Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Rețeta lui Dinescu: Lebăr și caltaboș
Duminică, 25 Decembrie 2016
Ce a gătit Mircea Dinescu pentru masa de Crăciun? Nu puteau lipsi lebărul și caltaboșul! Să vedem care sunt ingredientele și cum le-a pus maestrul să fie împreună:
Reteta 25 decembrie

Adrian Văncică a pus mâna pe mașina de tocat și i-a fost ucenic lui Mircea Dinescu la pregătirea felurilor tradiționale pentru masa de Crăciun.

Iată ingredientele și rezultatul:

(w640) Reteta 25

REȚETA LUI DINESCU

LEBĂR

- 5 cepe

- 400 g ficat

- 100g jumări

- 100g falcă de porc

- 150 g carne înăbușită

- mațe de porc

- prune uscate

- pâine

- piper, coriandru, busuioc

- ienibahar, cuișoare, dafin

- zeamă de portocală

- vin

CALTABOȘ

- ½ kg plămâni, rinichi, inimă, ficat

- 250 g ceafă de porc

- mațe de porc

- prune uscate

- orez

- vin

- ceapă

- pâine

- piper, coriandru, busuioc