Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Rețetele lui Mircea Dinescu din 15 iunie
Duminică, 15 Iunie 2014
Ce a gătit gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” împreună cu Elena Udrea în ediţia din 15 iunie, la TVR 1.

SALATĂ POPEYE

  • 1 mână frunze de spanac tinere
  • 2 ardei copți
  • 100 g roșii cherry
  • ulei de floare, ulei de măsline
  • puțină zeamă de portocală
  • câteva picături de oțet balsamic
  • zahăr, sare
  • frunze de mentă

 

SALATĂ DE CHEF LUNG

  • 1 varză românească de Buzău
  • sare, zahăr
  • 50 g semințe de dovleac, prăjite
  • 50 g nucă
  • 50 g stafide
  • ulei de floare
  • oțet de mere

ARDEI COPȚI UMPLUȚI CU FASOLE BĂTUTĂ

  • 2 ardei copți pe tablă
  • 100 g fasole bătută, amestecată cu ceapă caramelizată
  • puțin ulei
  • câteva picături de oțet balsamic
  • sare

 

ARDEI COPȚI UMPLUȚI CU CAȘCAVAL

  • 2 ardei copți
  • 100 g cașcaval
  • 2 ouă bătute cu puțin ulei
  • 100 g făină
  • busuioc, sare, piper, coriandru