Cei doi au gătit împreună pulpă de miel la cuptor şi chiftele speciale învelite în prapur de miel. Iată reţetele:
MIEL PENTRU OAMENI FINI
- 1 pulpă de miel
- slăninuță
- usturoi
- 1 vânătă
- 3 ardei
- 2 cepe
- ciuperci
- dulceață de ardei iuți
- muștar
- vin
- rom cubanez
- coriandru, piper, sare
- prapur de miel
CHIFTELE ÎN VOAL DE MIREASĂ
- 350g carne de miel
- prapur de miel
- 3 cepe
- slăninuță
- usturoi
- zahăr, ulei
- muștar
- pâine înmuiată în lapte
- 2 gălbenușuri de ou
- zeama de la ½ lămâie
- zeamă de portocală
- făină
- dulceață de ardei iuți
- piper, coriandru, sare
- cătină
- coniac