loader
Foto

Săvuică x 3, în platoul Hai-Hui

Tot în ediţia din 20 aprilie a emisiunii realizate de Marina Almăşan aflăm ce face, mai exact, un globetrotter . Hai-Hui poate fi urmărită luni, de la ora 17.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Marina Almăşan
Hai Hui

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ediţie Hai-Hui din 20 aprilie vine cu noi argumente pentru telespectatorii TVR 1 de a rămâne în faţa micilor ecrane. Trei generaţii ale unei familii celebre vor fi prezente în platoul găzduit de Marina Almăşan. Mai exact, frumoasa Dana Săvuică vine la Hai-Hui alături de fiica ei, Julie, care îi calcă pe urme, dar şi alături de tatăl său, Gheorghe Săvuică, diplomat de profesie, fost ambasador în Indonezia.

În aceeaşi ediţie, o cunoaştem pe Dayana Stănescu, o româncă a cărei meserie este una, cu siguranţă, invidiată de mulă lume: globetrotter. Mai multe despre toate acestea, dar şi alte informaţii utile şi extrem de interesante vor afla telespectatorii urmărind emisiunea produsă şi prezentată de Marina Almăşan, luni după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Programul este realizat în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, cu misiunile diplomatice ale ţărilor lumii la Bucureşti, cu Autoritatea Naţională pentru Turism, cu alte foruri şi organizaţii cu activitate turistică.

Hai-Hui poate fi urmărită săptămânal, în fiecare luni, la ora 17.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android. Şi românii din afara graniţelor ţării sunt aşteptaţi în călătoriile Marinei Almăşan şi ale invitaţilor ei, prin intermediul TVR Internaţional, unde emisiunea se difuzează, de asemenea, în direct.

Hai-Hui îşi propune, şi în acest sezon, să le ofere românilor şansa de a călători virtual în jurul lumii, dar şi în propria lor ţară. Realizată într-o manieră dinamică, atractivă şi interactivă, sub forma unui show live, cu un public numeros, emisiunea produsă şi prezentată de Marina Almăşan reuneşte personalităţi din diferite domenii, momente artistice specifice diferitelor popoare, reportaje despre locuri spectaculoase de pe glob, concursuri cu premii, prin telefon şi online, momente artistice şi culturale legate de cultura şi arta universală, sărbătorirea zilelor naţionale ale statelor lumii, obiceiuri culinare de pe mapamond şi, nu în ultimul rând, promovarea turismului românesc, într-o manieră inedită, atrăgătoare.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1