În ediţia din 8 decembrie, Mircea Dinescu a gătit o mâncare delicioasă cu năut pentru Daniela Condurache.
Ediția este disponibilă online pe TVR+.
Danielei Condurache nu-i sunt necunoscute tainele bucătăriei, dar a fost surprinsă de invenţia culinară a gazdei sale: „a făcut o combinaţie extraordinară, cu gusturi cum nu te aştepţi, nu mi-ar fi venit în minte niciodată în viaţă!”
Iată rețeta - FINEȚURI CU NĂUT
- 1 vânătă
- făină
- năut
- ceapă, usturoi
- carne de vițel
- ardei copți
- dulceață de ardei iuți
- capere
- zeamă de portocale
- cimbru, busuioc
- foi de dafin
- vin
Metoda de preparare:
***
Săptămânal, poetul, pamfletarul şi masterchef-ul Dinescu realizează şi moderează Politică şi delicateţuri la TVR 1 HD, TVRi şi online, pe TVR+.
Pentru doritori, masterchefi şi gurmanzi, toate reţetele prezentate de Mircea Dinescu se găsesc pe site-ul TVR, în secţiunea dedicată emisiunii, sub titlul „Reţetele lui Dinescu".