La emisiunea „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu actorul Mihai Bobonete, cocktail cu cozi de raci şi cap de porc la cuptor, cu legume.
COCKTAIL CU COZI DE RACI
- 10 raci
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 ardei grași
- ½ kg fasole fiartă
- 200g gogoșari acri
- 50g capere
- cuișoare, piper
Maioneză
- 5 gălbenușuri fierte
- 3 gălbenușuri crude
- ulei
- lămâie
- zahăr
- zeamă de portocală
- coriandru, busuioc
CAP DE PORC LA CUPTOR, CU LEGUME
- ½ cap de porc
- 2 cepe
- 3 ardei
- 1 păstârnac
- 2 morcovi
- măr
- cuișoare
- usturoi
- portocală
- 2 lingurițe de miere
- 250 ml bere