncare de urzici cu ochiuri româneşti şi mămăligă.
Actorul Mihai Constantin găteşte de post cu Mircea Dinescu la Politică şi delicateţuri
vineri, 28 martie 2014
Discuţii despre condiţia actorului de azi, în emisiunea difuzată la TVR 1, TVR HD, TVRi şi TVR+, duminică, 30 martie, la 14.30.
Reţeta lui Dinescu din 23 martie
luni, 24 martie 2014
În cea de-a treia ediţie a emisiunii „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Adina Vălean, icre de ştiucă şi muşchiuleţ de viţel
Mircea Dinescu găteşte cum n-a văzut Bruxelles-ul, la Politică şi delicateţuri
joi, 20 martie 2014
Europarlamentarul Adina Vălean a fost invitata lui Mircea Dinescu în emisiunea sa de la TVR 1, TVR HD, TVRi şi TVR+, duminică, 23 martie, la 14.30.
Reţeta lui Mircea Dinescu din 16 martie
luni, 17 martie 2014
În cea de-a doua ediţie a emisiunii „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Kelemen Hunor, vinete pane şi plătică cu varză călită.
Kelemen Hunor, invitat la un prânz românesc la Politică şi delicateţuri
vineri, 14 martie 2014
Mircea Dinescu a continuat seria emisiunilor sale la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+ cu o şuetă cu ministrul Culturii şi o reţetă cu vinete şi plătică.
Reţeta lui Mircea Dinescu
duminică, 09 martie 2014
În prima ediţie a emisiunii "Politică şi delicateţuri" de pe TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Grigore Leşe, file de şaleu împachetat în aluat cu bere.
Dinescu, Leşe şi şalăul, la Politică şi delicateţuri
joi, 06 martie 2014
Mircea Dinescu deschide seria emisiunilor sale la TVR 1, TVR HD şi TVR+ cu o şuetă cu Grigore Leşe şi o reţetă cu şalău de Dunăre, duminică, la 14.30.
 • 10:45
  Furtună la palat
  (YI SAN, WIND OF THE PALACE-Coreea de Sud, 2007) Regia: Lee Byung-hoon, Kim Geun-hong Cu: Lee-Seo-jin, Han Ji-min, Lee Jong-soo, Kyeon Mi-ri Dramă istorică. Episodul 39. Redactor Mirela Străinu
 • 12:00
  Teleshopping
 • 12:30
  Doar să gustaţi
  ... (Goûtez-voir, Franţa, 2014) Prezentatoare Odile Mattei * Documentar. Călătorim împreună cu Odile Mattei prin regiunea Ron-Alpi ca să-i descoperim gastronomia şi patrimoniul. (Ep. 12) La Maison Decoret din Vichy Redactor Gabriela Onea
 • 13:00
  Ediţie specială
  *Bilant cazuri coronavirus Prezintă: Alina Stancu, Claudiu Lucaci Producători: Dorin Munteanu, Octavian Manciu Transmisiune directa
 • 13:15
  Hedi Fried
  ( Suedia, 2017) Regia: Hakan Pieniowski şi Birgitta Ohman * Documentar. Născută la Sighetu Marmației în 1924, deportată împreună cu întreaga familie la Auschwitz de autorităţile maghiare, după ocuparea nord-vestului Regatului României, supravieţuitoare şi a lagărului de muncă de la Bergen-Belsen, Hedi Fried s-a refugiat în Suedia unde s-a dedicat scrisului şi psihologiei. Figură foarte luminoasă, lucidă şi puternică, ne povesteşte viaţa alături de cei dragi din copilăria şi tinereţea ei şi cum vedeau răul ce cuprindea lumea, dar nu-şi puteau imagina cât de departe urma să se ajungă. Redactor Maria Barandiaran
 • 14:00
  Telejurnal
  *Ştiri* Sport *Meteo Prezintă: Loredana Iordache, Alina Stancu Translator mimico gestual Laura Ioana Producător Violeta Iorgulescu ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
 • 15:10
  Convieţuiri
  *Prezentator Camelia Văcaru Producatori: Anca Marchidan şi Roxana Amzăr Transmisiune directă +înregistrare
 • 16:55
  Vorbeşte corect!
  (redifuzare)Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă
 • 17:10
  Furtună la palat
  Serial * (YI SAN, WIND OF THE PALACE-Coreea de Sud, 2007) Regia: Lee Byung-hoon, Kim Geun-hong Cu: Lee-Seo-jin, Han Ji-min, Lee Jong-soo, Kyeon Mi-ri *Dramă istorică. Episodul 40. Redactor Mirela Străinu
 • 18:30
  Handbal feminin
  * Liga Florilor . Etapa 8 * CSM Bucureşti-Gloria Bistrita Comentatori: Dragos Bocanaciu, Dragos Cojocaru Producător Daniela Enachescu Transmisiune directă de la Bucuresti
 • 19:56
  Zi de zi
  cu părintele Constantin Necula . Producător Victor Dochia
 • 20:00
  Telejurnal
  *Ştiri* Tema zilei* Sport Prezintă: Dorina Florea, Radu Andrei Tudor Producători: Eva Matei,Cristian Petru
 • 21:00
  România 9
  Moderator Ionuţ Cristache Jurnalist Oana Cucuruzeanu Producător Livia Şerban Iancu Transmisiune directă
 • 22:00
  Moştenirea clandestină
  (II) Producător si realizator Monica Ghiurco AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG)
 • 23:00
  Fantomele fiordului
  (TRAPPED-Islanda, 2015-2019) Episodul 6 Cu: Olafur Darri Olafsson, Ilmur Kristjansdottir, Nina Dogg Filippusdottir * Thriller. Redactor Adriana Vulpe
 • 00:00
  Telejurnal
  *Sport*Meteo Prezintă: Mihai Rădulescu/Eugen Rusu Producător Alina Pagu, Loredana Negrilă
 • 00:45
  Hedi Fried
  ( Suedia, 2017) Regia: Hakan Pieniowski şi Birgitta Ohman * Documentar. Redactor Maria Barandiaran
 • 01:35
  Guşti! Şi apoi mănânci
 • 02:00
  Fantomele fiordului
  (TRAPPED-Islanda, 2015-2019) Episodul 6 Cu: Olafur Darri Olafsson, Ilmur Kristjansdottir, Nina Dogg Filippusdottir Thriller. Redactor Adriana Vulpe
 • 02:55
  Ora regelui
  Producător Lidia Voicu
 • 03:45
  M.A.I. aproape de tine
  / Jurnalist Bogdan Şerban Iancu
 • 04:10
  Telejurnal
  Ştiri* Tema zilei* Sport Prezintă: Dorina Florea, Radu Andrei Tudor Producători: Eva Matei,Cristian Petru
 • 05:00
  Politică şi delicateţuri
  cu Mircea Dinescu Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Producător Dan Manoliu
 • 05:50
  Imnul României