Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Reţeta lui Dinescu: Miel pentru oameni fini şi chiftele în voal de mireasă
Miercuri, 11 Aprilie 2018
Mircea Dinescu şi Monica Anghel au petrecut după-amiaza zilei de Paşti la „Politică şi delicateţuri”, cu masa plină de bucate.
reteta lui dinescu

Cei doi au gătit împreună pulpă de miel la cuptor şi chiftele speciale învelite în prapur de miel. Iată reţetele:

MIEL PENTRU OAMENI FINI

-         1 pulpă de miel

-         slăninuță

-         usturoi

-         1 vânătă

-         3 ardei

-         2 cepe

-         ciuperci

-         dulceață de ardei iuți

-         muștar

-         vin

-         rom cubanez

-         coriandru, piper, sare

-         prapur de miel

(w500)

CHIFTELE ÎN VOAL DE MIREASĂ

-         350g carne de miel

-         prapur de miel

-         3 cepe

-         slăninuță

-         usturoi

-         zahăr, ulei

-         muștar

-         pâine înmuiată în lapte

-         2 gălbenușuri de ou

-         zeama de la ½ lămâie

-         zeamă de portocală

-         făină

-         dulceață de ardei iuți

-         piper, coriandru, sare

-         cătină

-         coniac