loader
Foto

Reţeta lu' Dinescu: biban de mare umplut

În ediţia din 25 noiembrie, Mircea Dinescu i-a gătit lui Bogdan Naumovici un biban de mare umplut cu un amestec de ciuperci, piept de rață afumat și frunze de ridichi, scăldat în zeamă de portocală și prăjit în tigaie. Găsiţi mai jos reţeta.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

REȚETA LUI DINESCU

-         1 biban de mare

-         ciuperci

-         piept de rață afumat

-         frunze de ridichi

-         varza de Bruxelles

-         usturoi

-         făină

-         ulei

-         zeamă de portocale

-         vin

 

MOD DE PREPARARE

1:20 Dosar România (R)

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:00 Vorbeşte corect!

( best of ) Special *Gianina Corondan (1)

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1