Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Rețeta lui Dinescu: Crap ca la Cetate
Sâmbătă, 27 Mai 2017
Ultima duminică de mai și apropierea verii au inspirat echipa emisiunii "Politică și delicatețuri" să pregătească o masă pe malul Dunării, la Cetate. Maestrul Mircea Dinescu l-a avut invitat pe Nicu Alifantis.
crap main

Meniul din 28 mai a inclus muzică, poezie, soare, Dunăre, crap pe grătar, scrumbii de Dunăre, vin rose și un invitat grozav.

Dar cum se pregătește crapul ca la Cetate?

(w640) crap

Ingrediente:

-         1 crap

-         sare

-         ulei

-         zeamă de portocală

-         2 ardei copți

-         3 roșii

-         usturoi

-         lamâie

-         vin

-         2 ardei iuți

-         coriandru, busuioc, cimbrișor

Modul de preparare îl descoperiţi în emisiune!