loader
Foto

Galerie foto

Românii şi banii De la A la infinit, cu Moise Guran şi Vintilă Mihăilescu

Camelia Şucu, Moise Guran şi Vintilă Mihăilescu au vorbit despre banii românilor în ediția de sâmbătă, 7 decembrie.

 

UPDATE: Emisiunea De la A la infinit de sâmbătă, 7 decembrie, este disponibilă online pe TVR+

Femeia de afaceri Camelia Şucu, jurnalistul Forbes Ionuţ Bonoiu, dar şi Felix Pătrăşcanu, fondator al Fan Courier, sunt invitaţii emisiunii De la A la infinit de sâmbătă, 7 decembrie, de la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Gazda magazinului De la A la infinit, Smaranda Vornicu, îi va provoca pe invitaţii acestei ediţii să vorbească despre situaţia financiară a românilor, despre bani şi ce înseamnă ei în viaţa românilor. Marius Mihalache şi Vasile Şeicaru îndulcesc atmosfera serioasă a discuţiilor despre bani cu muzică jazz şi folk.

Şi cine ar fi putut să vorbească mai bine despre situaţia financiară actuală a românilor decât jurnalistul TVR Moise Guran? Acesta va fi invitat alături de psihosociologul şi antropologul Vintilă Mihăilescu pentru a ne povesti despre cum se descurcă astăzi românii cu banii, pe ce îi  cheltuie în mod frecvent şi care sunt „fricile” lor băneşti. Andrei Pascu, acţionar majoritar la firma imobiliară Westmount şi Alexandru Bâldea, cofondator Artmark ne vor învăţa cum să investim înţelept banii, într-o perioadă de criză.

La secţiunea din arhiva TVR veţi urmări un moment cu Jean Constantin şi Carmen Stănescu - Cititorul de contoare. Rubrica Portrete, realizată de Irina Luca, este destinată sportivei Camelia Potec. Eda Marcus propune, la rubrica Tendinţe, sugestii pentru o ţinută de Revelion în valoare de 300 de lei. Grigore Leşe aduce poveşti de la marginea hotarului în pastila cu tradiţii de sezon. Iar la Sarea’n cuvinte, Daniel Pitei şi bucătarul Titi Comănescu vor găti o reţetă sofisticată, dar cu ingrediente ieftine. Toate în De la A la infinit, de sâmbătă, 7 decembrie, ora 16.00.

 

Din 12 octombrie, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, în fiecare sâmbătă Smaranda Vornicu,  fiica celebrului realizator de televiziune al TVR readuce în prim plan, la mai bine de 30 de ani, show-ul de divertisment De la A la infinit, realizat de Tudor Vornicu la TVR.

17:00 Dincolo de alb şi negru

* Emisiunea continuă seria de întâlniri cu invitaţi inspiraționali.

Programul pune accent pe acurateţea discuţiei, apelând la analize serioase ale evenimentelor şi la opinii pertinente.

Moderator Mihaela Crăciun

* Viaţa armonioasă şi sensurile ei

Invitat Cristian Rachitan-doctor, specialist in remedii naturale

Producător Ioana Mureşan

18:00 Ţară, ţară, cine eşti?

Moderator Mădălina Dobrovolschi

“Țară, țară, cine ești?” aduce în prim plan oameni care găsesc soluții funcționale pentru comunități şi prezintă soluții care, dacă ar fi multiplicate la nivelul întregii societăți, ar ameliora imaginea României.

Emisiunea propune o perspectivă inedită pe piața media din România, aceea a jurnalismului bazat pe soluții, pentru că, deși pornește de la statistici negative, în care România nu arată deloc bine, emisiunea aduce în studio oameni care construiesc și implementează soluții.

* Copiii bolnavi transportaţi de asociaţia Blondie în străinătate

Invitate: Adelina Toncean-Asociatia Blondie şi Irina Margarint, medic

Producător Ioana Mureşan

 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1