



Ediția este disponibilă online pe TVR+.
„Cred că gătitul este o artă la fel de rafinată precum literatura”, afirma Stelian Tănase, invitatul lui Mircea Dinescu din ediţia de duminică a emisiunii Politică şi delicateţuri.
Scriitorul, istoricul şi analistul politic Stelian Tănase a asistat la pregătirea unui curcan de ţară. Vă recomandăm să notați această rețetă:
Curcan la cuptor
- 1 curcă/curcan
- 200 ml coniac
- 200 g de unt
- 3 mere
- 4 legături de leuștean
- 200 g de stafide
- sare, ulei, usturoi
- dulceață de ardei iute
- 1 litru de vin
- cartofi noi
- capere și piper roșu
***
Bulgur cu legume
- 2 dovlecei
- 2 ardei capia
- 2 ardei iuți
- 2 cepe și 3 morcovi
- 1,2 kg de ciuperci
- 500 g bulgur
- 200 g de unt
- piper roșu și capere
- roșii cherry
- zeamă de portocală
- usturoi și vin