loader
Foto

Resursele energetice şi interesul naţional

Iulian Iancu, preşedintele Comisiei pentru Industrii şi Servicii, Camera Deputaţilor este invitatul lui Sorin Burtea, joi 30 iunie, la TVR 1, de la ora 17:00.

 

Sorin Burtea
Interes general

Ediţia este redifuzare din data de 2 iunie şi este disponibilă online pe TVR+.

Tarifele la energie nu au mai crescut în ultima perioadă. Și aceasta nu se datorează eficientizării costurilor producătorilor care şi-au respectat contractele de privatizare, ci conjuncturii internaţionale. Cotaţiile barilului de petrol au fost cele mai scăzute din ultimii ani şi vremea a fost mai călduroasă.

Chiar şi la aceste minime pentru petrol şi gaze naturale, facturile nu au fost micșorate corespunzător. Acest fapt a generat discuţii cu privire la încărcarea consumului de utilități. Cum se explică formarea acestor tarife, vă spunem în această ediţie.

Emisiunea “Interes general” se difuzează în direct, la TVR 1 şi poate fi urmărită online, pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

4:10 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

4:55 Agrostrategia (R)

Producator Vlad Macovei

(Reluare)
 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1