loader
Foto

Galerie foto

Rugby în direct la TVR 1: CSM Ştiinţa Baia Mare – Steaua Bucureşti

Derbyul de tradiţie al rugbyului românesc se joacă în direct la TVR 1 şi TVR HD sâmbătă, 7 septembrie, când are loc a doua etapă a SuperLigii CEC Bank. Partida începe la ora 10.30.

 

Campionii din Baia Mare întâmpină Steaua pe propriul teren sâmbătă, 7 septembrie. Zimbrii din Maramureş sunt gata de luptă, iar Steaua e hotărâtă să obţină victoria pe terenul campioanei! Iubitorii de rugby vor putea vedea meciul în direct la TVR 1 şi TVR HD începând cu ora 10.30.

Arena Zimbrilor va găzdui reeditarea finalei din sezonul precedent, Ştiinţa Baia Mare-Steaua Bucureşti, un derby de tradiţie al rugbyului romanesc. Ambele echipei vin după victoriile obţinute cu punct bonus ofensiv în prima etapă - maramureşenii în faţa Tomitanilor Constanţa, roş-albaştrii având-o atunci adversară pe Gloria Buzău. Partida se anunţă extrem de disputată, mai ales că miza sezonului regulat este ocuparea uneia din primele două poziţii ale clasamentului, ceea ce asigură accesul direct în semifinale.

(w882)

Sezonul trecut, Steaua Bucureşti s-a impus pe terenul Zimbrilor cu 19-15, după o partidă în care s-a evidenţiat Ionel Melinte, acum la Timişoara Saracens. În retur, cele două echipe au remizat, 13-13, cu băimărenii aflaţi în pauză la conducere, pentru ca apoi Dorin Manole să asigure rezultatul de egalitate. În cele din urmă, Ştiinţa Baia Mare şi Steaua Bucureşti au disputat finala, aceasta revenind Zimbrilor cu 24-22.

(w882)

Sâmbătă, 7 septembrie, sunt programate partidele din etapa secundă a turului sezonului regulat din SuperLiga CEC Bank. Pe lângă derbyul Ştiinta Baia Mare-Steaua Bucureşti, alte două partide interesante urmând să se dispute la Bucureşti şi Constanţa, Dinamo Bucureşti-Timişoara Saracens, respectiv Tomitanii Constanţa-Universitatea Cluj.

(w882)

TVR va transmite principala competiţie de rugby din acest an - Cupa Mondială, care se va desfăşura în Japonia, în perioada 20 septembrie – 2 noiembrie a.c. TVR transmite, de asemenea, SuperLiga CEC Bank (campionatul naţional de rugby), câte un meci pe etapă, semifinalele şi finala, precum şi Cupa României (fazele finale, semifinale şi finala) şi meciurile test al echipei de seniori.

foto: FB Romanian Rugby Federation, FB CSA Steaua Bucureşti şi FB CSM Ştiinţa Baia Mare

3:15 Telejurnal (R)

Ştiri

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:05 Meteo (R)

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1