Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Reţeta lu' Dinescu: biban de mare umplut
Luni, 26 Noiembrie 2018
În ediţia din 25 noiembrie, Mircea Dinescu i-a gătit lui Bogdan Naumovici un biban de mare umplut cu un amestec de ciuperci, piept de rață afumat și frunze de ridichi, scăldat în zeamă de portocală și prăjit în tigaie. Găsiţi mai jos reţeta.
Biban de mare umplut

REȚETA LUI DINESCU

-         1 biban de mare

-         ciuperci

-         piept de rață afumat

-         frunze de ridichi

-         varza de Bruxelles

-         usturoi

-         făină

-         ulei

-         zeamă de portocale

-         vin

 

MOD DE PREPARARE