loader
Foto

Galerie foto

Racing FC Union–FC Viitorul, din Liga Europa, în direct la TVR 1 şi TVR HD

Partida tur de la Luxemburg poate fi urmărită joi, 12 iulie, de la ora 21.00, iar returul va avea loc joi, 19 iulie, de la ora 18.00 – în transmisiune directă de pe stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu

 

Fosta campioană a României, echipa FC Viitorul, intră într-o nouă campanie europeană - iar microbiştii vor putea urmări la TVR 1 şi TVR HD, în transmisiune directă, partidele tur şi retur cu Racing FC Union Luxemburg din Liga Europa.

Joi, 12 iulie, de la ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD vor transmite în direct de la Stade Josy Barthel partida dintre câştigătoarea Cupei Luxemburgului Racing FC Union Luxemburg şi echipa FC Viitorul - locul 4 în ultima ediție de campionat din Liga 1. Partida de la Luxemburg va fi comentată de Dragoş Bocanaciu.

O săptămână mai târziu - mai precis joi, 19 iulie, de la ora 18.00, este programată partida retur – care va putea fi urmărită în transmisiune directă la TVR 1 şi TVR HD, de pe stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu.

Sursa foto: fcviitorul.ro, ziuadeconstanta.ro

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

14:30 Ora regelui

Tinerii din București și din Iași care au finalizat nivelul de aur al programului Duke of Edinburgh, în acest an, au obținut cea mai înaltă distincție și, în cadrul unei ceremonii organizate de Majestatea Sa Margareta, la Palatul Elisabeta, au primit certificatul de recunoaștere.

Alteța Sa Regală Principele Radu a vizitat un liceu special al Buzăului, Colegiul Economic ”Regele Mihai”. După București, aici este al doilea centru de învățământ din țară din care provin mulți dintre studenții Academiei de Studii Economice din capitală.

Într-o clădire-monument de arhitectură din Craiova, a fost inaugurat Muzeul Cărții și Exilului Românesc. Noul muzeu ce deține 38 de colecții, reprezintă una dintre atitudinile necesare în rescrierea istoriei noastre postbelice și în reconsiderarea istoriei literaturii și culturii românești.

Arhiva primei agenții de presă din țară a început să se constituie cu 135 de ani în urmă. În acest timp, Agerpres a consemnat zi de zi evenimentele românilor și ale lumii. Povestea agenției care își păstrează menirea de a informa corect, impartial și prompt, o aflăm în ”Ora Regelui”.

Prezentator: Bogdan Șerban-Iancu

Editor de imagine: Nicolaie Cernat

Realizatori: Bogdan Șerban-Iancu, Adelina Dumitrescu, Sandrino Gavriloaia

Producător Lidia Voicu

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1