loader
Foto

Galerie foto

Pui cu rom şi suc de portocale pentru Mihai Rădulescu, la „Politică şi delicateţuri”

Jurnalistul ș i prezentatorul de ştiri Mihai Rădulescu a fost duminică, la „Politică şi delicateţuri”, de la TVR 1. Pe lângă reţeta preparată, am văzut o discuţie captivantă despre politică şi despre „biografia romanţată” a invitatului.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În ediția din 12 mai a emisiunii „Politică și delicatețuri”, Mircea Dinescu invită în bucătăria lui o vedetă TVR: jurnalistul și prezentatorul de știri Mihai Rădulescu. Cunoscut ca un tip serios, că  doar prezintă și realizează emisiuni informative, Mișu, așa cum îi spun colegii, s-a dovedit a fi simpatic, volubil și foarte gurmand.

(w882)

Spre surprinderea musafirului său, Dinescu are pregătită o seringă pe masa de lucru. La ce o foloseşte? Cu iscusință, injectează un pui cu rom cubanez și suc de portocale, apoi îl așază în tigaie.

(w882)

Când puiul începe să sfârâie, îl linișteşte cu aproape un litru de rose de la Cetate și îl lasă să fiarbă. Sub atenta supraveghere a pofticiosului său musafir, poetul pregăteşte un pătuț pentru pui, din baby-spanac, roșii cherry, ardei și ceapă.

(w882)

Când totul este gata, coboară împreună în cramă pentru a gusta din mâncare, a asculta muzică, dar și pentru a pune țara la cale. Vom fi martori la discuție captivantă despre politică și despre „biografia romanțată”, cum îi place poetului să spună, a invitatului său.

(w882)

Așadar, duminică 12 mai, de la 14.30, nu uitați: avem o ediție „Politică și delicatețuri” cu de toate - zâmbete, poveşti amuzante, dar şi bucate exotice. Iar dacă sunteți fani social media, găsiţi „Politică şi delicateţuri” pe Facebook, pe Instagram și în secțiunea dedicată emisiunii de pe pagina oficială de YouTube a TVR.

Despre Mihai Rădulescu

(w500)

S-a născut pe 20 octombrie 1966, la București. A absolvit Colegiul Național Mihai Viteazul și Universitatea Politehnică. Și-a început cariera de jurnalist în 1992, la cotidianul Libertatea. Dupa 3 ani, a trecut la ziarul Curierul Naţional, ca sef al departamentul politic. În 1996 a venit la TVR, unde a lucrat ca reporter, redactor, realizator si moderator de emisiuni, devenind unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori ai postului postului public de televiziune.

4:55 Agrostrategia (R)

Producator Vlad Macovei

(Reluare)

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 2

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1