loader
Foto

Relaţie extraconjugală sau gelozie nejustificată? Joi, la „Mediatorii”

Un nou episod al emisiunii ce explică rolul mediatorilor în societate - joi, 31 martie, de la ora 19.00, la TVR 1 şi TVR+ , iar la TVR HD, tot joi, de la 22.30.

 

MEDIATORII

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Joi seară, TVR 1 le-a propus telespectatorilor o nouă întâlnire cu Mediatorii, emisiunea ce le arată românilor că, de multe ori, conflictele pot fi aplanate printr-o soluţie convenabilă tuturor, fără să treacă prin ani grei de procese. Emisiunea s-a difuzat pe 31 martie, de la ora 19.00, la TVR 1 şi TVR+, iar la TVR HD, în aceeaşi zi, de la 22.30. Mugur Mitroi, preşedintele Consiliului de Mediere[1], alături de Zeno Şuştac, vicepreşedinte al aceluiaşi Consiliu de Mediere, au analizat un nou caz, adus în discuţie de jurnalistul Sabin Ciornea.

(w882) Mediatorii

Cea de-a patra întâlnire cu Mediatorii a adus-o în platoul TVR şi pe Gigi Ghinea, licenţiată în psihologie şi absolventă a unui masterat de psihoterapie analitică, cu o îndelungată experienţă în acest domeniu, autoare a mai multor cărţi. Subiectul ediţiei din această săptămână a pornit de la o situaţie de divorţ. Soţii Bejan au un copil minor şi doresc încetarea căsătoriei şi partajarea bunurilor. Alex Bejan îşi acuză soţia ca are o relaţie cu şeful ei şi că îşi neglijează copilul. Soţia a iniţiat procedura de mediere pentru că nu mai rezista presiunii şi geloziei soţului. Ce soluţie au găsit Mediatorii în acest caz?

(w882) Mediatorii

TVR 1 difuzează, din această primăvară, Mediatorii, un program ce ne ajută să aflăm mai multe despre rolul mediatorilor în societate şi modul lor de acţiune. „Experienţele anilor anteriori ne-au arătat că peste 90% dintre cazurile care au ajuns în faţa mediatorului s-au soluţionat prin acord total sau parţial. Mediatorii este emisiunea persoanelor active, care îşi petrec câteva ore în reţelele de dezvoltare personală. Este emisiunea părinţilor care se despart, dar îşi doresc un compromis de dragul copiilor şi pentru viitorul acestora. Mediatorii este emisiunea noastră, a celor care am crescut într-o epocă totalitară, dar înţelegem importanţa dialogului”, dezvăluie Adrian Bănuţă, producătorul emisiunii.


[1] Consiliul de Mediere este un organism autonom, de interes public, ce reglementează activitatea de mediere în România.

12:00 Teleshopping

12:30 Parlamentul României

Prezintă Radu Rădulescu

Producător Emilia Rădină

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Mircea Tudor – inventatorul care a cucerit lumea, un nou erou la „Români universali”

Pe 22 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu singurul om din lume premiat de două ori la prestigiosul Salon de Inventică de la Geneva. Un ...

Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

 

#tvr1