Ce a gătit gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” împreună cu Elena Udrea în ediţia din 15 iunie, la TVR 1.
SALATĂ POPEYE
- 1 mână frunze de spanac tinere
- 2 ardei copți
- 100 g roșii cherry
- ulei de floare, ulei de măsline
- puțină zeamă de portocală
- câteva picături de oțet balsamic
- zahăr, sare
- frunze de mentă
SALATĂ DE CHEF LUNG
- 1 varză românească de Buzău
- sare, zahăr
- 50 g semințe de dovleac, prăjite
- 50 g nucă
- 50 g stafide
- ulei de floare
- oțet de mere
ARDEI COPȚI UMPLUȚI CU FASOLE BĂTUTĂ
- 2 ardei copți pe tablă
- 100 g fasole bătută, amestecată cu ceapă caramelizată
- puțin ulei
- câteva picături de oțet balsamic
- sare
ARDEI COPȚI UMPLUȚI CU CAȘCAVAL
- 2 ardei copți
- 100 g cașcaval
- 2 ouă bătute cu puțin ulei
- 100 g făină
- busuioc, sare, piper, coriandru