loader
Foto

Galerie foto

„Schimb de focuri la Marsilia”

În episodul 8 al documentarului „Ora Zero”! TVR 1 continuă difuzarea documentarului în care numărătoarea începe la „Ora Zero” şi care recompune istoria dinainte de a deveni istorie.

 

Zero Hour! Ce a fost înainte de a fi? Ora dinaintea momentului – acelui Moment - care a marcat definitiv lumea. Ora dezastrului de la Cernobîl, a dezintegrării navetei spaţiale Columbia, a capturării lui Saddam Hussein etc. TVR 1 continuă difuzarea documentarului în care numărătoarea începe la „Ora Zero”!

(w882)

Telespectatorii pot urmări în fiecare sâmbătă, de la 22.00, Ora Zero, un documentar care recompune istoria dinainte de a deveni istorie. Accentul nu cade însă pe eveniment, ci pe momentele individuale care au culminat în acea catastrofă.

Este o numărătoare inversă spre destin, minut cu minut, ce reconstituie ora critică dinaintea producerii evenimentelor care au schimbat lumea.

(w882)

Sâmbătă, 21 iulie, de la ora 22.00, la TVR 1 vedem episodul 8 al documentarului: Schimb de focuri la Marsilia, în regia şi scenariul lui Tim Wolochatilk, povestitor Sean Pertwee.

(w882)

În 24 decembrie 1994, zborul Air France 8969 este capturat de membri ai Armatei Grupului Islamic Armat (GIA) pe aeroportul din Alger, teroriştii având intenţia să-l dirijeze către Turnul Eiffel din Paris.

(w500)

După nenumărate runde de negocieri, când avionul a ajuns la Marsilia, în 26 decembrie, G.I.G.N. – o unitate de luptă antitero a Jandarmeriei Naţionale Franceze – a reuşit să urce în avion şi să-i ucidă pe toţi cei patru terorişti.

(w882)

(w882)

În alte episoade, telespectatorii au putut sau vor vedea „Ora Zero” dinaintea tragediei de la Cernobîl sau a dezintegrării navetei spaţiale Columbia, capturarea lui Saddam Hussein, atentatul asupra Papei Ioan Paul al II-lea, masacrul de la Colegiul Columbine, atentatul terorist din Bali, atentatele de la 11 septembrie, masacrul familiei regale nepaleze etc. În fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, la TVR 1.

23:50 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:20 Războinicii (R)

(IN FULL BLOOM-SUA, Japonia)

Regia: Reza Ghassemi, Adam VillaSeñor

Cu: Tyler Wood, Yusuke Ogasawara, Sean McCracken, Hiroyuki Watanabe

Film de acţiune, dramă. Redactor Delia Clonaru

X

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1