Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Reţeta lui Dinescu: Iepuraş iţit după fasole
Miercuri, 25 Aprilie 2018
Mihai Bisericanu, actor de teatru și film, dar și voce pentru desene animate, a fost la „Politică şi delicateţuri”, unde a gătit împreună cu Mircea Dinescu iepure de casă.
reteta lui dinescu
reteta lui dinescu
reteta lui dinescu
reteta lui dinescu
reteta lui dinescu
reteta lui dinescu
reteta lui dinescu
reteta lui dinescu

Musafirul a urmărit atent procesul de preparare al iepurelui și a destins atmosfera imitând diferite voci.

După ce a fost rumenit în tigaie, preparatul a fost băgat la cuptor.

În cramă, cei doi i-au ascultat pe Nicu Pistol şi Gigel, doi lăutari cu un repertoriu inedit.

Aici aveţi reţeta din 22 aprilie:

IEPURAŞ IŢIT DUPĂ FASOLE

-          1 iepure de casă

-          usturoi

-          slăninuţă

-          dulceaţă de ardei iuţi

-          muştar

-          făină

-          untură, ulei

-          2 ardei

-          ciuperci

-          zeamă de portocală

-          capere

-          coriandru, piper roșu

-          sare

-          fasole verde

(w640) reteta lui