loader
Foto

Regal handbalistic în direct la TVR 1: SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti

TVR 1 şi TVR HD transmit partida de handbal feminin care va decide unde merge titlul în Liga Florilor, dar şi echipa ce reprezintă România în sezonul viitor al Ligii Campionilor. În 13 martie, ora 21.00, se dispută meciul din etapa 18 a Ligii Florilor.

 

Lumea handbalului românesc aşteaptă cu nerăbdare partida dintre revelaţia Ligii Florilor – liderul SCM Râmnicu Vâlcea, echipă neînvinsă de 17 etape şi campioana CSM Bucureşti, meci pe care telespectatorii îl vor putea urmări în direct la TVR 1 şi TVR HD miercuri, 13 martie, de la or 21.00.

„Va fi un regal handbalistic care va stabili, în proporţie de 99%, unde va merge titlul; un meci al marilor orgolii pentru că se va decide si echipa care ne va reprezenta în sezonul viitor în Liga Campionilor”, ne-a spus Dragos Cojocaru, jurnalistul TVR care va comenta partida.

Fetele de la Râmnicu Vâlcea au reuşit să le învingă de două ori pe campioane la Bucureşti, în Supercupă şi în campionat. În plus, au avantajul terenului propriu, partida urmând să se joace cu casa închisă. Cele 3.000 de bilete puse în vânzare luni s-au vândut în mai puţin de o oră. „Campioanele ştiu că partida de la Vâlcea poate fi un colac de salvare, după evoluţia neconcludentă din Liga Campionilor, dar au nevoie de un succes la 4 goluri diferenţă pentru a obţine titlul”, subliniază comentatorul TVR.

(w882)

foto: prosport.ro

Handbalistele de la CSM Bucureşti nu vor putea conta pe Neagu şi Kurtovic, accidentate, dar pe teren va fi sârboaica Lekic, care a lipsit în ultimele două meciuri din Champions League. Se anunţă un meci tensionat: „oltencele, cu un buget de 3 ori mai mic ca al tigroaicelor, mizează enorm pe spiritul de luptă şi pe omogenitate în faţa unei echipe oaspete, alcătuită din superhandbaliste. Elevele lui Florentin Pera au arătat în acest sezon că nu bugetele joacă pe teren şi că spiritul Oltchimului a reînviat într-un oraş, care, mulţi ani a fost capitala handbalului feminin românesc”. (Dragoş Cojocaru)

Aşadar, miercuri, 13 martie, ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR HD, handbal feminin de mare clasă: partida SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti, din etapa 18 a Ligii Florilor.

Comentator: Dragoş Cojocaru

Producător: Petre Bulata, Daniela Enăchescu

3:20 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:10 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)
 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1