Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Reţeta lui Dinescu din 23 noiembrie
Duminică, 23 Noiembrie 2014
La emisiunea „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu actorul Mihai Bobonete, cocktail cu cozi de raci şi cap de porc la cuptor, cu legume.

COCKTAIL CU COZI DE RACI

-          10 raci

-          2 cepe

-          2 morcovi

-          2 ardei grași

-          ½ kg fasole fiartă

-          200g gogoșari acri

-          50g capere

-          cuișoare, piper

Maioneză

-          5 gălbenușuri fierte

-          3 gălbenușuri crude

-          ulei

-          lămâie

-          zahăr

-          zeamă de portocală

-          coriandru, busuioc

 

CAP DE PORC LA CUPTOR, CU LEGUME

-          ½ cap de porc

-          2 cepe

-          3 ardei

-          1 păstârnac

-          2 morcovi

-          măr

-          cuișoare

-          usturoi

-          portocală

-          2 lingurițe de miere

-          250 ml bere