Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Rețetele lui Mircea Dinescu din 4 mai
Duminică, 04 Mai 2014
Ce-a gătit gazda emisiunii „Politică și delicatețuri” împreună cu omul de afaceri Andreas Friedmann duminică, 4 mai, la TVR 1.

SCRUMBIE LA GRĂTAR

  • 6 scrumbii de Dunăre
  • 1 pahar de vin
  • 1 portocală
  • sare, piper
  • usturoi copt
  • roșii coapte
  • capere

 

SALATĂ DE FASOLE

  • 1 kg fasole
  • ½ kg ceapă, morcov, albitură
  • sare, piper, cimbru, coriandru
  • 25 ml oțet balsamic
  • 150 ml ulei

TOCANĂ DE PORC

  • 1 kg carne de porc
  • 2 kg cartofi
  • 50 g jambon
  • 1 kg ceapa
  • ½ kg ardei
  • 1 pahar de vin
  • 100 ml ulei
  • boia, coriandru, busuioc, chimen, frunze de dafin